Szex(i) vagy nem szex(i)? Téma: Bármi csak merészen és érzéssel :) (beszélgetés)
Szuper!!;) Örülök!
Holnap ünnep?:o
Végeztem! Juhu! Szerintem sikerült. Annyira izgultam. Biztos voltak hibáim de jól ment. Felvették diktafonra😱
Két hét múlva tudom meg,hogy sikerült.
Holnap ünnep van itt,pénteken még kell menni.
Aztán majd megyek megint a munka nélkülibe...akarok tovább tanulni. Jó volt ez a három hónap:)
Köszi.
Az első részén túl vagyok már rég. Szerintem jól sikerült,de majd meglátjuk. Újságcikkek voltak 5 darab. Ezekhez kellett a "címet " megtalálni 10 közül.
A következő meg egy nagy szöveg volt,a graffitiről szólt,hogy minden házat össze írnak..meg milyen új festéket találtak ki amire nem lehet írni. Itt volt hat kérdés,be kellett x elni a helyeset.
A hallás teszt három részből volt,egy rádiós hír,egy üzenet rögzítő,meg egy utcai felmérés.
Aztán volt írás teszt. Válasz e mailt kellett írni.
Mindjárt kezdődik a beszélgetés.
🍀🍀🍀
Majd gyere és mesélj!
Szegényke!
Hamar túl lesztek rajta remélem!
Ügyes leszel! Majd gondolok Rád! :)
Mi ma megyünk a kórházba a csajokkal. Ideges vagyok. Tavaly 5 órán keresztül ment a könyörgés a lányomnak, hogy egye már meg.. ő meg csak sírt, hogy nem kéri, fáj a hasa..
Kínzás az egész, komolyan.. :(
Sziasztok!
Reggel egy nagy sétával kezdtem:( Lezárták a metrót nálunk. 7 hónapig nem lehet ennél a megállónál lemenni. Egy megállót gyalog mentem. Megtaláltam a busz megállót,de nem jött pótló járat.És csak én álltam ott,valószínű rossz helyen...
elkéstem..de nem lett baj.
3 éves kislányom:
Anya, én most nézem a meccset. A fehér a fehérhez való, a piros a piroshoz. A fekete kivel van? 😃
Hiába kicsi és alszik, a babakorszak se könnyű. Emlékszem abban az időben luxusnak számított 1-1 hajmosás, szőrtelenítés.. a bevásárlás meg családi programnak 😊
Ilyen téren most könnyebb :)
Na igen.
Valahol azt olvastam, hogy a közös élmények, az együtt átélt dolgok tudják jól fenntartani egy kapcsolatot.
De ez iszonyú nehéz gyerekek mellet.
Jó lenne havi 1 közös program kettesben, akár csak pár óra. De azt is nehéz összehozni.
Múlt héten elsétáltunk anyósékhoz, a gyerekek bicajjal jöttek. Persze haza már nem akartak tekerni.
Uh.otthagytuk őket, hogy hazasétálunk az autóért. Kettesben. Már az is milyen felemelő volt ;) közben kaptunk kardvirág hagymát a szomszédtól, azt is ledugtuk a virágoskertbe. Kb. 1 órát voltunk kettesben, kézenfogva.. és nem a gyerek kezét fogva..
Én is ezzel nyugtatom magam: hogy majd elmúlik ez is..
Na de mikor?
Nálunk a kisebb kész ördögfióka. Nem feszegeti a határokat, mert határ sincs.
Kivéve az idegeimben.. mert az nagyon is véges.
Ha nem engedem, sír/üvölt, ha rászólok sír/üvölt.. mint akit nyúznak. És abba se hagyja, nem nyugszik le. Nekem kell feladni és majdnemhogy a lelkére beszélni..
Ma volt a könyvtárban zenés/gitáros versfelolvasás (helyi nő verseiből), elmentem meghallgatni, mert meghívott. Nagyon jó volt. Épp az jutott az eszembe, hogy a férjemmel kellett volna és nem egyedül.. és mennyire rossz, hogy nincsenek új közös élményeink.
