Szerintetek melyik jobb? Vitéz Erika vagy Veronika, esetleg Mónika? (beszélgetés)
Koszi, enelkul nem tudtuk.
Most guglizg meg, miert mutatnak V-jelet az ujjukkal az szurkolok, mikor golot lonek a focicsapataik. Addig jatsz a sarokban!
Vitéz Viktória= Hős Bajnoknő
Valahogy így lehet lefordítani.
Vitéz: Katona, aki életét harcra szánta, harcos; hős, bajnok.
Viktória: Női név latin mitológiai eredetű, Victoria a latin mitológiában a győzelem istennője.
Nem kérdés, hogy összepasszol a kettő, azonos kezdőbetű és második betű, azonos jelentéssel!
Igen, de azt nem uvoltik a Velencei csatornan, hogy "edes Viktorioam"... Marad a Veronika.
Ameggyi hujjeseget itt osszebeszelunk, tutira Maunika lessz. Eztet mondta a mausnom is.
Vitez-Vermouth Veronika Erika?
...ott mar kell az E a fellahgyitashoz a Vegen.
A Zsuzsannanal talan a Dzsozefina lenne nagyonn kibszas (ma). Hacsak nem roghoz kotjuk egy kis faluba, ahol kapalni fog elete vegeig.
Vagy megvaltoztatla, ha a ha falubol online ugyselszolgalatos.
Ti azt vagjatok hany gyerek nem tudja, hogy a DZS egy betu a magyar abeceben? Hagyan nem tudjak, hogy az SZ vagy Zs is egy betu?
Erika. Mostanra elég ritka név lett. Mellesleg nekem tetszik is.
A Veronika is szép, bár még benne van az első 100-ban.
V.V. , vagyis Veronika
A Mónika nekem nem jön be, az tényleg Móuniká.
Az én dédnagymamám Vitéz Zsuzsanna volt.
Erős név és ő mindig az volt és végtelenül jó is.
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Szerintetek mire érdemes ma vállalkozni, aminek van esetleg valami jövője is?
- Testkontroll vki esetleg?
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Szerintetek felelőtlenség 20 esetleg 18 év alatt gyereket vállalni?
- Mi az a dal, amire Veronika meg Shadi táncolt tegnap?