Sziasztok (beszélgetés)
Jó volt a válasz, az anagrammás szerint is!
Kapásból kidobta!:DDD
Aranyos volt ez a mai kvízkérdés.Csak ránéztem,és beugrott a válasz.:)
Rám is fér a sikerélmény,a tegnapi balfékkedés után.
Tegnap este megérett bennem egy gondolat.Vennem kell egy olcsóbb laptopot,mert áldatlan állapotok uralkodnak itt számítógép ügyben.5-en vagyunk egy gépre,és mindenkinek akkor jut eszébe valami oltárira sürgős,mikor én ideülök.
Jó reggelt mindenkinek.
Úgy ébredtem,mintha az éjjel valaki megrágott és kiköpött volna.
Neked is Csibiri... de széptől azért messze van.
Jah péntek, de itt van a szarság vasárnap, mármint a meeting :((((((((((((((((((, és a "honnan tudod, hogy szar dolgokat fognak elmondani?" - mert tom, mert vannak megérzéseim... na de nem kesergek...
CÉÉÉP jÓóóó reggelt!
Tessék nagyon örülni!
Ma megint péntek van, azaz megint túl vagyunk egy dolgos héten:)))
ok, nézem :)
Jóéjt és ilyesmi :)
NA remélem, hat a csapda!
Küldtem neked mailt, mind a két e-mail-edre!
Ott leírtam a részleteket!
Jó éjt!
Csupa szép álmokat, vagy semmilyent!
Puszi!
Biztos akarod tudni?
ok, egyik éjjel 2 is volt
egy fickóval állunk egymás mellett egy félhomályos helyen állig felfegyverkezve, tele tölténytárakkal, egyszer csak halom fekete nagytestű kutyaféle vicsorogva jön felénk, tüzet nyitunk, ezek elesnek, de aztán felállnak és ismét jönnek, de már át a falakon is és ekkor már nem ütődik nekik a golyó...
az nap a másik... nem emlékszem... bocs
tegnap meg a macskával álmodtam, nem emlékszem konkrétan mit, de valahol hallottam, hogy a macska rossz ómen az álomban, így nagyon rossz érzéssel teli volt az álom.
De kibabrálok velük, visszaraktam most az álomcsapdát a helyére... az ajtó mögé kényszerült annó a festéskor és ottragadt, tuti ez a baj :-)))))))))))))))))))))
Már megint miféle jóságokat álmodsz össze-vissza?
Egyébként én is olyanokat álmodok mostanában, hogy csak na!
Jóéjt! Nem merénylet az :))) - bár lehet neki az...
Az álommentes éjszaka rámférne, amit a héten összeálmodtam, az egy életre is elég lenne.
hihi...vannak ismijeim...érdekes fazonok:)))
Sokmindenre rá lehet őket beszélni...egy nőre meg nem igazán kell őket rábeszélni, remélem érted mire gondolok!:))))
De képen töröltem volna...egyébként privibe elküldhetnéd az adatait!
Márcsak a szervezés miatt is, mert már találtam rá egy-két jelentkezőt, minden viccet félretéve!