Találjunk munkahelyet együtt....... (beszélgetés)
Sziasztok!
nagyon régen jártam erre,elvesztem a nagy meló keresésben:(
Először is BUÉK mindenkinek!
Másodszor:van munkám!!!!!!!
Igaz,csak beugrós,amíg az illető táppénzen van,de akkor is van:)
Erre a hónapra szól a dolog,10 napot kell menjek.Aztán remélem én leszek az utánpótlás,ha a csajszi kismama lesz!
Figyeljetek mert sok az átverés.Én mellék állást keresek,komolynak hangzó hírdetésekre jelentkeztem,önéletrajz stb...
És eddig 6! emailt kaptam hogy ha érdekel a munka,akkor fizessek be pénzt.
Milyen az amerikai tip.önéletrajz???
És mi újság a munka terén?
Eszembe jutott hogy nemsokára indulnak a karácsonyi vásárok.Régebben én is jelentkeztem amikor nem volt munkám.Igaz,ez idény munka de jól fizet:)
Otthoni munka átvágás szerintem.Nekem olyat küldtek hogy fizessek aztán kapok munkát.No comment.
Szia!
Én egyszer befizettem egy munkára 2750 Ft-ot és kiküldtek egy olyan anyagot, hogy vennem kellett volna hozzá egy multifunkciós nyomtatót, hogy fénymásolni és nyomtatni is tudjak, és a postaköltséget is saját magamnak kellett volna fizetnem, hogy minél több embernek elpostázzam a reklámanyagot, amit küldtek. A munka maga az lett volna, hogy akiknek elpostázod, ugyanúgy befizessék a te nevedre azt a 2750 Ft-ot, amit te is befizettél egy másik névre előzőleg, és a sok-sok 2750 Ft összeadódva lett volna a keresetem. De nem éri meg, mert többe kerül a leves, mint a hús. A legolcsóbb multifunkciós nyomtató is 10ezren felül van.
Szia!
Köszi szépen:)
Nem szégyelleném egy percig sem,ha takarítónő lehetnék!
Nem izgat,amúgy meg úgy gondolom,hogy inkább egy bölcsiben a gyerekek után,mint az igénytelen felnőttek után akárhol.Persze azt is megcsinálnám,de azért nem mindegy!
Abban a bölcsiben patyolat rend és tisztaság van!
De sajnos még nem hívtak,várok türelmesen,ha semmi,hétfőn rákérdezek.
Szia!
Csak óvatosan ezzel a melóval,nehogy átverjenek!
Mérlegelj,mennyi pénzt ér meg neked,tegyél el minden papírt,ha esetleg következménye lenne(arra gondolok,ha nagy összeggel csapnak be,és jogi útra terelnéd a dolgokat)!
De azért sok sikert hozzá!Majd légyszi számolj be a fejleményekről!
szia!
nekem is el tudnád küldeni? köszönöm.
Szia Hajni!
Drukkolunk és ne szégyeld,hogy csak" egy takarítónői állás!!! Ha nem lennének takarítónők, ülhetnénk a porban, koszban stb.... És ne feledd,akkor már házaknál is -ha tudsz vállalni -takaríthatsz!! A barátnőm is vállal és nagyon nagy becsben tartják!!
Sok sikert!!
Ez jó kérdés,remélem még a héten.Semmi konkrétat nem beszéltünk meg,csak annyit,hogy telefonál majd.
Csak annyira várom már!!!
Sziasztok!
Jó régen voltam erre:(
De!!!!!
Úgy lehet,lesz melóm:)))
Még nem biztos,de elképzelhető:)
Nem egy álom meló,de fizetés jár érte,és ez a lényeg!Ja,és Bazsimat bármikor megleshetem "munka" közben,merthogy a munka a bölcsiben lesz talán:)
Csak egy takarítónő leszek,de nekem ez is tökéletesen megfelel!
Jaj lányok,drukkoljatok!
Mihelyst van valami fejlemény,megírom azonnal!Remélem jó híreket hozok majd!
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?
- Fitness órákra találjunk társakat! Fogyjunk együtt!