Tapasztalatok a terhesség alatt, a 2. trimesztertől (beszélgetés)
Sziasztok lányok!
nyugtassatok meg kérlek szépen. . . hogy ha érzek szurkalasokat, apró nyilalásokat, meg ha séta közben feszít a hasam, az mind indokolt lehet?!
nem kimondottan fájdalomnak nevezném. . . . csak úgy nyom, meg szúr hol ez az oldal hol az:(
éreztek Ti ilyesmit?
Csajok.!
itt vagyok a szuloszoban, a tobbit megtalaljatok a 2012szeptemberi babakban :)))))
De egy bunkó!!!!:-/
Ne is foglalkozz azzal a szerencsétlennel ;D
Ha nem veszi észre, hogy nem beteg vagy, csak laknak a pocakodban, akkor az az ő baja! :))
tényleg nagyin jó!!!:) olyan szabadnak érzem magam most itthon, mint kamasz koromban :DDDDD
köszi :)))))
Strawberry! Annyira jó hogy végre kiengedtek!!! :) most már azért sokkal jobb otthon...
Megnéztem a pocid, és hát gyönyörűűűűűű:))))))
Ez szép.:)
Anno, mikor megszületett a kisfiam 8 hós volt, amikor beteg lett, gégehurutos, kruppos. 36 órán át nem aludhattam, mert, ha jött a roham, azonnal cselekedni kellett, én meg egyedül voltam otthon azon a héten. Hideg téli éjszaka volt, amikor fulladni kezdett. Automatikusan beadtam neki a kúpot, majd betekertem egy pokrócba, ráadtam az én sapkámat, és rohantam le vele gyalog az ötödikről, mert akkor még panelben laktunk. Én pizsamában, papucsban, kint -15 fok. A karomban fulladozott, én pedig mosolyogva énekeltem neki. Mert, ha elkezdett volna sírni, akkor nem tudott volna küzdeni a levegőért, a kúp pedig olyan 15 perc után kezd hatni. Szóval negyedóráig néztem, és énekeltem mosolyogva a fuldokló gyerekemnek. Ő meg nézett és küzdött, és nem sírt.:)
Aztán, amikor elmúlt a roham, fölmentünk, ő elaludt, én pedig a konyhában magamra zártam az ajtót és zokogtam.
Mert azt tudja az ember várandósan is, hogy majd félteni fogja, és szenvedni fog, ha beteg lesz a gyereke, de igazából nem lehet felfogni akkor még azt a mérhetetlen nagyságú félelmet és fájdalmat..mert ezt senki nem mondja előre, hisz ezt elmondani nem lehet. :)
részlet a naplómból: :)
Húha... Nem is olyan könnyű ez a terhesség, mint anno gondoltam! :)
Elterveztem, hogy mindent ugyanúgy csinálok majd, mint eddig, mert semmi nem fog változni, csak majd laknak a pocakomban.
Hát majdnem igaz: semmi nem változott, és mégis minden! ~Semmink sincs, csak az egész világ... Szokta mondani párom csillagfényes esténken :) És ez így igaz!
Eddig nem tudtuk, mit jelent aggódni egy apró életért. És most már teljesen tisztában vagyunk vele. Nem volt semmink, és most mi vagyunk a világ legboldogabb emberei, mert van kit féltenünk!!!
nekem mindig segít. ;)
a terhességem legelején rengeteget fájt a gyomrom, na és a hányinger is... szóval a párom mikor előszedte az ágyneműt, mindig odarakta a párnámra a B6-ot és a Renniet :))))
akkor lehet sok a savam egy kicsit..vagy sokat ettem vagy nem tudom miert..na majd elmulik
az előb elszopogattam egy Renniet..remélem segít:)
igen, itt a gyomorszájam környékén szokott égni...:)
azt mondják, hogy akkor nagy lesz a baba haja! :DDD
..
bár inkább félidő után mondják:)
nembajsemmi :DDDD
Hmm... Nem tudom, hogy mi lehet az.
A gyomrod szokott fájni? Vagy égni?
