Tanuló vezetők, friss jogsisok gyertek csevegni! (beszélgetés)
Köszönöm a kedves szavakat :)
Jó dolog ez a vezetés, de nagyon figyelmesnek kell lenni. Épp fordultunk volna jobbra, mikor egy öreg Tata tolatott ki, minden körültekintés nélkül. Nekünk persze ki kellett kerülnünk, és ezért átértünk a másik sávba, ahol majdnem nekünk jöttek..., de minden oké, túléltük :)))
de jó! nagyon örülök neki! Örülök,hogy tetszett minden és hogy te is vagy legalábbis a vezetésed tetszett az oktatónak :)
Mondtuk mi h a volt oktatód volt kattant,te meg ügyi vagy! Nyugi ;)
Hali, hali, már nincs mesze Bali :)
Meg volt az első "új" vezetésem a budaörsi tanpályán, és a környező utakon. Nagyon klassz volt. Ammenyire nem vezettem 4 hónapja, annál jobban ment minden. Az új oktató, akit kaptam, azt mondta semmi baj a vezetésemmel, kicsit kapkodok, ennyi. Na, de ennyi kihagyás után ez természetes, szerintem. Rákérdeztem milyennek itéli vezetésem. Azt felelte egy kis jóindulattal akár vizsgára is mehetnék. Semmi kivetni valója nincs, érthtetlenül állt a Rólam kialault képről. Az autó az Suzuki Swift 1.3 benzines, elöször nem tetszett, de vezetve kaffa volt. Elautokáztunk Érd-re, repesztettem 90 km/h-val, woooooooow :DDD
Hétfőn újra megyek, már alig várom, baró volt! Köszi a "támogatás" Neketek :))
be Magik
:)
Én meg elindultam behúzott kézifékkel... :S :) De szerencsére leesett,hogy hoppá,miért is nem gyorsulok :D
Egyébként minden ok,vezetek amikor lehet ;)
Szia!Igen!!! Bár tegnap sikerült beriasztanom a kocsit,mert én kulccsal zárom,férjem pedig távirányítóval és automatikusan kulccsal is nyitottam mikor mentem el,hát volt hangzavar rendesen.Azt sem tudtam hirtelen mit csináljak.:-)Aztán leesett,hogy talán a gombot meg kellene nyomni,és láss csodát! elhallgatott!!:-)
És Te?Mi a helyzet?
Igyekszem, azon agyalok, ha készen lesz a kocsi, csak beülök vezetni. Ha már egyszer leküzdöttem és jogsit csináltam, menni fog most is.
Menj rá Zita adatlapjára, ott az interaktivitásra és ott lesz a naplója... Annyira nem dura a kisiklás, de mégis megdöbbentő, hogy egy ilyen új szerelvény is ilyen gyorsan kisiklik
Moncsicsi! Nagyon sajnálom! Mielőbb vezess, hogy ne veszítsd el az önbzalmad!
Hol volt a vonatkisiklás? Remélem, sikizita azért odaért, időben, ahová akart! Nem találtam meg a naplót.
Vissza már autóval jövök ;)
Egyébként igen,ezek új vagonok,itt már csak ilyenek járnak....és mégse biztonságos....pedig lassan ment mert a végállomáson akart átállni a másik vágányra...
-hupsz, csak egy kicsit siklott ki... Pedig ezek már a szuper új vagonok, nem? Felénk még tök régiek járnak.... Remélem nem történt semmi komoly baj.
Csajszi jó vonatozást, érj épségben a célodhoz meg vissza is! :)
Végülis a legfontosabb h jól vagytok!
Én meg most megyek vonattal (11kor) ami tegnap kisiklott.... (kép a naplómban) :S De muszáj mennem...
Moncsi legyél erős és szedd össze minél hamarabb, és fel a fejjel ;):) Puszi
Olyan történt, ami miatt 9 évig nem mertem elindulni vezetni és ami miatt 5 évig nem ültem kocsiban. Magyarul balesetünk volt. Most perpillanat rettegek minden autótól.
Nyugi nem én vezettem...
:D Jól van na, az eszembe sem jutott. :)
Kicsit szét vagyok csúszva nagyon. Bocsi, ha szétszórt vagyok.
Örülök, hogy vezettél és élvezted. Én most egy ideig nem vezetek, autó sincs, meg félek beülni, szóval majd... Enyhül a dolog.
miért ne? én is van h olyan fórumba irok amibe én irtam utoljára és van h csak egy kérdőjelet irok h előre kerüljön a listán és akkor hátha felfigyelnek :)
Egyébként tegnap is tegnap előtt is vezettem....nagyon élvezem :)
Remélem ti is lelkesen vezettek és szeretitek is
Én is itt vagyok, minden nap benézek, de ha én írtam utoljára, válaszolván az előzőekre, na meg megírván a velem történtet, nem sok mindent tudnék írni. Magamra csak ne reagáljak :DDD
Örülök, hogy ti vezettek és ilyen jól megy.
Egyébként tényleg sokan úgy közlekednek, mintha láthatatlanok lennének... Tényleg nagyon oda kell figyelni ha vezet az ember...
De jó!Én holnap megyek megint a másik városba orvoshoz,az kb. 20 km oda,20 vissza.Ja meg reggel megyek a férjemmel melóhelyre,onnan hazahozom a kocsit,hogy délután tudjak menni,de az nem sok.
Kicsit megint izgulok,pedig már másodszor megyek! Drukkolj! Ha eltűnök,ébredt a fiam.:-)
A sok azt jelenti,hogy reggel 7kor fölkeltem és elmentem a szlovák határhoz, kb 45km-t és olyan jó volt, a nagy forgalomban...nagyon élveztem :) Pedig féltem tőle :$ de tök jól ment minden....
Sajnos ezért van az,hogy mindenkinek úgy kell közlekednie mintha láthatatlan lenne és nekünk kell figyelni mindenkire....mert jobb óvatosnak lenni,minthogy kárt/balesetet okozzunk
Szia! Én is csak várok napok óta,de sehol senki.
De jó,örülök hogy ilyen jól megy. Mit jelent a sok?
Képzeld,engem mostanában minden marha megtalál. Szombaton egy 6 év körüli gyerek tekert lehajtott fejjel a kocsi felé.Lassítottam,nyomtam a dudát és kiordítottam hogy mit csinál.Simán kiröhögött.:-/
Olyan mérges voltam.