Szerintetek lehet beágyazódás? (tudásbázis)
Őszintén megmondom, hogy nem tudom volt-e peteérésem.
Tudom, bonyolult eset vagyok. :)
Azt érzem, hogy más ez a ciklus, mint szokott.
Most utoljára egy elég furcsa nap után jött meg.
Elmentem dokihoz, mert megfázásos betegségem volt lázzal, és azon a héten utaztunk külföldre, és addigra mindenképpen jobban szerettem volna lenni. A doki írt ki antibiotikumot, amire 1 órán belül allergiás reakcióm volt. Irány az ügyelet, és kaptam kalcium injekciót. Ez du. volt. Este már láttam a barnázást, és másnap reggelre rendesen meg is jött.
Tehát mondjuk nem fixen 28 napos a ciklusod, hanem 60-90 nap is akár?
Akkor semmi okosat nem tudok mondani, azt tudod, hogy mikor volt a peteérésed, mert a beágyazódás onnantól számítva lehet 7-12 nap... Ebben most vagy benne vagy, vagy nem..
Hát elég változó. Általában 2-3 hónap simán van egy ciklus. Ezért is csodálkozok. Nem szokott nálam ilyen lenni.
Igazából még mensi alatt se nagyon görcsölök, csak ritkán.
Hány naposak egyébként a ciklusaid?
Igazából akár lehet is beágyazódás... De biztosat csak akkor tudhatsz, ha már a kezedben van a teszt, és nem jön meg.
Nekem, amikor teherbeestem, akkor nem várt előtt 3 nappal voltak erős hasszúrkáim. De semmilyen más érzésem nem volt.
Sziasztok!
Ma vagyok a 23. napon, és úgy görcsöl a hasam, mint mielőtt megjön. Ahhoz az túl korai még.
Szerintetek lehet beágyazódás?
Köszönöm a válaszokat.
További ajánlott fórumok:
- 1 napig tartó enyhe vérzés a ciklus 20. napján... Lehet ez a beágyazódás jele?
- Lehet ez beágyazódás? Terhesség?
- Fogamzásgátlót szedek, ezek beágyazódási tünetek lehetnek??
- R.nagy uterus afv-ben.Néhány nappal a beágyazódás után lehet ilyen eredménye a nögyógyászati vizsgálatnak?
- Terhesen beágyazódás előtt lehet szedni nolicint?
- Milyen és mennyi lehet a beágyazódási vérzés? Mikor jelentkezik?