Antiszociális vagyok? Vannak zavaró témák és zavar a kéretlen megjegyzés és ha feltartanak sokáig. (beszélgetés)
19. hottie (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
2025. jún. 29. 08:17
Nem vagy antiszociális, inkább arra tippelek, hogy extrán introvertált, egy adag türelmetlenséggel fűszerezve. Nincs veled semmi baj.:)
18. Ágio8405 (válaszként erre: 17. - Ágio8405)
2025. jún. 28. 23:23
Megsértődik
17. Ágio8405 (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
2025. jún. 28. 23:23
Ez egy gáz ember, ne zavarjon hogy mit szól ha mondod neki nem érsz rá és kész. Jobb is ha megsertoduj mert legalább békén hagy.
16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - Globus)
2025. jún. 28. 19:25
Beszélgetek másokkal, velük semmi bajom. Nem másznak bele az életterembe. Az egyik nő meg olyan közel áll meg állandóan, hogy hiába lépek hátra, jön előre. De másokkal is ezt teszi. Akárki van az utcán, már megy oda. Volt, hogy az előző lakó jött hozzám, aki mesélte, hogy sokszor úgy tett, amikor ezt a nőt látta, hogy telefonál vagy kilesett az ablakon es úgy ment ki. 😀 A nő férje pont erre járt bicajjal, aztán pont elköszöntünk, a nő a kiakutyáját rángatva maga után csak úgy robogott ide. 😀 Gondolom a férje szólt neki, hogy itt van a XY.
15. 1021440b02 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
2025. jún. 28. 16:49
Én sem szeretek a semmiről dumálni, és nem bírom a kotnyeles embereket.
14. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2025. jún. 28. 16:45
Te sem lehetsz piskóta, hogy ezt ilyen hosszan bírtad ragozni. Elképzelhető, hogy valójában szeretnél beszélgetni, csak nem azokkal, akik megszólítanak?
13. Ildi (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
2025. jún. 28. 16:41
Lehet h csak intro vagy sokan azt is összekeverik az antiszoccal. Semmi gond nincs veled. Az emberek, ahogy a világunk megváltozott 5 éve és ahogy haladunk egyre rosszabb.
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Ildi)
2025. jún. 28. 16:26
Nem gonoszak, csak iszonyatosan ráérnek és nem történik velük semmi. Talán ezért is érdekes még a bugyim színe is. 😀 Nem a sima hogy vagy kérdés az, ami kiborít.. Legszívesebben, ha valami kifizetnivalóról kérdeznek, visszakérdeznék, hogy miért érdekel, talán kifizeted helyettem? Így is a nehéz életemből próbálok mindent egyedül elérni, papír nélküli fogyatékosként, ez meg rátesz, hogy beszélni is kell a nyomasztó problémákról. Amúgy meg a fejemből mindig mindenhol ki akarták örökké olvasni , hogy mi van velem. Már mondtam valakinek, hogy nincs semmi bajom, ilyen a fejem, plasztikai műtétre nem telik.
11. Ildi (válaszként erre: 2. - 1021440b02)
2025. jún. 28. 16:18
Meg akiknek elegük a van az emberek hülyeségéből , gonoszkodásából.
10. Violet18
2025. jún. 28. 16:04
Van ez a disc teszt, ez alapján pitos lehetsz, és totál kiborulsz a kékektől pláne a zöldektől....azokból van a legtöbb 🙄😶
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Amaunet)
2025. jún. 28. 15:44
Az a baj, hogy ezek a ráérősek nem értik meg, ha valakinek van élete a tévén és a mások nyaggatásán kívül. Engem nem a sima kérdés zavar, hanem a kérdések sorozata. Szinte már a bugyim színét kérdezik..
2025. jún. 28. 15:42
Van egy nő, akitől mindenki menekül, mert bárkit lát az utcán, már megy oda szövegelni. Nem mindenki teheti meg, hogy otthon üljön és unatkozzon. Múltkor az beszólt, hogy miért siettem be, amikor megláttam. Mondtam, hogy a séta végén voltam es ha egy bizonyos irányból tartok hazafelé, akkor az azt jelenti ,hogy semmiért nem akarok megàllni már és dolgom van vagy épp wcre kell sietnem. Valószínűleg, mert egyedül vagyok, azért találnak meg az ilyen emberek. Akinek van élete és dolgai, velük is lehet beszélgetni, de nem nyomulnak ennyire feltűnően.
7. Ágio8405
2025. jún. 28. 15:38
Szerintem is túl reagálod a sima kérdéseket. De ez is éppúgy ember típus akit zavar. Két ilyet ismerek a férjem meg egyik barátnőm. Mindkettő februári születésű(nem tudom emiatt van-e csak érdekes). Ők is kívannak a sima ártalmatlan kérdésektől. Nekem semmi zavaró nincs benne 🤷♀️. Azt nem értem, hogy amikor megállítanak beszélgetni kutya sétáltatáskor , miért nem mondod a pár perc után, hogy bocsi mennem kell szia, ès elindulsz. 🤷♀️
6. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2025. jún. 28. 15:30
Viselj jól láthatóan fülhallgatót és ha ilyen ember közeledik beszélj hangosan valamit, hogy azt higyjék telefonálsz.
