Tapasztalatok a terhesség alatt, a 2. trimesztertől (beszélgetés)
teljesen komoly!!!!!!:)
így majdnem teljesen egyszerre fog Martin a majdani tesójával felnőni. :))))
én 0727 én voltam és csak 0831én megyek ismét:((((
szval átérzem!
olvasom amit írtál, és megy a nosztalgia ezerrel . :DDD
na de 2013 januárjában újraindul a babaproject ;D
mintha magamat hallanám!
az ágyban már teljesen hikomat a mozgásom alig merek fordulni, meg felülni aztán végképp vicces..akkor nyilalgat mindenfelé...
most már egyik oldal sem kényelmes mindkettőnél zsibbadok, görcsöl a lábam....
most meg egy ideje pl ahogy itt ülök benn még a combom is húzódik....basszus ez az irodai szék annyira kényelmetlen, hogy nem bírok hogy ülni benne
idehozattam kollégámjmal ket nagy doboz fénymásolópapírt de ez is ugye lejebb van mint a csipőmagasságom jóval szval kb semmit sem ér hogy rajta van a lábam...a derekam és a hátam m ajd le szakad itt ülve....
ez a meleg engem ledöntött a lábamról..ma még éhes sem vagyok igazán az ebédemnek is csak a felét nyammogtam el...an nyira nem kivantam!
estere anyuhoz felszaladok mert csinal gyümi levest!!!! remélem jó hideg lesz
szval én is érzek több féle dolgot már a pocakban de nem tudom, hogy az olyan érzés e amit a babucim vált ki...
a hőségért eddig sem rajongtam, ezután sem fogom :D
Martin nem tudom hogy fogja bírni, de most klíma mellett lila a kis lába, ha nincs betakarva. Szerintem ilyenkor fázik ... Betakartam .
Tényleg jó rég láttad .!
Már biztos sokat nőtt azóta :)
Látom, részletesen leírod amit éreztél :)))
Nyugodtan elhiheted, hogy most már egyre többször fogod ezt érezni, és huhú! ... a vége felé milyen erőseket fog rúgni :DDDDDD
:))))) Dejóóóó .!!
Amit érzel, 99%, hogy a baba ;)) Ugyanígy voltam én is az elején :)))))
JAOK Nyíregyháza .
de beszéltem a dokival, és azt mondta, hogy máskor be szokták hozni, még hogyha meg is etetik, csak most a nővér önállósította magát :PPP
úgyhogy most itt van velem a drága:)
de már folyamatban van a VIP szoba, és ott mindig velem lehet majd .!:D állítólag még ma átvisznek.
Hát azt mondták, hogy jól lakott, és nem hozzák be...:(
Igen, és az dühít a legjobban, hogy valahol messze (legalábbis nekem, egyébként a kórteremmel szemben) sír a kisfiam, és nem vagyok mellette !!!
A katéterrel sétálgatás egyáltalán nem működik nálam, pedig már próbáltam !:/
Ó, basszus ... !!!!!!!:(
Csütörtökön hazaengednek, otthon meg fogok bolondulni 37 fokban!!!:SSS
Azért annak örülök, hogy már legalább a terhességemmel nem kell küszködnöm ebben a melegben .! :)
basszus..csak most olvasom:((((
de mi az hogy nem hozzák be addig?
egyébként meg ha nagyon sír nem az anyukájánál lenne a helye? mivel még sosem szültem tényleg nem tudom hogy szokott ez lenni de ezt gondolnám ésszerűnek... sétálgass katéterrel???? na ne!!!!
köszi:) lassan próbálom elhinnio már mondja itt is benn néhány kolléga a szabija után visszatérve...
igen, ez a hét ilyen lesz végig 37-37 fok:-(((((((
nagyon rosszul viselem!
Ez nem igaz!!!:(((
Most van a déli szopizás, és a mi Kincsünket nem hozták be ... Azt mondták, hogy nagyon sírt és adtak neki tápszert. Ezzel még semmi bajom .!
De mikor megkérdeztem, hogy és akkor mikor fogom látni?
azt mondta a nővérke, hogy amikor akarom, csak sétáljak át hozzá.
köszönöm szépen!!! nem tudok mozogni a katétertől, így hogy menjek ki?!!!
és legközelebb csak 3kor hozzák be:((((((
:)))
állítólag nagyon meleg van odakint, itt megy a klíma, és tökéletes az idő ;DDDD
jaj, szegény :( vigyázz magatokra !!!
beszéltem vele telefonon, és nagyon jól vannak, már úsztak is egy nagyot. csak nagyon apad a Balcsi, és így furcsa...
Megnyugtatlak: nő a pocakod :)))
jaj de jó!!! nagyon jól tetted!
igen valahol olvastam már, hogy szomszédoki vagytok...
mondjuk ebben a melegben a Balcsin..irigylem aki bírja nekem még hazamenni is egy küzdelemm lesz és egy örökkévalóság
egyszerűen nem bírom elviselni a meleget mindenem fáj tőle semmi erőm nincs:((((
szval ezen a héten ha nekem fizetnének se mennék sehova:(((((
De remélem, hogy nagyon jól érzik majd magukat és pihen végre sokat, olyan sokmindenen ment keresztül!
lehet, hogy tényleg az van, hogy csak én nem látom...de nekem tényleg valahogy ugyanakkora a hasam...
szívesen :))
ahha ... :) én is így voltam vele. :) de ha megnézed a régebbi képeidet, akkor szembetűnő a változás.
te minden nap látod magad, és nem veszed észre, hogy centiket nő . :DDD
egyébként Strawberryt elküldtem a Balcsira :)))
a szomszédom, és mi ma reggel mentünk volna, de mivel megszületett Martin, így megmaradt a foglalás. és elküldtem Őket kikapcsolódni :)
köszi:) megnyugtattál!!!!
olyan érdekes..sokan mondják akik nem láttak egy-két hete avgy régebben...hogy jujj mekkora már a pocid...
én meg komolyann semmim különbséget nemm érzékelek...mintha stagnálna
További ajánlott fórumok:
- Pánikbeteg kismamák, hogy viseltétek a terhességet (első trimeszter)?
- Terhesség alatt Aspirin 500-t szedni fejfájásra, megfázásra (középső trimesztertől)?
- 3. trimeszter, terhesség végén hogy érzed magad?
- Méhszáj 2100 a terhesség első trimeszterében
- Káros lehet a terhesség első trimeszterében a görényharapás, vagyis csak 1 pici fog"szúrás"?
- Vki szedett Nebilet vérnyomáscsökkentőt a terhesség 3. trimeszterében?