Szex(i) vagy nem szex(i)? Téma: Bármi csak merészen és érzéssel :) (beszélgetés)
Jobbulást!
Nàlunk a kicsi taknyos már egy hete..
A szomszéd nőnek 3 kicsi gyereke van és 1 nevelt fia.
Meg birka türelme.. Soha nem hallottam tőle egy hangos szót sem. Irigylem a nyugodtságát, a türelmét..
Tavaly eljártunk együtt futni. Rám írt, ha ki akarta adni a feszültséget. Ha én, akkor én hívtam. Volt hogy csak gyorsgyalogoltunk és beszélgettünk..
Az igen:)
Valamelyik nap a villamosra felszállt egy család:anyuka,apuka és 4 gyerek. Talán 1-2 év volt köztük. Mi is pont azt beszéltük ezt hogy bírják?
Ez a délután nem volt semmi.
5 kislány volt nálunk, 3-tól 5 évesig.
Háát... alig vártam, hogy a férjem hazaérjen.. 😊 gondolkodtam rajta, hogy felmondok.. és eltűnök.
Az egyik medencézni akart, a másik csúszdázni, a harmadik hintázni, a negyedik bent játszani, az ötödik kitalálta, hogy vigyem a csúszdát a medencébe.. majd sorba pisilni kellett mindegyiknek, rohantak be vizesen..
Ja, közben zsemléket sütöttem, ami túlsült.. 😁😁
Az egyik ezt akart enni, a másik amazt..
Úristen, el se tudom képzelni, hogy lehet ép ésszel ezt túlélni nap mint nap a sokgyerekeseknek.
Szénsavasat vagy menteset?
Na kit takartak ki az éjjel? :)
Eljött számomra is a búcsú ideje. ( Ne arra a zenés - táncos -vurstlis banzájra gondoljatok, mikor délelőtt 10 órakor már nincs józan személy a faluban). Egyszerűen lefekszem.
Jó éjszakát!
Koszorút?
Vagy a gyerekek lesznek felsősök?
Pff..
Suli nem. Nekem már alig fog az agyam..