Fordúlj a másik oldalra, mintha észre sem vennéd, ha közeledik.
Ha mégis, akkor adj rövid válaszokat! Igen, nem, jól.
Idővel lekopnak rólad és csak a kutyádat fogja érdekelni, hogy hogy vagy.
5. ac6fe8fc1f (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2025. jún. 28. 15:28
Vagy az is jó, amikor idő hiányában az eü. séta alatt robogsz át a benti emaileken, futva odadobsz egy sziát és rögtön letámad a szavaival! 😊 Vagy csak ezért mert energiavámpír !!!
4. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2025. jún. 28. 15:20
Szerintem túl nagy jelentőséget tulajdonítasz jelentéktelen dolgoknak. Az emberek nagy része imád pofázni, sokszor csak a pofázás kedvéért, nem azért hogy értelmes beszélgetést folytasson. Meg kívánxsiak, azért a sok kérdés 🤷♀️ Amúgy nincsen azzal baj, ha nem kapkod az ember mindig, nem kell mindent szuperhatékonyan csinálni, meg folyton görcsben lenni, hogy minden kész legyen. Lassíts, beszélgess, élvezd az életet...
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - 1021440b02)
2025. jún. 28. 15:05
Más emberekkel nincs bajom, csak kifejezetten ezekkel a típusokkal..
2. 1021440b02
2025. jún. 28. 15:04
Inkább aszociális. Antiszociálisak a szociopaták, pszichopaták.
2025. jún. 28. 14:58
Például régen az autót szerelni kellett ami, eleve idegesít és még belekérdez és a költséget is említi, hogy biztos sok vagy megkérdezi. Előző autónál többször előfordult. Vagy amikor valami ügyet intézni kell és arra is az a megjegyzés, hogy biztos pénzbe kerül. Mondjam az ilyenre, hogy nincs kedvem róla beszélni? Már annyira ideges leszek, hogy ezt sincs kedvem kinyögni. Meg a sok kérdés. Nem lehet beszélgetni, mert nem megosztunk egymással valamit, hanem folyamatosan kérdez. Francnak van kedve örökké válaszolni. Meg vannak a kéretlen megjegyzések. Rám néz és mondja , hogy beteg vagy vagy álmos. Ez nem egy ember , hanem néhány. Egyiknek már beszóltam, hogy nem beteg vagyok , mert már többedjére kellett neki magyarázkodni, hogy nincs rajtam smink és ilyen ronda vagyok. Vagy beszólnak, hogy mérges vagyok. Semmi bajom nem volt odáig, míg nem tettek hülye megjegyzést. Sokszor előfordul az ilyen, azért is zavaró. Tavaly éppen a sárga/narancssárga virágok nyíltak a kertemben és arra is kaptam megjegyzést, hogy szeretem ezt a színt. Már annyira zavar , hogy nem mindig tudok nyugodtan válaszolni ezekre. Múltkor locsoltam és rá kellett szólni a kutyára, hagyjon egy kicsit a labdával, míg végzek és siettem befejezni, hogy utána nyugodtan tudjak lenni. Erre is azt kaptam, hogy ideges vagyok meg mérges. Semmi bajom nem volt, csak nem húzni halasztani akarom a dolgomat, mint az, aki mondta, mert ő nagyon ráér vagy akik ketten vannak és nem ennyi dolog vár egy főre. Siettem, vagyis normális tempóban vegeztem a teendőt, aztan le tudok ülni labdázni akár a kutyával. Másik az, amikor kutyákat sétaltatom, azt hiszik, hogy én szívesen állok egy helyben és feltartanak. Az, hogy a kan kutya szaglászik, gondolkodik mielőtt vizelne, nem azt jelenti , hogy 20 perceket szeretek ácsingózni. Még a kutya sem tököl annyit. Nem ninden ember ilyen idegölő, de van jó pár. Van, akinek örülnek a kutyák, pár szót beszélünk és mindenki megy az útjára. Ezzel nincs baj. De, ha egyedül vagyok a kutyákkal, miért gondolják, hogy ennyire ráérek? Van, aki jön velem sétálni, az jó, de állni ne kelljen egy helyben ennyit.
További ajánlott fórumok:
- Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
- Mi a véleményetek azokról a barátnőkről, akik "nagyon szeretnek", de folyton sértő megjegyzést tesznek rátok?
- Ételekkel, élelmiszerekkel, sütés-főzési alapanyagokkal kapcsolatos kérdések, megjegyzések
- Szerintetek mi a legkínosabb megjegyzés, amit egy pasi egy nőtől kaphat az ágyban?
- Cinikus, kaján megjegyzés esetén, pl.nőknél Cuncika, Cuncimókus, pasinak hasonlót mit mondanál?
- Tudnátok mondani szarkasztikus megjegyzéseket, vicceket?