Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szerintetek normalis, ha a 12 eves fiam allandoan olelget es puszilgat? fórum

Szerintetek normalis, ha a 12 eves fiam allandoan olelget es puszilgat? (tudásbázis)

1 2 3
2008. márc. 31. 16:00
Dejó lenne, ha az én Kristófom is ezt csinálná 12 évesen... :)
2008. márc. 28. 07:47
Nincs ezzel semmi gond. Örülj neki, hogy ilyen, és hogy így kimutatja a szeretetét. Az én fiam már 24 éves, és nincs nap, hogy ne ölelne, puszilna meg úgy engem, mint az anyukámat. Öleld és puszild Te is, hidd el, ennél jobb érzés talán nincs is.
16. gabima
2008. febr. 26. 08:22
Örülj neki, hogy ilyen, mert ez nem marad mindig így. Nekem 10 és 12 évesek a fiaim, és mind a kettő ilyen bújós. Még a nagyobbik is símán beleült az ölembe az iskolában a szünetben, amikor nyílt nap volt. nem zavarta, hogy a többi gyerek meglátja. Az anyukák meg irigykedtek rám.
15. LoLiNa
2008. febr. 22. 07:24
Normális! unokaöcsém is ilyen volt, most lesz 17, de a mai napig odamegy kerianyumhoz és ölelgeti, puszilgatja :) most erre van szüksége.
2008. febr. 21. 20:31
Talan keson ero tipus,mert a lanyokat meg annyira nem nezegeti.Nagyon anyas.Persze az is benne lehet,hogy neki csak en voltam mindig mint szulo,mert elvaltunk az apjaval,es o utana nem is latogatta soha.Biztosan en kapok mindkettonk helyett szeretetet.Dehat en is probaltam neki ketszer annyit adni.De tudom,hogy az lehetetlen,nem lehet potolni senkit.En orulok,mert igy tovabb lesz az en kicsi fiacskam.
2008. febr. 21. 19:06
Akkor megnyugszom.Egyebkent kiskoraban is ugyanez volt,bar talan en "rontottam" el,mert en puszilgattam mindig.Szeretem,mikor hozzam bujik.Az apukam is mindig puszilgatta,de azt nem szerette mar mikor nagyobb volt.Csak velem maradt ilyen.De en is sokaktol hallottam,hogy majd amikor nagyobb lesz,nem engedi,hogy a kozelebe se menj,mikor valaki latja.De eddig ez nem igy nez ki.Egyaltalan nem szegyenl puszit adni masok elott sem.
2008. febr. 21. 09:16
Örülj neki, és ne bánkódj ezen, pár év és már úgy sem téged ölelget, hanem a barátnőit!!!
2008. febr. 21. 08:31
szia, szerintem sem baj ez, nekem az öcsém is 12 éves és ő is ezt csinálja anyuval.A fiúk jobban anyásak.És még pont abban a korban van, hogy nem tudja eldönteni, hogy ő már"nagyfiú vagy nem". A suliban nagy vagány de itthon meg úgy bújik anyuhoz mint egy kiscica.
2008. febr. 21. 08:28
Mindenképp, hiszen vagy nagyon szeret, vagy te adsz kevés ölelést, puszit.
2008. febr. 21. 08:28
Az enyém 9 éves és ugyanezt csinálja.. És ennek örülök a világon a legjobban..:)))
2008. febr. 21. 08:16

Bár az én gyerekeim még kicsik, de én is voltam gyerek, és azt gondolom, hogy valamit nagyon jól csinálhatsz a gyereknevelésben, ha ennyi idősen is odabújik hozzád.

Sokan 6-7 évesen nem engedik már ölelgetni magukat. Tudom!!

2008. febr. 21. 08:09
Szerintem nagyon aranyos tőle, hogy ilyen édes veled.Örülj neki :)))
2008. febr. 21. 08:08
Szeritntem most sok szülő irigyel...
5. dogiz (válaszként erre: 2. - Nikoletta2007)
2008. febr. 21. 07:58
Még annyit, ha a gyerek nem szégyeli, neki nem ciki akkor hadjad, majd elmúlik neki, s már nem téged fog puszilgatni:)
2008. febr. 21. 07:58
Ennek nagyon örülni kell, hogy gyermeked még ígényli a gyengédséget:)
2008. febr. 21. 07:57

12 évesen, mért? az enyém még 15 - 16 évesen is "anyáskodott" ahogy mondani szokás, az ölembe ült, megölelt, ez egy természetes ragaszkodása a gyereknek. Most 20,5 éves és volt olyan hogy vizsgák előtt nagyon izgult, kivittem a vonathoz és szó szerint a nyakamba borult, hogy nagyon szorítsak és megpuszilgatott.

Persze vannak olyan gyerekek akik már 12 évesen azt sem engedik, hogy esetleg a kezüket megfogja az anyuka, de nem vagyunk egyformák:)

2008. febr. 21. 07:53
En azt gondoltam,hogy mire ennyi idos lesz ugy kell majd konyorognom egy pusziert.De mindig puszilgat es olelget.Olyan mintha meg mindig 3 eves lenne.Ez normalis?Vagy probaljam meg leszoktatni rola,mert mar ciki.
2008. febr. 21. 07:51
Szerintetek normalis, ha a 12 eves fiam allandoan olelget es puszilgat?
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook