Szerintetek milyen boltot érdemes nyitni? (beszélgetés)
.. igen, és a tecsókban lehet kapni hamburgert is.
Szerintem a gyógyszertár és a hamburger miatt van ekkora forgalma.
De ha már itt tartunk, a non-stop hamburgeres sem rossz, mondjuk egy éjszakai mulató mellett. A buliból kijövő emberek nagyon sokszor esznek hamburgert. (ez most kivételesen viccen kívül)
Igen.. Nekem régi vágyam egy teázó. :)
Pesten van a Vörös Oroszlán nevű hely, ott mindig teltház van. :)
:DDDD
Jajjj,annyira nevetek,hogy má'fogom a hasamat:PPPPP
Na ez csak a legjobb ötlet,már látom,a többi eltörpül emellett:DDDDDDDDDD
Kávézót, ahol lehet venni finomabbnál finomabb őrölt és őröletlen kávét, finom csokoládét.
Másik ötlet a dohánybolt, szerintem az is menne.
Harmadik ötlet a mosoda, szaunával.
Negyedik az ital. Szerintem ezért a nők is és a férfiak is képesek az utolsót is odaadni.
Sziasztok!
Én is azon agyalok, mibe érdemes fogni, ugyanis hiába gyártjuk az országban egyedül a mutatós kerítésünket, nem igazán megy.
Valami olyanba kellene vágni, amit megesznek az emberek. Kezdem figyelni bármerre járok az országban, enni esznek az emberek bárhol is vannak.Kíváncsacsi vagyok a véleményetekre.
Igen!!! Tőlünk, kreatív, okos, értelmes emberektől aztán lehet tanácsot kérni! :)
Amúgy, tarolhatnánk, ha nyitnánk egy kínai Mc'Donaldsot gyógyszerekkel, és tecsóval. XD
:DDD
Mondom én,jobbnál jobb ötletel,lehet válogatni ám belőle:)
Az is hozzá tartozik:DDDD
Vannak is jobbnál jobb ötletek:P
Nehéz ügy a mai helyzetben,ahol sorra mennek csődbe a vállalkozók:(((
Környezetemben is sajnos:((
sajnos lehet, hogy igazad van...
ha kimész a piacra és a gyereked kinőtt cuccait kiviszed és netán nem tudsz blokkot adni, akkor azért is megbüntethetnek.
ÉS EZ BAROMIRA IGAZ, MEGKÉRDEZTEM A KÖNYVELŐMET IS....sajnos így van.
az kevés, hogy van egy "jó ötlet"...
van saját üzlethelyiséged?
szlaképesség?
kiszámoltad már, hogy havonta mennyit kellene csak a tb-dre forgalmaznod? és itt most mind1, hogy egy turiban állsz, vagy pult mögött kiszolgálsz...
További ajánlott fórumok:
- Dohányboltot nyitni jó befektetésnek tűnik-e?
- Szerintetek érdemes Nyíregyházán használtruha boltot nyitni?
- Babaruha boltot nyitni?! Mennyire érné meg?
- Boltot szeretnék nyitni.
- Szerintetek egy százezres lakosú városban érdemes molett ruházati boltot nyitni (férfi/női extra méret)?
- Milyen papírok, és milyen feltételeknek kell megfelelni, ha bringaboltot szeretne nyitni a párom? Valaki tudna írni az eljárások menetéről?