Tampon tapasztalatok ( különböző tipusok) (beszélgetés)
Fúj,ne is mond,bleh...Gusztustalan.Van egy kislányom,hát majd amikor aktuális lesz,amint lehet majd őt is átállítom rá,persze ez rajta múlik igazából...
Amúgy meg jártam már úgy nevenincs tamponnal,még mikor fiatalabb voltam,hogy behelyezni be lehetett könnyen,de kivenni meg majd behaltam,olyan egy állat volt.Az O.B.-val ilyen sosem volt.(na hát az még azelőtt volt,hogy...na,értitek:))
hát nekem meg ez elég undi, hogy "gyűjtögetni" kell 12 órát aztán egyben eltávolítani...
meg kiöntögetni...
Ki nem állhattam a tampaxot:S Higiénikus, meg jó az elgondolás, de baromi gusztustalan mikor cserélni kell... Így maradtam az ob-nál.
Az miért gáz, ha valai inkább visz magával külföldre olyan tampont, amit szeret? Én is így mentem ki angliába, és milyen jól volt, mert nem bírtam volna ki 1 évig tampaxxal:)
persze tudom én...
a minőségével annak sem volt gond! de azóta nem mertem azt venni...és az OB-nek is meghúzom jól a madzagját mielőtt felhelyezem:)
sziasztok.
Én OB-t használok,múltkor kíváncsiságból vettem Naturellát amivel nem is lett volna baj de képzeljétek el az egyiknek a madzagja a kezembe maradt a tampont meg bent:S Alig tudtam kihalászni:(
Azóta csak OB!
meg szerencsém van mert a barátnőm férje a tampon gyárban dolgozik, onnan hoz Tampaxot, ami aplikátoros, és anyám az a legjobb. 300 ft 32 db nagyker áron. A patikában ugyan ez kb 1800 ft.
Azt néztem hogy az O.B aplikátorosa 16 db 1000 ft
Nem köszi:) Én a boltot szeretem:)
És te is maradj annál:)
A Sparos és a Rossmannos szerintem nem jó.
Egyébként mostanában leszoktam a tamponról, mert ha azt használok jobban görcsöl a hasam.
További ajánlott fórumok:
- Mit szóltok a különbözö vallási gyülekezetekhez?
- A Wizz Air-nál, mennyire veszik komolyan az ellenőrzésnél a különböző dolgokat?
- Mit jelentenek a vérvételi eredményen a különböző jelölések?
- Mennyit érnek meg a különböző valós, vagy valótlan termékek?
- Te mit ettél a szétválasztó diétád különböző napjain?Mik voltak amiket megengedtél magadnak?Mi a tapasztalatod?
- 2 különböző márkájú hajfesték összekeverését próbálta már valaki? Tapasztalat?