Szerintetek meg kell várni, hogy a baba betöltse 4. hónapot a bébiételek elkezdése elött? (tudásbázis)
Közöd?????Vagy már ehez is van,mint ahhoz mivel etetem a gyerekemet?
Szép napotmindenkinek, még a főkolomposnak is
Látom neked van időd olvasni mindent ki van a gyerekkel????????????????
Az enyem is hamarosan ebred es eszunk meg maszatolunk... :-))) Na jo nem mindig maszatolunk... :-)))
Szep Napot Neked/Nektek!
Csatlakozom hozzád, felébredt a babócám, megyek megetetem, és játszom vele egy jót. :-)
Na, még egy ...
Te is olvashatnál vissza.
Nem, én nem is mondtam hogy ismerlek..
Na, most már állj le! Legalább annak ne szólj be, aki segítő szándékkal ír!
Nem vagyunk egyformák szerintem, de te biztosan jobban tudod, hiszen mindkettőnket ismersz.
lehet jobban jársz vele..
Még alszik, de hamarosan felébred, és akkor jöhet a vidám játék. :-)
Hogy is lenne könnyebb? mindíg kéznél van, kellő hőfok, stb...
Visszaolvastam... ezert irtam,hogy abba kellene hagyni,mert minden anya csak jot akar a gyerekenek... en inkabb elmegyek innen... :-(((
arra reagáltam, hogy tanuljak meg olvasni. :-) Te is visszaolvashatnál néha.
Nem azt írtam, hogy nehezebb, hanem azt, hogy nem könnyebb egyik sem.
Igen, de mi nem csak azt szajkozzuk, hgoy anyatej, anyatej, ami a mi esetünkben más...
Nem baj, most az voltál:)))
Sorry a babázásért, sokaknak írtam már...
azért érdekes, hgo yaz érdekes hangnemet csak a másikban látjátok meg..
Engem pl kimondottan zavart mikor a hölgy annyit írt, hogy zavar van a fejünkben
Nincs doktorim, és nem tudom 100 százalékban, mi a jó a babáknak. De ti sem.
Nem biztos, még nem tudni, hiszen még csak 10 hós a fiam. Biztos lesznek betegségei, de eddig egészséges.
Mi van b.. meg nektek nincs gyereketek inkább azzal foglalkoznátok.....
Már két napja osztjátok itt az észt ilyenkor az okos anyukáknak ki van a gyerekével szép anyukák vagytok.
Inkább a gyerekeitekkel legyetek mert ez szép bizonyítvány rólatok hogy ki milyen jó anyuka.
Jah, s akkor nem számít,hgoy szerintetek nincs még kifejlődve? vagy akkor az más?
Nem vagyok a babád. :-) Ja, és nem szoktam köpködni, szerintem ében sem.
Te meg mielött ki akasrsz akadni, olvass kicsit vissza, s meglátod mi miért van..
Nem, de a tápszer más összetételű, mint az anyatej. De ezt szerintem te is tudod. Mivel nem olyan egészséges, mint az anyatej, ezért javasolt hamarabb kezdeni a hozzátáplálást tápszerrel etetett babák esetében.
azért néha messze vagytok az emberitől ti is
Összekötheted magadat ébennel. Ugyanazok vagytok, csak mondjátok a magatokét. Mert TI aztán okosak vagytok, minden gyerekhez 100% értetek.
De ahhoz senkinek sincs joga, hgo ya másikat ledegradálja
Ugye? És még ő ítél el minket, hogy emberi hangnemben írunk. Jó vicc :-)
És Te a tieddel? vagy mindíg alszik... Ne ilyenbe köss bele
További ajánlott fórumok: