Szociálisan fitt vagy? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szociálisan fitt vagy? (Napi érdekes)
Tényleg nincs mindig összefüggés az iskolázottság és a képességek, emberség között!!!
Ezt tapasztalom!!!!
Szeretem ezt a effektust!
És, hogy kutatták!!!
Mi a csodát kellett ezt egyáltalán néven nevezni?
Olyan nyilvánvaló, hogy az ember addig is pontosan ismerte, míg nem akarták megmagyarázni!
Engem a mostanság eluralkodó butaság bosszant!
Mikor nem lehet beszélgetni valakivel, mert olyan egyszerű, mint a kapanyél!
És ráadásul még meg van róla győződve, hogy ő találta fel a spanyolviaszt...
Jujjj...
És ami a legborzasztóbb - vagy legérdekesebb - hogy mindez nincs közvetlen összefüggésben sokszor az iskolázottsággal!!!
Amit Glóbus irt az 5-ben, azzal teljesen egyetértek. De az, hogy nem lennék szoc. fitt, sértő megfogalmazás, mert naponként 10-15 emberrel tárgyalok,foglalkozok, és ha még ezek után un barátokat rokonokat kellene otthon fogadnom , -hát inkább a halál. Nekem az otthonom a béke szigete, ajtók , csengő elzárva, telefon mellétéve, nekünk is az ajtó belülről való bezárása jelenti a megnyugvást és a pihenést.
különben volt már olyan eset, hogy c...ny ügyfelek bemásztak a keritésen, mert bejönni ugyan nem tudtak, de látták, hogy ég a villany.
Az eddig olvasott cikkek többsége nekem nem tetszett. Többnyire olyan érzésem volt, hogy innen-onnan összeollózott szöveg úgy előadva, mintha saját kútfőből íródott volna.
Ráadásul nem szeretem, amikor ilyen-olyan kutatásokra, és tudomány által "igazolt" állításokra hivatkozik az író.
Pedig ez utóbbi itt is jelen van. Most még sincs semmiféle negatív érzésem.
Ez a cikk valahogy más. Tetszik. (Napi érdekes.) 🙂
Ja, és a kérdésre a válasz: igen, szociálisan fitt vagyok.
Ugrás a teljes írásra: Szociálisan fitt vagy?
További ajánlott fórumok:
- Szociális vagy más fóbia
- Szociálpedagógus vagy Szociális munkás? Melyik végzettség ér többet?
- A szociális szolgálatók csak a gondozottakat ellenőrzik vagy a családtagjaikat is?
- Szociális Gondozó és Ápoló vagyok segíthetek?
- Antiszociális vagyok? Vannak zavaró témák és zavar a kéretlen megjegyzés és ha feltartanak sokáig.
- Rendszeres szociális sgélynél ellenörzi az Apeh a vagyonosodást?