Szex a férjjel szerető mellett (beszélgetés)
Tisztesség?
Ne várd olcsó emberektől. :)
Útálom azt írni kommentben hogy nem értem,,de ezt tényleg nem értem.
Sok a feszkó,,,eltávolodtatok,,,külön alusztok,,
Nem akarod felbontani mert más igazából működik,,
DE mi a fene működik?
1 frászt... nem véletlenül nem akarják az emberek ezeket a konfliktusokat felvállalni, jön a te hibád, én hibám... ő lesz a rüfke, amiért félrement, ANYAKÉNT, pedig nyilván volt rá oka.
Mondjuk a szerető helyzete engem is érdekelne, hogy ő hogy van ebben az egészben.
Ezt hívják "szépen" kb. nyitott házasságnak... az anyagi javak, és a gyerekek miatt úgy döntenek, a felek, hogy családként akarnak funkcionálni. Férfi-nőként együtt viszont nem.
Vagy kissé racionálisabb oldalról nézve a probléma szőnyeg alá söprésének. :D
Az a baj, hogy a gyerek mindenképpen szívni fog, és rájuk kenik az egészet. Na mindegy,nem voltam még ilyen helyzetben, segíteni próbálok, nem ítélkezni.
Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy buksi simi kell nekik.
Gondolom, a vagyon miatt nem válik el, mert mi a franc tarthatná a férjéhez, ha a szex egy nulla?
Persze nyilván ez csak a férj hibája....
Szia!
Hú basszus, ez nehéz ügy...
Programozzatok többet együtt a pároddal, ha akartok, és 1 kicsit tedd parkolóra a szexet a szeretőddel.
Sztem lehet otthon is újítani, ha akarsz, persze elég sok energiát kell belefektetned, de mivel azt írtad, hogy a házasságot szeretnéd fenntartani. Mi lenne, ha a férjed is mehetne máshoz szexelni?
Sziasztok! Régóta élek házasságban, amiben jó pár éve nagyon ellaposodott a szex, régen is csak rövid ideig tartó,egysíkú, számomra sokszor kielègületlen szex volt. Jöttek a gyerekek, ez mellett a sok feszkó közöttünk, mert eltàvolodtunk egymástól. Külön is alszunk 8 éve.
Lett egy szeretőm, kb háromnegyed éve, akivel nagyon sok új dolgot kipróbàlunk. Idővel itthon is azért nyugodtabb lett a helyzet, de a szexet nem kívánom vele.Elkezdtem figyelni magamra, rengeteget fogytam, így mostmár számára is vonzó vagyok, és persze szexelne velem.
Ha be is adom a derekam, szokàsos plafon nèzegetès, és mikor lesz már vége.
Lehet ez ellen tenni, hogy valamivel kicsit elfogadhatóbb legyen vele is az együttlèt? Azt èrzem, h lelkileg totál elzàrom magam tőle. Nem akarom felbontani a házasságot, mert más igazából működik.