Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Szerintetek vannak földönkívüliek, és tényleg igaz lenne, hogy embereket visznek el kísérletezni rajtuk? fórum

Szerintetek vannak földönkívüliek, és tényleg igaz lenne, hogy embereket visznek el kísérletezni rajtuk? (beszélgetős fórum)


2010. szept. 7. 09:59

Csak megemlíteném hogy napunkat egy űrhajó amit az egyszerűség kedvéért 11km/s sebességgel üzemeltetünk, kb. 4,6 nap alatt kerülne meg.

Nem fog megsülni, mert csak elméletben számolunk!

Az emlitett nagy csillag megkerüléséhez kb. 21 évre lenne szükség.

Ez nagyjából 1670 x több idő, mint a napunk megkerüléséhez szükséges.

Hát ekkora nap is vannak az űrben(eddigi ismereteink szerint).

2010. szept. 7. 09:57
tudom, épp ezért mondtam, hogy sokkal hatalmasabb, mint gondolnánk
19. 2f3a6edd55 (válaszként erre: 18. - Nyecsus)
2010. szept. 7. 09:55
Az általunk megismert bolygórendszeren felül is van még legalább 2 bolygórendszer a világegyetemben.
2010. szept. 7. 09:54
biztos nem mi vagyunk az egyedüliek, hiszen ha felnézel az égre a sok millió csillag amit látsz az csak a mi naprendszerünk, a világegyetem olyan hatalmas, amit az ember fel sem foghat. De hogy kisérletezzenek rajtunk??? az lehetetlen, hiszen fényéveket kellene repülniük ahhoz hogy a földet megpillantsák egyáltalán. amúgy meg.. mi emberek mit tennénk egy földönkívülivel??? Steilszobába tennénk, és vizsgálgatnánk, nem?? az neki nem " kísérletezés"??? dehogy nem...
2010. szept. 7. 09:37

Kevés matematikai és némi csillagászati ismerettel megállapították, hogy sokkal több csillag van, mint amennyi homokszem a Földön.

Ebbe gondolj bele mennyi is lehet az...

Arról nem is beszélve, hogy a mi napunk igazából egy törpe csillag.

A fény ha keresztülhatol a napon kevesebb mint 5másodperc alatt megteszi.

Viszont találtak már olyan átmérőjű napot/csillagot, amin több mint 2 óra 13 perc alatt hatolna át a fény. Azér ez még is csak egy hangyányival nagyobb napocska.

Ennek a környezetében valyon mennyi és mekkora bolygók lehetnek?

Még a naprendszeren belül is picurka bolygónak számít Földünk.

Mennyi hatalmasabb és lakható bolygó lehet a világmindenségben.


Egy másik érdekesség!

Földi tudósok csodálkozva állapították meg, hogy igen magas hőmérsékleten is megtalálhatók az élet jelei. Akár 140 C fok felett is. Valamiért nem akar megfőni!

Aztán valamiért nagyon hidegben is léteznek organizmusok.

Aztán valamiért nagyon magas nyomáskörülmények között is léteznek élőlények, itt a Földön is a tenger mélyén.

Aztán valamiért számunkra élhetetlen közegben (savas, oxigénhiányos)is léteznek élőlények, itt a Földön is.

Pedig a fantáziánk és tudásunk csak a Földi ismeretekhez igazodik.

És ami még ismeretlen számunkra, azzal mi van?

Ott nem lehet élet, csak azért mert mindent a Földi viszonyokhoz hasonlítunk.


Egyes nézetek szerint az univerzum bolygóinak 5 százaléka élet megjelenésére alkalmas.

Ekkora számot már ki sem tudnánk mondani, nincs rá Földi kifejezés, erre még a kvadrillió, centezillió is csak töredék kifejezés.


Kizárt dolog, hogy ez a pöffeszkedő, gondolati síkon még csecsemő emberiség lenne a világmindenség ásza. Viccnek is röhejes és siralmas egyszerre.

16. Heni1988 (válaszként erre: 8. - SF)
2010. szept. 6. 18:40
Teljes mertekben egyet ertek Veled. Ez igy van es igy is lesz mindig.
2010. szept. 6. 18:37

En meg nem lattam foldonkivulit, de lehetetlennek tartom, hogy csak MI vagyunk az univerzumban. Ez teljesen lehetetlen!!!! Szerintem. Biztos vagyok abban, hogy van elet masik bolygon is. Es hogy miert nem talaltak meg. Erre egyszeru a valasz! Az egyik lehetoseg, hogy talaltak mar valamit csak nem kotik az orrunkra!!!! Vagy pedig nem talaltak MEG semmit. Az embernek evezredekbe fog kerulni, hogy atvizsgalja az Egesz univerzumot, de akkor sem fog tudni semmit. Hiszen a sajt bolygonkrol sem tudnak az `okos emberek` mindent.

Rengeteg hely van meg amit nem terkepeztek fel es talan nem is fogjak soha.

Nekem ez a velemenyem. :)

En most neztem meg a Negyedik tipusu talalkozasok cimu filmet amiben eredeti felveteleket is felhasznaltak. Nem tudom mi az igazsag, de szerintem nem mi vagyunk az egyetlenek.

2010. júl. 16. 10:03
Az éjjel lehet hogy láttam földönkívülit de legalábbis magánkívüli volt.A kerékpárt nem tolta hanem húzta és közben röfögött.
13. bd25071dd2 (válaszként erre: 12. - Bd25071dd2)
2010. júl. 15. 14:11
jah,azt kihagytam az előbb, hogy minden lény, aki kínozza az embert, akár lelkileg, akár fizikailag, az nem tekinthető emberi lénynek, tehát földönkívüli akármi..de nem ember!
2010. júl. 15. 14:08

Aki hangoztatja, hogy földönkívüliekkel dumcsizik, az bizonyára csak képzelődik, vagy el akarja érni, hogy rá figyeljenek.

Véleményem szerint vannak idegen lények, akik itt tartózkodnak a bolygónkon. És igen, szerintem tanulmányozzák az emberek viselkedését, reakcióit, és fizikai, kémiai kísérleteket is végeznek rajtunk.

Én azt sem zárom ki, hogy bizonyos kormányok segítik is ezeket az emberkísérleteket, valamiért cserébe... Nem csoda, hogy sokan eltűnnek nyomtalanul, és soha többé nem kerülnek elő.

Hiszen ha azt nézzük, hogy egy több éves gyilkosság nyomait is képesek felderíteni, ahol a testek több méter mélyen vannak elföldelve, akkor tényleg szinte lehetetlen csak úgy eltűnni.

2010. júl. 15. 14:00
Mint kiderült, a roswelli eset csaláson alapult, sok UFO-hívőt becsaptak. Ha vannak UFO-k, akkor miért nem látnak az űrben a távcsövek egyet sem? Azért nem, mert nem is léteznek, csak az emberek fantáziájában. Ha valaki mégis látott kis, zöld emberkéket, akkor vagy részeg volt az illető, vagy álmodta az egészet. Méghogy elvitték! Hahaha!
2010. júl. 15. 13:54

Itt a közelünkbe is lakik egy UFO látó

Az igazsághoz hozzátartozik hogy nem 100 as

Lehet hogy Őt is elvitték és így hozták vissza?

2009. júl. 24. 07:34

Engem most hoztak vissza!! :DDDDDDD(Bocsi, ezt nem hagyhattam ki... :p


Egyébként nekem nagyon tetszik SF hozzászólása...Igen elgondolkodtató, és engem is érdekelnek ezek a sztorik, beszámolók, élmények, leírások. Van is pár könyvem ebből a témából, de itt a neten is gyakran olvasgatok hasonló témájú cikkeket!

S hogy nekem mi a véleményem?

Én nem bánnám, ha mindez igaz lenne...no, nem a "kísérletek", de maga a tény.

Rengeteg film is készült ebben a műfajban, nekem kedvencem például a Harmadik típusú találkozások...Látta valaki? :)


"Steven Spielberg egyik legjobb filmjének, de mindenképpen a idegenekkel való találkozást feldolgozó filmek krémjének tartják sokat a Harmadik típusú találkozásokat, amelyet nyolc kategóriában jelöltek Oscar-díjra, a legjobb operatőri munkáért pedig Zsigmond Vilmos meg is kapta az arany szobrocskát. A film hang-vágója, Frank E. Warner kategórián kívüli Oscar-t kapott a filmben végzett munkájáért. Zsigmond Vilmoson kívül más magyar vonatkozása is van a filmnek. Az idegenek ugyanis Kodály pentaton hangsorát használva veszik fel a kapcsolatot az emberiséggel és a Kodály-féle kézjelekkel kommunikálnak!"

(kritikustomeg.org/film

8. SF
2009. ápr. 30. 18:41

Aki nem hisz benne, annak hiába bizonygatja a szemtanú, hogy ott állt egy idegen éjjel az ágya mellett. Aki meg látta, az szerintem inkább elfelejtené, mint dicsekedne vele.


Már csak a nagy számok törvénye alapján is hihető, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben. Csak az ember kedvéért létrehozni egy Univerzumot, lássuk be, nagy pazarlás lenne. Habár, ki tudja, milyen célból jött létre?

Az is legalább ekkora butaság, hogy mi lennénk a legfejletteb faj ebben a végtelen nagy csillagtengerben. Vannak a Földnél jóval idősebb bolygók, ahol sokkal több ideje lehetett kifejlődni az értelmes életnek.

Számtalan civilzáció biztosan elbukott a fejlődés útján. Az emberiség is az életben maradás határán egyenúlyoz.

Ha sok el is bukott, a rengetegből kellett maradnia néhánynak. Ha pedig maradt néhány civilizáció, feltehetően sokkal magasabb technikai színvonalon állnak (ez viszont nem biztos, hogy igaz mindegyikre, lehetnek olyanok, akiknek a fejlődése inkább szellemi, mint technikai, vagy más egyéb területen lehetnek fejlettebbek nálunk).

Amennyiben vannak technikailag fejlettebbek (ami nem jelenti azt, hogy pl.morálisan is fejlettebbek), miért ne látogathatnák meg a Földet? Bármennyire logikus ellenérvnek tűnik, nem jelent semmit, hogy nem vették fel hivatalosan valamelyik kormánnyal a kapcsolatot. (Egyesek szerint ez mégis megtörtént, de bizonyíték erre sincs!)

Tegyük fel, hogy azok a nálunk technikailag fejlettebb, ám morálisan alattunk álló faj egyedei idejönnek a Földre. Semmi nem gátolja meg őket abban, hogy éjjel bemasírozzanak a hálószobáinkba, megvizsgáljanak minket, elvégezzék a kísérleteiket, majd visszavonuljanak.

Hogy kívülállók lennének? Akkor honnan van a rengeteg egybevágó beszámoló? Képtelenség, hogy egymástól függetlenül ezer ember ugyanazt álmodná! Főleg olyanok, akik még véletlenül sem olvassák pl. az Ufomagazint!

7. dundi53 (válaszként erre: 6. - Cikicakk)
2009. ápr. 5. 17:49
A mesékkel kapcsolatban kétségeim vannak nekem is,de minden mesének van igazság alapja.Jóindulatukban reménykedek szintén,mint ahogy elnéző mosollyal figyeljük a gyerekek bukdácsolásait,fejlődését,nem magukra hagyva őket, kívülálló, csendes szemlélőként.
6. cikicakk (válaszként erre: 5. - Dundi53)
2009. márc. 28. 16:26
Ha vannak, akkor jó indulattal viseltetnek irányunkba,mert még senkit nem bántottak.Rengeteg újságcikket,könyvet elolvastam ezzel kapcsolatban, de néha szkeptikus vagyok azokkal szemben akik állítólag már találkoztak velük.
5. dundi53 (válaszként erre: 4. - Cikicakk)
2009. márc. 25. 02:53
Én meg azt gondolom,miért ne lenne?Csak azért mert mi nem értünk arra a szintre mikor ezt a tudatlanságunk és emberi nagyságunk vitathatóságának beismerése mellett elfogadhatnánk?
4. cikicakk (válaszként erre: 2. - Weeek)
2009. márc. 25. 00:06
Én nem mondok semmit, sem azt,hogy soha, sem azt hogy igen.Épp azért kérdeztem,mert nem tudom, és kíváncsi vagyok mások véleményére.
2009. márc. 25. 00:04
Tudom, hogy késő van már, és talán ma már senki nem fog erre reagálni.Előre is bocsánatot kérek, hogy mint topik indító nem leszek itt, de holnaptól mennem kell 2 vagy 3 hétre kórházba, de ha haza jöttem, feltétlen elolvasom a véleményeket.Engem nagyon érdekel ez a téma, de a tudósok közt is megoszlik a vélemény.Egyik kizárja, a másik meg biztos benne.
2009. márc. 25. 00:03
Sose mondd, hogy sose!
2009. márc. 24. 23:50
Szerintetek vannak földönkívüliek, és tényleg igaz lenne, hogy embereket visznek el kísérletezni rajtuk?

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook