Szükséges saját vagy elég külön szoba az elvált apátoknál? (17 év felett) (beszélgetés)
Szerintem nem az számít, hogy ki vagyok. Próbáljuk objetíven nézni, azért, hogy a helyzetet és ne az embereket értékeljük.
Egy kirepült gyereknek, aki már elköltözött, annak kb. már mindegy hogy a szülői házban már nincs fenntartva neki egy szoba. Ugye?
Egy szétment családban, ha az apa új helyre költözik, és megteheti, gondolom csak próbálja kedvessé tenni a gyerekek számára a szobát.
De nyilván nem mindegy, hogy ez a gyerek(ek) 6, 12 vagy 17 éves korában történik.
Ahogy az sem mindegy, hogy a költözés ki vagy mi miatt történik.
Gyerekként vagy szülőként írod?
Attól saját, hogy valamennyire személyes.
Attól, hogy nem egy steril hotelszobához hasonló helyiségben, vagy egy "lom"- vagy gardróbszobában kell jobb híján meghúzni magadat, hiszen pont elég az, hogy heti szinten költözgetsz, és részben bőröndből élsz.
saját szoba vagy egy vendégszoba '
Különbség?
Te felesége vagy ennek az elvált apukának?
Szerintem ne próbálj közéjük állni. Egy szülő - gyermek kapcsolat ellen sosem nyerő egy kívülről jött harmadik.
saját szoba vagy végül is elég egy vendégszoba is
különbség? Semmi
Szükséges a saját szoba az elvált apátoknál (17 év felett) vagy végül is elég egy vendégszoba is?
Számít-e nektek abban, hogy otthon érezzétek magatokat vagy inkább az a fontos, hogy szeressenek titeket?
Hogy mutatja ki, hogy szeret?
Miért jártok ennyi idősen apátokhoz?
Van-e neki új párja?
A választól függetlenül, van nektek saját szobátok az elvált apátoknál?
Persze nem mindegy, hogy mennyi időt töltesz / töltötök nála.
További ajánlott fórumok:
- Számodra miért szükséges, hogy legyen párod?
- Szüléskor gátvágás mikor szükséges? ki hogyan élte meg?
- Szerinted a jogsi szükséges rossz, vagy életcél volt, hogy megszerezd?
- Babát szeretnénk a párommal. Írnátok nekem, kb mi az ami feltétlenül szükséges, ha megszületik a baba?
- Ki, hogy oldja meg a gluténmentes élethez szükséges alapanyagok finanszírozását?
- Tengerparti nyaraláshoz szükséges holmik