Mert én ma még egész délután küszködök vele...:( :SSSS
virtuálisan :DDDD
valószínűleg az lehet... de sokkal könnyebb lenne nélkülük minden!!!:((((
akkor kezet foghatunk!
lehet ez a hormonok "tánca" bennünk?:(((
Dettó.:(
2 ventilátor megy mellettem, de szinte semmit nem használ.:S
párom most ment el jégkrémért:)) ennek az egynek örülök:D
sírni ma nem sírtam, de a többi teljesen ugyanaz!!!!:((
tegnap mondtam Petinek, hogy vigye ki a szemetet. mondta, hogy nemsokára, erre én elkezdtem végtelenül sírni, hogy hogy lehet ilyen?!
ennyire abszurd tüneteket produkálni a terhesség alatt...:( :)
de hál' Istennek, mióta itthon vagyok, nem görcsölt a hasam!!!:)
Lányok, én ma azt hiszem elérkeztem terhességem lelkileg legnehezebb napjához. . . egyszerűen egy órája rám jött a sírás egyik percről a másikra és nem tudom abbahagyni:((((
Hajnali 3. 45 óta egyáltalán nem alszok, megpróbáltam most délelőtt is kétszer is lefeküdni és aludni nem megy. . szakad a víz rólam olyan melegem van, még a talpam is izzad, nagyon fájnak a lábaim, és egszerűen semmit sincs kedvem csinálni, mert ha megmoccanok is ömlik a víz rólam:(((( + fáj a fejem:((( Gondolom megint ez a k* meleg front:(((((
Teljes kétségbeesés jött rám, hogy vajon kiocsi babám mindezekből mit érezhet, hogy én ennyire nem vagyok jól. . annyira hiányzik, hogy nem látom, hogy mi van vele, hogy jól van e, és még olyan sokára fogom:(
Próbálok beszélni hozzá, hátha akkor majd kapok tőle jeleket?! Kipityeregtem magam de gyorsan abba is hagyom, mert ezzel ártok a legtöbbet neki. . . . még nem sírtam amióta terhes vagyok. . csak amikor az az idióta nő a melóban kiborított. . . . de most valahogy ez is kijött!
Hogy lehet elviselni ezt a meleget? Segítsetek! Nekem úgy ver aszívem, mintha 2x-3x gyorsabban verne, mint kéne:(
bocsánat, hogy kipanaszkodtam magam:( ilyen napom még nem volt!
Sziasztok csajok!
Szörnyű hétvégénk van tegnap a hat éves kisfiam volt rosszul, hányt és ment a hasa, ma pedig a nagyfiam aki 10 éves reggel össze-esett a szobája előtt. Már kezdek kikattanni!
Picurka jól van, de a mozgások már nem olyan erősek mint eddig voltak, habár ezt mondta a doki is, hogy minél nagyobb a baba, annál kevesebb lesz a helye, és így kisebbeket fog rugdalni!:-)
Tegnap este apucija és a bratyó rátették a pocakomra a telót, és kapcsoltak neki zenét, mire az én kislánykám elkezdett táncikolni a pociban!Annyira édesek voltak!:-)
További szép napot mindenkinek!
szépek:)))
már én is nagyon kíváncsi lennék a méretekre!
de még alszunk addig 12-t:)
Lili Petra 16 hetes főbb méretei:
BPD:38mm
HC:131mm
AC:110mm
FL:24mm
hossz:17cm
súly:128gramm
na látod.:D nem írok olyan hülyeséget...:)
3 hét alatt nőtt 18.5öt!:D
majd fogod te is érezni csajos :)
nem annyira lent, inkább a köldök alatt pár mmrel.
hát akkor neked tényleg jó gyorsan nő!!!!
de ha belegondolok..mivel nagyjából egy idősek is vagyunk...hasonló:)
További ajánlott fórumok:
- Pánikbeteg kismamák, hogy viseltétek a terhességet (első trimeszter)?
- Terhesség alatt Aspirin 500-t szedni fejfájásra, megfázásra (középső trimesztertől)?
- 3. trimeszter, terhesség végén hogy érzed magad?
- Méhszáj 2100 a terhesség első trimeszterében
- Káros lehet a terhesség első trimeszterében a görényharapás, vagyis csak 1 pici fog"szúrás"?
- Vki szedett Nebilet vérnyomáscsökkentőt a terhesség 3. trimeszterében?