Szex(i) vagy nem szex(i)? Téma: Bármi csak merészen és érzéssel :) (beszélgetés)
Hogy jártam az előbb.. 😃😃
Kiszaladtam a piacra, mert a túrkálósnál elvileg volt fehér felső (dolgozni), erre a hentes srác kikiabál a pult mögül: de rég láttalak szépségem!
Nem is ismerem, de tuti összekevert vkivel! 😁😁😁 a poén, hogy a fél falu odanézett!
Nem voltunk dokinál...
Azt adom neki amit szoktunk ilyenkor.
Ha lázas lesz holnap is akkor elvisszük orvoshoz.
Látta doki vagy csak te kúrálod?
Mihamarabbi gyógyulást!
Egy kicsit...délután is lázas volt. Köhög,folyik az orra. Reggelre már csak jobb lesz.
Adtam neki szirupot köhögésre.
Ilyen nincs.
Csak olyan van amit az orvos írt fel a múltkor mikor tüdőgyulladása volt. Műanyag maszk féle,amiben bele kell fújni a sprayt. Hörgőtágító.
Nincsen inhalátorotok?
Sokkal könnyebben és hamarabb átvészelik vele a takonykort.
Salvus vizet kell beletenni.
Elég drága (pulmonológus irhat ki receptre, úgy csak 3500 Ft), de néha szokott lenni a lidlben/aldiban akciósan, 7-8 ezer Ft-ért. Érdemes figyelni és lecsapni rá.
A miénk kompresszoros és felnőtt méretű maszk is van hozzá.
Köszi!
Délután megint lázas volt,adtam neki nurofen szirupot. Le vitte. Meg a hátát bementem baby looffal. Segített. Jobban kap levegőt. Egyfolytában folyik az orra:( kicsit játszik csak,aztán fekszik...meg a hátamon lovacskázik:))
Jajj, jobbulást!
Tudom nem vigasztal, de az jó, ha kihányja a taknyot.. nem rakódik le.
Beteg a kicsim:(
Már éjjel kezdett köhögni,reggelre nincs hangja. Tiszta slejm. Lázas,most hányt:(
Egyedül vagyok vele pont most.
Adtam láz csillapítót,meg slejm oldot neki,de utánna hányt. Nem merek beadni most még egyet.
😭😖
Ez aranyos dolog:)
Bizony szalad az idő...én sem tudom mikor nőtt meg a lányom.
Sokszor jó lenne, ha még olyan kicsi lenne, mint a tiéd és babusgathatnám:)