Szombathelyi kismamák (beszélgetés)
Gyógyultam. Nagyon szétestem az influenzától. Babócám köhécsel csak, meg az orra folyik, de semmi komoly.
Inkább vajúdnék még egyet!
Szegény Dorisia!
Kitartás!
Lesz ez még rosszabb is! XD
Szia!
Nem sokat, kisfiam ma már kiidegelt a hisztijével, de rájöttünk hogy jön a foga azért ment egész nap a hiszti!:S
És ti?:)
Mi még csak most kezdjük.
Ja és a kisasszony gyógyulófélben van. Egy picit még folyik a nózi, de más baj nincs. 36,4et mértem neki.
Magamnak 37,8at.
Remek. volt fönt a főbérlő, köszönés helyett egy "úristennel" reagált az állapotomra. Karikás a szemem, izzadok, olyan az orrom mint egy bohócé és csak minden második szavam érthető!
Hát a mi Regink is egy kis királynő legalábbis anyukája ezt mondja :)
Na de a fiuk se semmik ám!!!Szoktam mondani nekik,hogy 6 lány hisztivel felértek!!!:)
A nagyobbik fiam már kinőtt a fetrengek a földön és verem magam(most van más helyette),de már a pici elkezdte :(
Nagyon várom,hogy túl legyünk ezen a korszakon.
tudtad, hogy a Regina királynőt jelent? Én nem tudtam...
Hát a kisasszony úgy is viselkedik. XD
akkor jobbulást!!!!küldetem egy forró teát jó citromosan és persze a méz sem hiányozhat belőle :)
Egyébként a férjem is mondja,hogy valószínű vírus van,mert náluk is a munkahelyén már mindenkinek fáj a torka és neki is elkezdett fájni vettünk is negrót,remélem nem lesz komolyabb.
Hőemelkedés, nátha, torokfájás.
mint a mosórongy, úgy érzem magam...
Lázas vagyok! Ez de tuti! 38,5!
Jóéjt csajok, babák, gyerekek! Bevettem egy bogyesz és bebújok a takaró alá!
Nofene! Öt perc alatt tíz tüsszentés...
Asszem én is beteg leszek...
Negyedikén egy éves lesz.
Ez a második betegségünk. Az elsőnél még szoptattam így álom könnyű volt.
Mi (lekopogom) csak egyszer voltunk betegek, és hála az égnek egy este alatt letudtuk az egészet!Hatott a nurofen!
Én meg utána kaptam el, és egy hétig be volt gyulladva a torkom meg taknyos voltam!
További ajánlott fórumok:
- Vélemények szombathelyi nőgyógyászokról
- A szombathelyi Markusovszky Kórház Szülészete. Mire számítsak?
- Tudatosult, hogy mennyire észen kell lennünk? - Gyereklopás Szombathelyen
- Búvóhely Szombathelyen?
- Abortusz előtt... Szombathelyen van valakinek tapasztalata?
- Mik a művi meddővé tétel feltételei? Mennyibe kerül? Szombathelyen tapasztalat?