Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szociálisan fitt vagy? fórum

Szociálisan fitt vagy? (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szociálisan fitt vagy? (Napi érdekes)

17. Anyagi (válaszként erre: 15. - Globus)
tegnap 22:24

Tényleg nincs mindig összefüggés az iskolázottság és a képességek, emberség között!!!

Ezt tapasztalom!!!!

16. Anyagi (válaszként erre: 15. - Globus)
tegnap 22:19

Szeretem ezt a effektust!

És, hogy kutatták!!!

Mi a csodát kellett ezt egyáltalán néven nevezni?

Olyan nyilvánvaló, hogy az ember addig is pontosan ismerte, míg nem akarták megmagyarázni!

15. globus (válaszként erre: 14. - Anyagi)
tegnap 22:06
Dehogy nincs. Dunning-Kruger effektus. Úgy osztják az eszet, mintha minimum péhádéjük lenne a témából. Mert ők utánaolvastak.
14. Anyagi
tegnap 21:48

Engem a mostanság eluralkodó butaság bosszant!

Mikor nem lehet beszélgetni valakivel, mert olyan egyszerű, mint a kapanyél!

És ráadásul még meg van róla győződve, hogy ő találta fel a spanyolviaszt...

Jujjj...

És ami a legborzasztóbb - vagy legérdekesebb - hogy mindez nincs közvetlen összefüggésben sokszor az iskolázottsággal!!!

tegnap 21:26
Egyre kevésbé
tegnap 18:20
Komfortosan érzem magam a szociális körülményeimben. Lehet hogy ez a szociális fittség? Ha igen, akkor igen.😀
11. Violka
tegnap 17:27
Elfogadnak az idegenek, az ismerősök és a családom tagjai. Ebből is gondolom, hogy szociálisan is fitt vagyok.
tegnap 17:00

Amit Glóbus irt az 5-ben, azzal teljesen egyetértek. De az, hogy nem lennék szoc. fitt, sértő megfogalmazás, mert naponként 10-15 emberrel tárgyalok,foglalkozok, és ha még ezek után un barátokat rokonokat kellene otthon fogadnom , -hát inkább a halál. Nekem az otthonom a béke szigete, ajtók , csengő elzárva, telefon mellétéve, nekünk is az ajtó belülről való bezárása jelenti a megnyugvást és a pihenést.

különben volt már olyan eset, hogy c...ny ügyfelek bemásztak a keritésen, mert bejönni ugyan nem tudtak, de látták, hogy ég a villany.

tegnap 16:30
Úgy érzem és a kapcsolataimból tapasztalom, hogy igen.
tegnap 15:49
Igen, teljesen az vagyok.
tegnap 14:13
Nem xd
6. elbb
tegnap 11:23
Telefonon. Aztán kb ennyi. Ez a home office hozadéka, de hogy őszinte legyek, én egészen jól érzem így magam :)
tegnap 10:47
Egy introvertált típusú ember nem tud megváltozni. Neki nem a kapcsolatok kiépítése okoz gyönyört, hanem az ajtó belülről becsukása.
tegnap 10:14
A mai világban szinte már kötelező folyton pörögni, ezer ismerőssel rendelkezni a neten, meg ezerféle programra járni, mert ha az ember hétvégén inkább otthon marad a könyvével, akkor rásütik, hogy antiszociális. Én megmondom őszintén, nekem már nincs energiám minden szombaton barátnőzős esteket tartani, meg ide-oda utazgatni, hogy szociálisan fittnek tűnjek. Lehet megkeseredettnek nevezni, az sem érdekel.
3. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 1. - Hogymikvannak!)
tegnap 09:53

Az eddig olvasott cikkek többsége nekem nem tetszett. Többnyire olyan érzésem volt, hogy innen-onnan összeollózott szöveg úgy előadva, mintha saját kútfőből íródott volna.

Ráadásul nem szeretem, amikor ilyen-olyan kutatásokra, és tudomány által "igazolt" állításokra hivatkozik az író.

Pedig ez utóbbi itt is jelen van. Most még sincs semmiféle negatív érzésem.

Ez a cikk valahogy más. Tetszik. (Napi érdekes.) 🙂

Ja, és a kérdésre a válasz: igen, szociálisan fitt vagyok.

tegnap 09:39
Nem vagyok. Ahogy szaporodtak az évek, úgy koptak ki mellőlem az emberek. Költözések, családalapítások, munkahelyváltozások, mind-mind hatással voltak erre.
tegnap 09:35
A „szociális fittség” kifejezés úgy hangzik, mintha egy újabb wellness‑trend lenne, de a háttérben komoly tudomány áll. Röviden: a szociális fittség nem a kinézetedről szól, hanem arról, mennyire erős, rugalmas és tartós az, ahogy kapcsolatot teremtesz és tartasz más emberekkel.

Ugrás a teljes írásra: Szociálisan fitt vagy?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook