Szívesen ennél emberhúst? (beszélgetés)
Nem ,nem,nem!!!!!!
Fut a hátamon a hideg a kérdéstől!!!!
sziasztok!
maga a film nagyon szép, de egyben hátborzongató is.. belegondolni abba, hogy végül néhányan túlélték a repülőgép tragédiát, de a kb 3 hónapos mindentől elzártságot a hegytetőn csak úgy tudták túlélni, ha a már elhultakból ettek..
nemrég sikerült megszereznem könyvben is, de még nem volt rá időm elolvasni.
a kérdéshez visszatérve normális körülmények között semmiképpen, nem is hiszem, hogy normális az, aki ilyet tenne. Ha a filmre gondolok, ott elfogadnám, de én magam akkor sem hinném, hogy ennék, ha az életem múlna rajta..
Hali Nagyon Fujjolok!
Az Andokban alig néhány évtizede lezuhant egy repülögép.. Több mint két hónapot tuléltek a fagyban.. Ez csak ugy volt lehetséges, hogy megették a balesetben elhunyt utastársaikat!
Könyvben is megjelent, és film is készült róla.. Életben maradottak a cime a történetnek.
De hozhatnék messzebbről is példát a "Medusa tutalya". A Meduza egy hadihajó volt, hajótörést szenvedett és a roncsokba kapaszkodva menekültek meg néhányan.. A szomjuság és az éhség vitte őket a kannibalizmusra,, A tulélés érdekében itt gyilkosságok is történtek..
A két esetben az a közös, hogy keresztény embetrekkel esett meg.
Így azt kell mondjam, elképzelhető olyan eset amikor megtenném.
Ja, meg van ez is:
-Úgy szeretlek, majd megeszlek...
:D :)
Fúúúj...
Bár az ember mondja a szerelmének, hogy:
-Egyem a zúzádat..
Meg:
-Megzabállak!
De hát ez képleteeees:) :D
Ugy-e nem gondolod komolyan ezt a kerdest?
Hat en is csak azt mondom ,hogy Nem.
Az enyém is!!!
Elmebeteg vagy????
vááááááááááááááááááááá :(
NEM!!!!!!!!!!
HÜLYE VAGY ?????????????????????????
Eszméletlen egy kérdést tettél fel !!!!!
Hulye kerdes, mar megettem az utolso kannibalt :))
nem maradt senki, aki enne
További ajánlott fórumok:
- Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem.
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Ha lepukkant a lépcsőház, szívesen mennél oda vendégségbe?
- Melyik magyar ismert ember vagy celeb gyereke lennél szívesen?
- Milyen sütit ennél szívesen tejszínhabos kakaóhoz?