Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Szomszédi együttélés fórum

Szomszédi együttélés (beszélgetés)

1 2
2019. febr. 26. 18:12

Én se bírom az ilyen szomszédot.

esetleg időben is összeszedhetted volna a szemetet és akkor nem színezte volna el a füvet.

2019. febr. 26. 18:03
Hagyd.
2019. febr. 26. 18:00
De utalom az ilyen szomszedot,aki a tutit akarja megmondani.. Biztos elo terfigyelo kamera.👎 Foglalkozz a sajat dolgoddal.
5. 65c23b64bf (válaszként erre: 1. - Dézsa)
2019. febr. 26. 17:27
Te vagy a gondnok, hogy dirigálsz?
4. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 3. - 9b10f3d7ff)
2019. febr. 26. 17:13
szülnék-szólnék
3. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 1. - Dézsa)
2019. febr. 26. 17:13
Én nem szülnék semmit, ha a házban senki másnak nem szúrja a szemét, a szemét. Legközelebbi lomtalanításkor írd ki a hirdetőtáblára, hogy konkrétan hova ne helyezzenek el szemetet.Gondolom, ha a lomisok hozzáfértek, akkor az utcafront lehet, amit meg az utcaseprőknek kellene kitakarítani, vagy kertészeknek. Be lehet ilyenkor szólni az önkormányzathoz, (nem jut eszembe az illetékes osztály neve) hogy kértek egy takarítást.
2. Nyamitörp (válaszként erre: 1. - Dézsa)
2019. febr. 26. 15:17

Magyarázkodni nem kell. Mond meg neki, hogy a múltkor nem akartad feszegetni a témát, mert más is volt ott, de valóban nem voltál elégedett a munkájával. Mivel ez közös rész, így jogod van véleményt formálni.

És én azt is hozzátenném, hogy örülnék neki, ha ő is nem csak célozgatna mások előtt, hanem odajönne, ha problémája van.

2019. febr. 26. 15:08

Néhány lakásos társasházban élünk.

Az egyik lomtalanításkor a ház előtti füves részre pakolt a szomszéd, amit aztán a lomisok szétszórtak. Elvitték a lomot, takarított a kerület, valószínüleg a szomszéd is. Legkönnyebben mindenkinek az aszfeltozott területen sikerült. A gyér fűben maradtak rohagombok, vízfesték- idővel az eső szinesre festette a földet. Egy darabig néztem, aztán összetakarítottam.

Idén kértem a szomszédtól, hogy az aszfaltozott területre pakoljon. Sajnos elsőre nem voltam egyértelmű, csak a kocsifeljárót emeltem ki, a parkoló részt nem. Mindenki odébb éllt, a kocsijával.

Amikor láttam, hogy újra a fűre pakolnak, szóvá tettem, most ekkor említve a konkrét régebbi esetet.

Mindig csak az egyik tulajdonossal beszéltem. Most a másik szurkáló megjegyzést tett, hogy ugye most jól összetakarított..., mert hallotta, hogy a multkor nem tetszett nekem a munkája. Az adott helyzetben nem szóltam semmit, mert egy idegen is jelen volt.

A kérdés:

Ha legközelebb találkozunk, szóba hozzam újra és magyarázkodjak, vagy hagyjam az egészet?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook