Szexuális élet a terhesség alatt (beszélgetés)
Hát,ezek nagyon kifogásszagúnak tűnnek nekem.:((
Ha a babának kárt okozhatna,akkor azt a doki előre mondta volna. De ha csak egy kicsit is utánaolvasna,azonnal látná,hogy a SZEX NEM KÁROS egy egészséges terhességnél!
Te meg nyilván szólnál,ha fájdalmat okozna.
Próbálj vele beszélni erről szépen nyugodtan,mert még elég sok időd van hátra.
egyébként azért, mert az utóbbi egy-két hónapban megszűnt itt a szex mifelénk, ha erőltetem, akkor talán van 3 hétben egyszer.
A férjem állítása szerint, ő nem kívánja a szexet, mert félsz, hogy kárt teszel a magzatban, meg mert fáj a hasam, hányingerem van, és ő nem akar nekem rosszat és fájdalmat okozni.orvosilag nem vagyok eltiltva tőle, ezt neki is megmondtam.
Ezért kérdeztem.
Fel sem merült a gondolat,hogy szünetet tartsunk. Az előzőnél a vége felé már nem esett jól,csak azért hagytuk abba,bár ugye vannak más megoldások is,mint a hagyományos értelemben vett "házas élet".:))
Most még nem okoz gondot egyikőnknek sem.:)
Nálam is ez a helyzet. :))
A páromnak kb 1-2 hét kellett,hogy megszokja a gondolatot :)
Ahogy mondod!:D
Ráadásul ez a terhesség hihetetlenül kívánóssá tett. Az előzőnél nem tapasztaltam ilyet,de most cseppet sem bánom.:D
Én 31 hetes múltam :D
Épp elég lesz kivárni amíg a szülés után helyre jövünk,nem? :D
Egyetértek.:)
9 hónapos szünet??? Jajjj...28 hetes vagyok,de egyenlőre eszem ágában sincs szünetet tartani.:))))
Ha orvosi okok miatt nincs eltiltva a pár,akkor nyugodtan. A babának nem esik baja. Én ebben hiszek. Ami jó a mamának az jó a babának is. :)
Egyes pároknál egyébként nem is orvosi okokból hanem érzelmi/egyéb okból van 9 hónapos szünet.