Tàrsközvetítő iroda (beszélgetés)
Vagy lopott fényképekből a netről.
Még sosem olvastam olyat, hogy induló társkereső iroda ingyenes regisztrációt indít...
Egy új iroda egyáltalán hogy szerzi meg az első kuncsaftjait? Hiszen egy tagok nélküli csapatba ki lép be?
Szerintem csak lopott adatbázissal kezdhetnek...
Mi alapján választ valaki társközvetítő irodát?
Ajánlás, vagy kizárásos alapon?
Gondolom, nem az a lényeg, hogy miként dolgozik az iroda, hanem, hogy milyen "adatállománnyal" rendelkezik. Bármilyen exkluzív is, ha nincs kellő mennyiségű választéka, akkor kicsi az esélye, hogy azok között megtalálod az igazit, nemde?
Sziasztok!
A tàrsközvetítő irodàkkal kapcsolatos tapasztalatokról szeretnék beszélgetni. Jàrt valaki közületek a budapesti Exkluzív Tàrskereső Irodàban?
Vàlaszotokat előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Földrajzi nevek irodalmi művekben, zenében, dalban - mindenütt /pl:Egyszer volt Budán kutyavásár, Kék Duna keringő stb./
- Híres irodalmi szerelmesek /de az sem baj, ha valóban létezett párok/
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Közjegyző törvényre hivatkozva kérheti-e, hogy a kiskorú gyermek ne tartózkodjon az irodájában?
- Magyar irodalmárok, képzőmüvészek, szinészek neve ABC sorrendben!
- Munkanélküli lettem, kínomba elmentem 2 hónapja egy ingatlankövetítő irodába értékesítőnek. Sokan lenéznek emiatt. Tényleg ciki ez a szakma?