Szívesen ennél emberhúst? (beszélgetés)
Ha azon múlna az életem, mint a lezuhant gép utasainak - talán - de nem biztos, attól függne, hogy mennyire erős lenne az élniakarás, a túlélés
bennem!
Ja, és a magam válasza:
Kényszter nélkül semmiképpen!
Ideollózztam:
Paul Pier READS
ÉLETBEN MARADTAK
1972. október 12-én az uruguayi légierő egy F-227 típusú repülőgépe, amelyet egy amatőr rögbicsapat bérelt ki, elindult Montevideóból a chilei Santiagóba. A gépen összesen 45 személy tartózkodott, játékosok, barátok, hozzátartozók és a személyzet. A gép az Andok hegyóriásai között elveszítette a rádíókapcsolatot és nyomtalanul eltűnt. A hivatalos kutatást hamar abbahagyták, csak a szülők és a hozzátartozók reménykedtek az utasok életben maradásában. December 21-én, mikor már szinte minden reményt feladtak, egy chilei paraszt hozta meg a hírt, hogy két torzonborz, kiéhezett emberrel találkozott az Andok egy félreeső völgyében, akik azt állították magukról, hogy a repülőszerencsétlenség menekültjei, s társaik közül az életbenmaradottak még a géproncsok között várják a segítséget. A helyszínre irányított helikoptereknek sikerült is megtalálni és biztonságba szállítani a szerencsétlenség tizenhat túlélőjét, akik hallatlan szenvedések és nélkülözések közt, halott társaik testét voltak kénytelenek megenni, hogy életben maradhassanak. A történet világszenzációt keltett, ez indította a szerzőt izgalmas dokumentumregényének megírására, mely minden részletében hiteles dokumentumokon, személyes interjúkon és beszámolókon alapul. A két szálon szerkesztett történet egyik része a szülők és hozzátartozók kétségbeesett erőfeszítéseit és magatartását írja le, de a lényeg a magára hagyott kis csoport története, mely minden emberi gyöngédség és morbid részlet ellenére a barátság, az összetartozás, a humánum felemelő példája.
-----------------------
Amit hozzáteszek:
Nem régen akik valóban életben maradtak, jelképesen lejátszották az akkor elmaradt rögbimeccset. Már öreg emberek, a meccs néhány percig tartott. Majd egy közös vacsora volt az egykori ellenfelekkel.
PFÚJJJ!!!!EZ UNDORÍTÓ!!!!
EZT NEM GONDOLOD KOMOLYAN UGYE!?
Azt gondolom,hogy semmiképpen nem...de volt egy film,ami elgondolkodtatott.
Ha nem ettek volna a halott társaikból,Ők maguk is meghaltak volna...
Persze továbbra is azt mondom,hogy nem.
igen...:D
-reggelire: sült vért...2 tojással ha van :)...
-tízóraira: sült "kolbászt", ha nincs akkor grillezett melleket
-ebédre: belsőség pöri, sült csülök, töltött comb, esetleg ha nő volt :) rántott velő...
-uzsonnára: hasaalja szalonna, tepertő :) zsíros kenyér...
-vacsorára:ha anorexiás volt akkor borda leves...
körömpörkölt, nasinak: térdkalács...
További ajánlott fórumok:
- Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem.
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Ha lepukkant a lépcsőház, szívesen mennél oda vendégségbe?
- Melyik magyar ismert ember vagy celeb gyereke lennél szívesen?
- Milyen sütit ennél szívesen tejszínhabos kakaóhoz?