Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Szezámmagos párolt sertésfilé zöldségekkel recept

Szezámmagos párolt sertésfilé zöldségekkel recept

A Szezámmagos párolt sertésfilé zöldségekkel hozzávalói:
80 dkg sertésszűzérme
3 színű kaliforniai paprika
20 dkg zöldspárga
10 dkg ceruzabab
1 szál sárgarépa
1 endívia
1 kisebb édeskömény
A páchoz:
3 evőkanál osztrigaszósz
2 evőkanál pirított szezámmag
1 evőkanál szójaszósz
2 evőkanál méz


A Szezámmagos párolt sertésfilé zöldségekkel elkészítési módja:
A pác alapanyagait összekeverjük. A húst vékony csíkokra vágjuk, és összekeverjük a páccal. A zöldségeket vékonyra csíkozzuk, a húshoz keverjük. Bambuszpárolóba tesszük, és forró gőzben 10-12 perc alatt megpároljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A szezámmagos párolt sertésfilé zöldségekkel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook