Szerintetek is igazságtalanul kapott egyest a gyerekem, vagy én tévedek? (beszélgetés)
Szerintem ezt avval a törvénnyel vontad össze,hogy 4.osztályig(nem biztos),nem adhatnak érdemjegyet a gyerekeknek,semmire sem.
De még így is joguk volt bármilyen jellel büntetni,vagy dicsérni.
Oktatási törvény. Minden szabályozva van.
Tanárok-diákok jogai, pontosabban inkább csak a diákok jogai, mert a tanároknak joga nem sok van.
Pl. óráról sem szabad elvileg kiküldeni senkit, bármit csinál és bármennyire is zavarja az órát, mert neki joga van ott lenni... Csak a többinek meg joga van tanulni szerintem...
:)
Legyél is. Mi most vettünk fel pályakezdő diplomás srácot a céghez és talpraesett, normális értékrendű, megfelelő a tudásszintje. Szóval tudom én, hogy sok ilyen is van :)
idelinkelnéd a paragrafust?
előre is köszi!
Szerintem nem ide akart kilyukadni :-)
Viszont az tény, hogy bármennyire hizelgő a szülőnek hogy a gyereke egyetemista, egyre több a diplomás munkanélküli; egészen egyszerűen az országnak nincs szüksége ennyi diplomásra. Dolgozni ki fog? Mindent nem lehet iróasztal mögül végezni :-)
Szerintem ez az egész történet olyan vicces.
Kapott egy kölyök egy egyest,mert nem pótolta be a hiányzása alatt nem megcsinált feladatot.
A gyerekek már rég elfelejtetik az ilyent,és igazán az anyukák vannak vérig sértve ,és érzik azt ,hogy leszerepeltek ,odafigyelésből elégtelent kaptak.
Pedig csupán annyi történt,hogy elfelejtettek utána járni az össze pótolandó dolognak,na és?
Ettől még senki nem válik rossz anyává,hogy egyszer kétszer figyelmetlen.
Viszont a tanárnak joga van ezért egyest adni ha akar,ettől még Ő sem válik rossz tanárrá.
Vannak dolgok amiket be kell nyelni:))))
upsz, azt én nem olvastam, bocs. :)
azt ne, emiatt fölösleges.
nehéz megmondani utólag, min múlnak a dolgok...de az biztos, hogy nem vált kárára a tanulás és az, hogy azt sulykoltam belé, hogy bizony a feladatait meg kell csinálni...
amúgy meg szó van róla, hogy az anyuka bemegy a tanárhoz, megkérte a gyermeket, hogy kérjen időpontot a tanártól...
További ajánlott fórumok:
- Az élet miért igazságtalan?
- Én lennék igazságtalan édesanyámmal szemben?
- Szerintetek nem igazságtalan az élet?
- Olyan igazságtalan egy nővel: Évente egyszer, pár napra nagy nehezen eljutsz nyaralni és pont akkor van a havi lavina ....
- Mit csináljak, ha igazságtalannak érzem a tanár döntését?
- Hogyan küzdjem le a túlérzékenységemet? Könnyen elérzékenyülök, sírva fakadok akár mérgemben is.Ha igazságtalanság ér, sírós lesz a hangom.