Szex mekkora szerepet játszik? (beszélgetés)
Visszaértem...
Tény, hogy az utóbbi időszak főleg a munka miatt elég stresszes volt. Számára viszont a stressz levezetése inkább jelenti a haverokkal való sörözést, vagy a kajálást.
Azt is olvastam, hogy csökkenhet a vágy elhízás miatt.
nalam ez csak par napig tart, ha van parom, es megerto. olyankor mindig kikapcsolok mindent, es igyekszem kettesben lenni, es lehetoleg kimozdulni valahova. tobbnyire ez mindig bejott.
igyekszem nem elhagyni magam, mert annal rosszabb :)
:-))
Nem, most biztos nem.:-)
Egyszerűen nem értem. Mindig van valami, hogy ne legyen tökéletes a dolog. Mikor a szex ment, akkor érzelmi szinten jöttek a gondok. Most, hogy sínen vagyunk érzelmileg, nem megy a szex...
Ki érti a pasikat???
Ráadásul anno egy igazi bika volt... MOst meg azt mondja nem is hiányzik neki.
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
:-)
nalunk ugyanez a helyzet, hogy a mostani parom soem akart ennyit szeretkezni, es hangosabb mint szokott, es kicsit zavarja is. hozzateszem azert azert a napi tobb alkalmat ha eggyutt elunk nem lehet tartani, csak ritkan. legalabb is egy ido utan en is beallok egy ilyen szintre. altalaban a menzeszt koveto kihagyast mindig bepotolom.
de ha neked vele a legjobb. nem ertem hogy o miert kivanja ilyen ritkan. ha nem lenne parom besegitenek ;) :DDDD
Irígykedek, tényleg.:-)
Az előző kapcsolatomban egyáltalán nem szerettem a szexet. El sem tudtam képzelni, hogy valaha én leszek az aki hiányolni fogja.
Mi együtt élünk szinte. MInden nap együtt fekszünk, együtt kelünk. Lehet ez is gond? De akkor előbb-utóbb minden kapcsolat idejut...
nalam mindig az volt a gond, hogy folyton en kezdemenyeztem, es azert vartam hogy a parom mikor kivan meg engem. most hal istennek ilyen a kapcsolatom, es eszre is veheto, mikor talizunk, az elso 24 oraban 6-8-szor csabitjuk a haloszobaba egymast ;)
fontos nekem is a szex, es a legnehezebb idoszakban is kellett azert az a heti minimum 3 este. erzelmileg is sokat ad az embernek.
Nem vettem észre semmi változást.
Inkább magamon, hogy jobban kívánom.:-))
Azt mondja nincs más, arról szerintem tudnék. Azzal nyugtat, hogy a mi kapcsolatunk nem erre épül. Amit jó hallani, de azért mégis! Essen már nekem!
Ha találsz valami "gyógymódot", oszd meg velem mindenképpen!
:-)
Egyszerűen nem értem.
:-(
Ugyanakkor meg folyton bújik, ölelget és sok szeretetet kapok tőle.
Amitől még kiakadok, hogy szerinte ennyi idő után, amióta együtt vagyunk (elég viharos), már természetes, hogy nem olyan aktív a szexuális életünk.
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi. Mi kb. másfél éve vagyunk együtt és az elején szinte minden nap, akár többszőr is volt szex. Most viszont, az elmúlt 3-4 hónapban igencsak megcsappant az alkalmak száma. Mondhatni heti 1 az átlag. Én ezt nehezményezem, mondtam is többszőr a páromnak.
Beszéltünk róla többszőr is, mindig azt mondja, nincs velem gond, szeret és szerinte nem erre épül a kapcsolatunk. Már szóba se merem hozni, félek csak rosszabb lesz. Próbáltam már csábítani, de inkább az önbizalmam csappant meg...
Igaz, mostanság sok stresszben van része és meg is van hízva. Mondják, ez is lehet az étvágy csökkenésének oka...
Szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- Vállalnád az alibi-feleség szerepet egy orvos mellett?
- A "komoly" zene milyen szerepet játszik az életedben?
- Átveszi a könyv szerepét az internet - véleményed erről:
- Vállalnád az "áldozat" szerepét?
- Abban, hogy valaki nőies lesz, szerepet játszik, hogy az édesanyja milyen volt?
- Mekkora szerepet tulajdonítotok a szülőknek, ha testvérek rosszul jönnek ki egymással?