Na, majd 10 év múlva talán..
Az a baj,hogy csak úgy használ ha erősebben szólunk rá...
mindegy elmúlik ez is egyszer.
Ezt leszámítva imádni való korszak. Édes kis emberke. Imádom.
Azt vettük észre,ha mind a ketten itthon vagyunk jobban rosszalkodik. Külön külön jobban el van.
Amúgy meg egy édes imádni való.
Játszunk,kocsizunk,táncolunk. Labdázunk...Nagyon szeret az ablakon nézelődni,a kocsikat,az embereket..
Kedvence most az ajtó csapkodás. Hűtőben pakolászni. Mikro ajtó csapkodás..
Meg ha nem az van amit ő akar,megfeszül,hisztizik,föld re fekszik...
Felmászik az asztalra.
Igazi kisfiú. Főleg akkor van baj ha unatkozik. Ja,telefonálni nem lehet előtte ő is akar. Ordit érte:(
Én tudok kicsit irogatni de apa nem,egyből kiabál..
Fu az igen. Szegénykék.
Szerencsére minden rendben volt az éjjel. Végre aludtunk reggel fél 10 ig:) De 5.40 kor fent voltam mintha hétköznap lenne.
Kicsit még jön neki a slejm,de jól van.
Most már nagyon a dackorszakban vagyunk. Egyszer olyan mint egy kisangyal egyszer meg mint az ö... Idegpróbáló helyzetek vannak párszor....
Hogy telt az éjszaka?
Fogalmam sincs hogy fogják bírni.
Attól tartok, hogy nem fogják megenni/meginni amit kell.
A nagyobbnak 6 tégely tejes barackos pürét 20 percenként.
A kisebbnek meg 2 dl tejet kell inni (még sosem ivott tejet és evett tejszármazékot).
Köszi! Én is remélem,hogy nyugis lesz.
Kórházba menni nem jó..eltelik valahogy és mentek haza. A lányok jól bírják,nem sírnak?
Szegényke.. jobbulást!
Remélem ma nyugis éjszakátok lesz!
Nálunk ma volt az oviba az évzáró. Minden csoport fellépett a mozi színpadàn. Olyan aranyosak voltak a gyerekek, majd elolvadtam. Na és persze a kisebb is csinálta, mondta, mutogatta.
Tegnap mindkettőnek átjött a kis barátnője, 4 gyerek egy rakáson.. a saját gondolataim nem hallottam a zsivajtól 😊 de elvoltak, itt is akartak aludni.. 😂😂
Kedden megyek a lányokkal a kórházba tejterhelésre. Elvileg a nagyobbnak 3 nap bentfekvéses kellene. De nagyon remélem, hogy nem kell ottmaradnunk. Nem bírok ki 2 éjszakakát széken töltve..
Sziasztok!
Ki hogy van? Nagyon csendes ez a fórum..
Én fáradt vagyok,várom az estét. A kisfiam éjjel 2-5 ig fent volt,sírva ébredt. Aztán be feküdt hozzánk az ágyba,de csak forgolódott...kínaltuk inni,és ahogy az első korty lement,elkezdtett nagyon sírni nem kapott levegőt. Hányt szegény. Megijedt. Vacsorára kb fél 7 kor paprikás csirkét evett tésztával. Ilyet még nem láttam csak ilyen fehér tészta massza jött ki. Szegény annyira rosszul volt,mi meg úgy megijedtünk. A párom ringatta,úgy aludt el.
Talán három órát aludtam szünetekkel.
Még mindig slejmes kicsit a torka. Vagy e miatt hányt,vagy megülte a hasát a tészta.
Egész nap jól van,játszik,evett is. Csak az orra folyik megint.
😞
De jót nevettem:)
Faluban egy ilyen sztori,huhu,most ki ülnek a padra és meg beszélik vajon mi van köztetek?😂😱