Szerintetek valószínű, h terhes a barátnőm? Ezek akkor most előjelek vagy mi lehet? (beszélgetés)
Bocs, de szerintem minden egyes tünete attól van a barátnődnek hogy ennyire árgus szemekkel figyeled percről-percre.
Az a csoda hogy még Veled él és nem szaladt ki a világból ---én is osztom azt a véleményt, hogy Nálad (már elnézést,ezzel nem bántani akaralak) pszichésen valami nagyon nincs rendben .
Precízen és pontosan megfogalmaztad amit írni akartam!!
Annyit még hozzáfűznék, hogy a kedves fórumindító inkább kisvasúttal, vagy plüssmacival, vagy akár babával töltse a szabadidejét, attól nem kell ennyire parázni!!!
Uristen.....te aztan nem vagy semmi.
Amugy nem hinnem h terhessegrol van szo.Es egy testrol beszelunk ami nem atomora..egyik honap ilyen masik meg olyan ami a mensit illeti.A linea neagra nekem a szules elott egy honappal jelentkezett.Sohsem viszketett semmi es az h eres a melle ahogy mar mas is irta lehet h a melegtol van mint ahogy a nagyobb folyadek fogyasztas is.
Inkabb elvezd az eletet ne tedd tonkre a napjaid ilye folosleges idegelessel.Te elore direkt keresed a tuneteket es aki keres az talal hiszen sokmindenre ralehet fogni h terhessegi tunet! Hagyd beken szegeny lanyt a folosleges nyavajgassal!
Szóval na... Elképesztő ez a fórum, illetve az indító. Én még ilyet nem láttam, de köszi, már tudom, hogy van ilyen is.
Szerintem, ne szexelj, az a tuti. Szegény barátnőd, nem irigylem. Óvszer mellé minek a megszakítás? Amúgy is utálom ez utóbbit, magában nagyon rizikós, és a be nem fejezett hancurban mi a jó?
Amúgy szerintem sem terhes a lány. PMS változó. Nekem is voltak eresek a melleim, de még csak nem is pirike előtt. Terhestünethez korán van.
Jézusom, ha valaki még egyszer leírja, hogy "parázni", esküszöm, összehányom magam!
Valaki vehetné a fáradságot, és megszámolhatná, hogy hányszor van leírva ebben a topikban. :PPP
Szia!
A leírtak alapján nem hiszem,hogy terhes a barátnőd.Ami a menstruációs tünetit illeti,nem kell,hogy mindig ugyanaz legyen.Én 10 éve menstruálok és emlékszem,hogy 6-7 évig mindig fájt a fejem az előtte való napokban,meg a melleim,de nagyon.Aztán puff,mintha elvágták volna,egyik hónapról a másikra megszűnt és azóta sincsenek ilyenek tünetek,sőt! annyi az össz tünetem,hogy előtte pár nappal elkezdek görcsölni.Annyi minden miatt változhatnak a dolgok,nem kell rögtön terhességre gondolni.Meg azok a tünetek,amit te terhességnek tulajdonítasz,lehet,hogy most épp azok a menstruációs tünetek.
Figyu, ezt a témát már ennél jobban nem lehet körbejárni.
Te ebbe bele fogsz dilizni! Komolyan!
Ha minden hónapban ezt a stresszt generálod magadnak, előbb-utóbb infarktust fogsz kapni.
Erről már többet nem lehet beszélni.
Felnőtt nők, anyák, nagyanyák elmondták neked, hogy nem terhes a csaj.
DE VEGYÉL EGY TESZTET ÉS PISILTESD RÁ !!!...ha már nekünk nem hiszel.
De óva intlek, hogy fogd vissza magad, mert a Lány ki fog dobni.
Téged nem lehet elviselni!
ennyire ne aggódj..főleg, hogy ilyen szinten védekeztek..
de ha ilyen aggódós vagy tanácsolt a párodnak a fogamzásgátlást...
lehet kúp, krém..vagy a jól bevált bogyó...
Hali...szerintem kicsit már kényszeres ez az aggódás nálad..most vagy nagyon fiatal vagy, vagy pedig egy kicsit már majdnem beteges ez a dolog.
Ne aggódj, biztos hogy nem terhes...
Sőt! Sőt! Sőt!
Képzeld el azt a szitut, amikor Ő TUDATOSAN gyereket csinál!
Mi ez, ha nem szerelem?
Ó dehogynem, sőőt!
Szerelem, mert feláldozza a fagyasztott alapanyagot...
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Mekkora a valószinűsége annak, hogy velem marad a barátnőm, ha időt kér tőlem?
- Barátnőm 20 hetes terhes, vasárnap óta nem érzi, hogy mozogna a pici. Most mi van?
- Első terhességnél 31. héten 2222-es méhszáj. 6hét kórházba.Mekkora a valószínűsége, hogy a második terhességnél nem lesz ilyen probléma?
- Két majdnem teljesen egyforma terhesség. Valószínű ugyanolyan nemű gyermek fog születni?
- Korai terhesség esetében a napközbeni hőm 35, 5 fok, akkor valószínű hogy nem vagyok terhes?