Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Szilveszter egyedül... (beszélgetés)
Sziasztok.50 ėves vagyok.Ėvek óta minden szilveszterkor dolgoztam.Az idėn szabad leszek.Most van a nagy para.Egyedül vagyok nincs autóm pėnzem ės ötletem sem.Jó lenne valami jó program egy normàlis emberrel.Hogy kezdjek hozzà?
Hat en nem vagyok egyedul,csak lelekben.
Osszevesztunk baratommal,egy eroteljesebb szocsata vegen fogta es felrugta a szobaba a muanyag szeket.
Azota nemasag.
10 perce kerdeztem,h jo e ez igy?
Valasz: ha nekem jo,neki is..
Hat oke!!!
Nesze neked boldog uj ev!
mindenkinek lett programja? :)
Hello! Van itt még valami?
Pécsről keresek partnert a szilveszterhez :)
én szeretm a szilvesztert egyedül esetleg párban de h elmenni valahová áhhh na ne nem szertem a tömeget a sok részeg embert mert annak sosincs jo vége...
Úgy legyen :D még egyszer se hívtak meg sehova xD
:DD Ez egy cseppet korai kesergés, nem gondolod?
Lehet, hogy a következőn már az lesz a legnagyobb gondod, hogy melyik meghívásra mondj igent! Ámen!:DD
Mind1 dobj egy számot felhívlak
Sziasztok Budapesten élek és szeretnék valakivel együtt szilveszterezni :)
Ki tart velem ma?
Várom az üziket 06306894124
Puszi Dorottya
Egy jó buliba én is elmennék:)
Sziasztok, szerintem jó sokan vagyunk, akinek Szilveszterkor nincs hova mennie...
Ki lesz szilveszterkor egyedül?
Van bizony. Az enyém is karácsony előtt lépett le. A karácsonyt barátokkal sikerült töltenem.
de a szilveszter az totál egyedül lesz. Barátok 100 felé....
Ez lesz az első szilveszterem egyedül. Be is vagyok rezelve rendesen:)
Karácsony előtt lépett le a párom...Az se volt egy fáklyásmenet, de a szilveszter se lesz...:( Van sorstársam itt?
Szépet!
Milyen az, amikor merészen van veled valaki?:)
Szép estét,...látom csak én leszek ebben az évben egyedül :(
Ha mégis akadna valaki, aki merészen velem lenne..örülnék)) :-)
Szia!
Figyeld a nevet, elég árulkodó tud lenni.:)
Jó a vicc, köszönöm!
Látod???Tök jó! Én is ma pótolom a tegnapi bulit!:-))
Sajna mennem kell a gyerkőcöm felkellt
búék mégegyszer!!!
nem tudom hogy lehet rákeresni de itt mindenki írkál mindent
Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
ha van kedved kukkants be egy másik szobába is.nagy az élet.elszórakoztatnak a lányok.
Igen,ártalmas és unalmas is,a chaten sem kattint rám a kutya sem.Bár volt néhány aki erotikust fotót kért őket bezártam:D
jézusom mik vannak! :)
hát igen ártalmas ez az utolsó nap...
Igen, helyszínelnek,egy rendőrautó túl gyorsan hajtott és megcsúszott és pár házzal arrébb kidöntötte a villanypóznát:SA rendőrök megsérültek jött a mentő meg még több rendőr..Lehet frenkizett,vagy az is lehet,hogy részegek voltak Ők is:-)
helyszínelnek?mi történt?
További ajánlott fórumok: