Szombathelyi kismamák (beszélgetés)
Na találtam még egyet :) Rohoncin 52nm 1,5 szobás lakás 4.em liftes,átlagos állapotú ,távfűtéses erkélyes.30/3006729 ja most látom bútorozatlan
:( nem tudom nektek bútorozva kellene?)
legalább másfél szoba kell
A 65. az a k.ria ingatlan, ők, pénzt kérnek, és nincs náluk lakás, a másik helyen is voltunk, ott kettőnek nem oké a baba. a többi egyszobás vagy megfizethetetlen.
Amit még tudok ajánlani,hogy menjetek be a kossuth Lajos utcába ottregisztráltok és ingyen kaptok listát kiadó ingatlanokról,csak aki kiadja annak kell x százalékot fizetnie nektek nem kell semmit.
itt a címük,szerintem próbáljátok meg mi itt vettük ki először az albérletünket.
Ez szerintem közvetítő lesz : Szomabthelyen 1-2-3 szobás lakások kiadók.
70/312-8157
Sz.hely belváros új építésú 1szobás gázos lakás.45ezer+rezsi
30/986-9124
40nm tégla építésű lakás bútorozott gázos (2havi kaukciót kér (60ezer)1szobás havi 30ezerért adná ki.70/7011660
belvárostól 5percre
Az előző lakók még mindíg nem mentek el, de már a szándék megvan.
Keresünk, jobbat nem tudunk.
Ez a hölgy, akitől bérelnénk, már telefonon keresztül is nagyon szimpatikus, jót kínál. Ebben a lakásban nagyon reménykedem, de nem merem minden bizalmamat ebbe vetni!
Ja, arról ne is beszéljünk, hogy egy rossz pillanatban kitálaltam anyukámnak...
Ő most ötpercenként hívogat friss infóért. Nagyon aggódik. Egy szem unoka...
Oké, most nagyon cikin érzem magam. Beszéltem egy hölggyel, még tegnap délelőtt aki 1,5 szobásat adna ki, jó áron. Erre ma nem értem el. Persze idegbetegség ezerrel, hogy most mi lesz, úristen nem találunk lakást, vissza kell menni anyóshoz.... ECT.
Már vonatot néztem apósékhoz, hogy itthagyunk csappot-papot és elhúzunk az ország másik felébe, mikor csörgött a telefonom. A hölgy volt, aki a lakást kínálta.
elnézést kért, hogy nem vette fel, de templomban voltak.
Hát amúgy sem vastag a bőr a képemen, de az lesült. Nem ateista családból jövök, nagyszüleim is rendszeresen járnak, én persze erre nem gondoltam, csak arra, hogy le akarnak rázni. UPSZ!
Amúgy már tegezősünk és nekünk akarja kiadni a lakást, mert már látatlanban is szimpi vagyok... Pirultam ezerrel.
Délután négykor kiderül, hogy mi van, mert az előző lakók még nem mentek el, bár egy hónapja lejárt a szerződésük... Meglátjuk!
Sajnos itt a B tömben volt kiadó a lakás,de tegnap láttam költöznek.:(
Másról most nem tudok.A Bazárban és az expressben szokott sok hírdetés lenni kiadó lakásokról,mi mindig ott kerestünk.Hát szép nekünk is volt annó egy ilyen,mentünk volna oda és erre közölték,hogy kiadták másnak,mert úgy gondolják,hogy azok jobban vigyáztak volna a lakásra,mert nekünk volt egy gyerekünk és már útban volt akkor a második.
Akkor tök mérgesek voltunk,mert mindenhol a gyerek miatt nem akarták kiadni a lakást.pedig mi mindig úgy is telefonáltunk,hogy 1gyerek van és jön a következő,hogy nem akadály e.
Majd nézelődök én is és szólok ha látok.
Egyébként itt a Derkón főleg a Szürcspó utcában szoktak meg a Rohoncin sokat hirdetni.Drukkolok,hogy sikerüljön!!!
Kiadták.
Ma telefonáltunk, hogy kell, erre kiadták.
Kriszti! Meg tudnád kérdezni?
Nem egészen
A főbérlőnk eladja a lakást.
De már találtunk egy jót, amire nem kell két-három hó kaukciót lerakni. Viszont sok a javítanivaló...
Szia!
:( az nem jó, minket (lekopogom) még elkerült!
További ajánlott fórumok:
- Vélemények szombathelyi nőgyógyászokról
- A szombathelyi Markusovszky Kórház Szülészete. Mire számítsak?
- Tudatosult, hogy mennyire észen kell lennünk? - Gyereklopás Szombathelyen
- Búvóhely Szombathelyen?
- Abortusz előtt... Szombathelyen van valakinek tapasztalata?
- Mik a művi meddővé tétel feltételei? Mennyibe kerül? Szombathelyen tapasztalat?