Tanács kellene (beszélgetés)
Hát Nic..ez jócskán a Te tűrőképességeden áll v bukik.
Változni mindenki változhat,és nem biztos,hogy itt jelent valamit a 14 év ismeretség..ezt Neked kell tudnod,érezned,miben és miképpen változott meg párod,hiszen én nem ismerem...csak saját magamból indulhatok ki,egy év alatt is sokat változik az ember.
Anélkül,hogy bántanálak Téged v akár a párod (hiszen nem lehet tudni,mi is zajlik a háttérben) ajánlanék egy beható beszélgetést,és ha nem hajlandó rá,még tisztázni sem,ne hagyd magad...mindig van egy pillanat,amikor kitálalnak,azt kell elcsípned.Addig csak sötétben tapogatózunk...
Mi a párommal és a gyerekkel együtt lakunk, Bp mellett.
A csaj bp-en lakik, azt hiszem albérletbe egy másik csajjal.
A párom és a csaj is Bp-en dolgoznak ugyan annál a cégnél, de másik helyen, ugyan abban a munkakörben.
Gondok mindenhol vannak, de azért nem mindegy hogy milyenek.
Nem kell részletezni, hogy milyen gondjaitok vannak, de ha a szívedre teszed a kezed, akkor is azt mondod, hogy tényleg nem égbekiálltó?!
:)
Nekem csak az nem tiszta, hogy akkor most ki hogy lakik?!
A csajjal egy városban laktok?
Nem tudom, hogy sajnálatból segít-e a csajnak.
Nekem azt mondta a párom, hogy a melóban szokta hívni a csaj, hogy ezt meg ezt éppen nem tudja megoldani és segítsen. Persze én rögtön mondtam, hogy erre ott vannak a közvetlen kollégák miért Őt hívja. Lehet, hogy nem is erről beszélgetnek.
Az egész abból indult ki, hogy én kértem a párom, hogy ugyan mutasson már nekem egy részletes telefonszámlát és azon látnám,hogy naponta néha többször is beszél ezzel a csajjal.
Egyébként tényleg sík ideg vagyok.
Én úgy érzem olyan égbekiáltó probléma nincs.
Ezek valóban félre érthető jelzések...
Gondolom a párod azt mondja jelentéktelen...én elhiszem,hogy aggódsz és nem tudsz bízni.Nem is tudom mit tennék...
Sajnálatból segít a csajnak?
Köztetek van egyéb probléma?
Nekem ez zavaros egy kicsit:-O
A lényeg hogy beszéljétek meg, minél hamarabb, mert megőrülsz a kétségektől...Nem kell hogy lássalak, érezni ahogy írsz:(
Ez az eltévedős telefon még akkor volt amikor semmi nem volt köztük, még barátság sem, akkor a főnökére ragadt a csaj.
Ilyen nincs, hogy kinyomja a telót, ha ott vagyok, hiszen nem is csörög mert néma. Ált a melóhelyen beszélnek, mert ugyan abba a munkakörbe dolgoznak és, ha problémája van a csajnak akkor hívja és párom pedig segít.
De lehet, hogy ez az egész csak duma, nekem, közben meg egész más folyik a háttérben.
Igen közös lakásban lakunk, először én mentem el anyuékhoz, akkor megbeszéltük, hogy itt több lehetőségem van nekem is munka miatt és a gyereknek is, és persze még szerettem és vissza akartam kapni (akkor még nem tudtam a csajról)
Párom költözött albérletbe,de rá pár napra pedig vidékre kellett mennie munka miatt hosszabb időre.De jött szinte minden nap, aztán ott kapott lakást, és oda költözött, akkor már újra együtt voltunk, de mi maradtunk itthon a gyerkőccel, de sokszor találkoztunk. Bíztam benne, és most úgy érezem hibáztam és nem kellene ennyire megbíznom másokban.
Milyennek ismered párodat?Mindig ilyen sajnálós volt?Mert hogy sajnálatból elronthatja kettőtök kapcsolatát...legalább,ha saját hülyesége miatt nem tudja levakarni a nőt,akkor Benneteket nézzen...
Nekem ez több,mint gyanús...az nem létezik,hogy mindenféle bizbazokkal felhívja párodat,és mikor Te színre lépsz,kinyomja a telót...és mi van,ha pont a városban tévedt el a nő,akkor ráér majd később visszahívni?Miért titkolózik,ha nincs miért...
Ezt mondom neki én is, hogy a csaj egy pióca, szívja a vérét és a párom meg hagyja és még élvezi is.
Emlékszem egy régi beszélgetésükre, akkor még csak egy kolléga volt és párom még nem is kedvelte, akkor azért hívta, hogy hogy talál ki a városból kocsival, akkor párom még mondta is, hogy milyen béna és, hogy szinte mindent más csinál meg helyette. Akkor még a főnökre mászott rá, de aztán párom lett a kiszemelt áldozat. De én nem tekintem áldozatnak, ha a barom hagyja magát akkor nem az. De én nem akarok a szenvedője lenni az ő kis játékuknak.
Én is így érzem.
És ami igazán zavar, hogy nem történik semmi, miért kell titkolni? Nem nyomozok utána, de azért észre veszem a furcsa dolgokat. Otthon némított telefon, ha fürdik akkor kikapcsolja, ha elmegy két percre viszi magával. Egyszer belenéztem, de persze semmi nincs benne, mert mindet kitöröl. Miért?
Ha nincs semmi, akkor mit titkol. Ő csinál belőle ügyet, nem én.
Nem tudom mennyire barát a barát...
Nekem is és a páromnak is vannak barátai, és közös barátaink is vannak.De nem hívogatnak minket mindennap...Nekem inkább ez az ami furcsa:(
Szerintem nem CSAK a gyerek miatt ment vissza.
Azt hittem kisebbről van szó, akkor elképzelhetőnek tartanám, de így.
Mérlegelt, és a család mellett döntött;)
Mondtam neki, de az a gond, hogy rólam lehetne mintázni a hűség szobrát. Mindig is azt mondta, hogy ha össze lennék zárva több meztelen jó pasival (pl: Bard Pitt) 100% biztos, hogy nem történne semmi.
Én olyan vagyok, ha jön egy új pasi, akkor a másikkal már rég vége van a dolognak, már akkor több hónapja szab kell, hogy legyek.
További ajánlott fórumok:
- Nevelési tanácsadóba kellene mennünk
- Nevelési tanácsadóba kellene mennünk. Mire számítsak? Hogy zajlik ez?
- Van itt vízvezetékszerelő szakember? Sürgős tanács kellene!
- Most hogyan tovább? Hogy döntsek? Kit válasszak? Kellene pár jó tanács!
- Teszvesz tanács/segítség kellene gyorsan
- Lányok, tanács kellene!! Intim gyantázás. Segítsetek!!