Szigethalmi kismamák!!! (beszélgetés)
sziasztok!
en is szigethalmi vagyok (mar). aprilisban koltoztunk ide, ket es fel eves, es mindjart 10 honapos lanykaimmal vagyok itthon :)
Sziasztok!
Én is szigethalmi kismama vagyok, 1 éves iker fiaimmal vagyok itthon. Szívesen ismerkednék környékbeli kismamákkal, mert mi Nyíregyháza mellől költöztünk ide, és nem nagyon vannak itt ismerőseim. Jó lenne egy-egy délutánt vagy délelőttöt eltölteni. Esetleg tudtok valamit a szigethalmi baba-mama klubról?
Szép napot!
Persze, hogy lehet, ha már picit jobb az idő és nagyobb a babuci:-)
Neked már lehet :-))))
Szia!
Az én kislányom még csak fél éves, de hogy őszinte legyek egyenlőre még egy percem sincs bárhová kimozdulni :-)
Helló Mamák, csajok, mindenki :)
Úgy volt, hogy mi is Szigethalomra költözünk, de Tököl lesz belőle, kb 1 hónap, és becuccolunk. 1 éves kissráccal vagyok itthon, jó lenne majd kimozdulni más, 4 fal közt gubózni nem akaró hasonszőrű lányokkal, szóval mi a helyzet már azzal a klubbal? :))))
Sziasztok Lányok!
Hogy vagytok? Babákkal minden rendben?
Nálunk fogzás van....brrrrrr:-(((
Sziasztok
Én sajnos nem tudok.
Sziasztok!
Nem tudtok véletlenül olcsó légzésfigyelőt Szigethalmon?
A vaterán már van 7-8 ezerért, de ha lenne Szigethalmon, akkor az egyszerűbb volna.
Szia!
Ezek szerint Ti is jól vagytok:-)
Szia Andi!
Szerencsére mi nem vagyunk betegek:-)
Vagyis kínlódunk a reflux-al :-( borzalom :-(
Sziasztok
Én megjöttem, ősziszünet volt és mamáztunk.
Remélem mindenki jól van nem vagytok betegek.
Szép Napot!!
Sziasztok Lányok!
Nagyon eltűntetek!
Remélem mindenkivel minden rendben van :-)
Hát bölcsibe nem akarom vinni, az már biztos.
Igen, valóban nagyon drága a magán óvoda, de majd szétnézek mégis mennyibe kerül, hogy megéri-e egyáltalán, mert ugye a havi fizetésemet mégsem vihetem oda...
Nagyon nehéz ez az egész:-(
Nem is értem hogy miért vannak 12 órás műszakok, hiszen egy nőnek ha kicsi, ha nagy a gyereke, akkor is háztartást kell vezetnie, munka után ezer tennivalója van..
Én tuti betiltamám ezt a 12 órázást...de sajna nem rajtam múlik :-((((
Szia
Én ugy tudom hogyha betölti a 3 évet akkor felkell hogy vegyék. Főleg ha még munkahelyed is van.A bölcsibe nemtudsz bejutni csak ha akkor beiratod mikor megszületett.A maszek jó megoldás csak nagyon drága.
Szia Andi!
Én már arra is gondoltam, hogy esetleg maszek óvodába kellene vinnem...
Majd még meglátom...
Viszont azt hallottam, hogy már most be kellene íratnom az oviba a kislányomat, hogy 3 évesen legyen hely.. Ez valóban így van?????
Hát igen mi is voltunk nagy gondban a nagy lányommal. Én ugy dolgoztam hogy 6-20-ig és volt hogy babyszitter kellett. Most meg nemtudom mi lesz. hová tudok elhelyezkedni.
Most a gyest kell intéznem.
Szép napot lányok!!!
Hát az oviba még csak-csak beszoktatnám mondjuk mielött elkezdek aktívan dolgozni, de ki viszi el és ki hozza haza?
Mert ugye 6 elött nincs nyitva az ovi, este 6 után szintén...
Szia
Köszönöm a te babád is gyönyörü.
Itthon vagyunk nem megyünk bölcsibe.
Talán ha lenne munkahelyem, ugyanis ami volt az megszünt a gyed alatt.
Szia Andi!
Jó hogy Te is csatlakoztál, nagyon aranyos a kislányod! :) Bölcsibe jártok vagy még otthon vagytok?
Mi is köszönjük Bius nevében is:-)
Örülök, hogy növekszik a létszámunk:-)
Egyszer megbeszélhetnénk így csapatosan egy játszótéri programot:-)
Igaz részemről merre még várni kell, hiszen csak 3 hetes múlt a babci:-)
Szia
Köszönöm szépen.
Én is gratulálok a picurhoz.
Szia Andi!
Örülök,hogy csatlakoztál:-)
Látom Neked két kislányod is van:-)
Gratulálok, igazán gyönyörűek:-)
Sziasztok
Én is szigethalmi vagyok, nekem már 2 éves lesz a kislányom. Remélem én is csatlakozhatom és fellenditjük a fórumot.
Szia!
Már dajkálunk ezerrel:-))))
További ajánlott fórumok:
- Dr. Papp Csaba nőgyógyász Baross u. ill. Mini klinika Szigethalom
- Milyen hely Szigethalom? Minden érdekel, lehet, hogy oda fogunk költözni! :)
- Voltál már a Szigethalmi bolhapiacon?
- Miért olyan olcsó az ingatlan Szigetszentmiklós, Szigethalom településeken más hasonló településekhez képest?
- Szigetszentmiklóson, Szigethalmon jó kőművest tud valaki?
- Jár valakinek a gyermeke a szigethalmi Angyalkert óvodába? Infokat szeretnék róla.