Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Szükséges saját vagy elég külön szoba az elvált apátoknál? (17 év felett) fórum

Szükséges saját vagy elég külön szoba az elvált apátoknál? (17 év felett) (beszélgetés)

1 2
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Amaunet)
2024. júl. 21. 01:30

Szerintem nem az számít, hogy ki vagyok. Próbáljuk objetíven nézni, azért, hogy a helyzetet és ne az embereket értékeljük.

Egy kirepült gyereknek, aki már elköltözött, annak kb. már mindegy hogy a szülői házban már nincs fenntartva neki egy szoba. Ugye?

Egy szétment családban, ha az apa új helyre költözik, és megteheti, gondolom csak próbálja kedvessé tenni a gyerekek számára a szobát.

De nyilván nem mindegy, hogy ez a gyerek(ek) 6, 12 vagy 17 éves korában történik.

Ahogy az sem mindegy, hogy a költözés ki vagy mi miatt történik.

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Regin_a)
2024. júl. 21. 01:21

Gyerekként vagy szülőként írod?

Attól saját, hogy valamennyire személyes.

Attól, hogy nem egy steril hotelszobához hasonló helyiségben, vagy egy "lom"- vagy gardróbszobában kell jobb híján meghúzni magadat, hiszen pont elég az, hogy heti szinten költözgetsz, és részben bőröndből élsz.

4. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. júl. 20. 23:21

saját szoba vagy egy vendégszoba '

Különbség?

3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. júl. 20. 23:06

Te felesége vagy ennek az elvált apukának?

Szerintem ne próbálj közéjük állni. Egy szülő - gyermek kapcsolat ellen sosem nyerő egy kívülről jött harmadik.

2. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. júl. 20. 23:01

saját szoba vagy végül is elég egy vendégszoba is

különbség? Semmi

2024. júl. 20. 22:45

Szükséges a saját szoba az elvált apátoknál (17 év felett) vagy végül is elég egy vendégszoba is?

Számít-e nektek abban, hogy otthon érezzétek magatokat vagy inkább az a fontos, hogy szeressenek titeket?

Hogy mutatja ki, hogy szeret?

Miért jártok ennyi idősen apátokhoz?

Van-e neki új párja?

A választól függetlenül, van nektek saját szobátok az elvált apátoknál?

Persze nem mindegy, hogy mennyi időt töltesz / töltötök nála.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook