Szerintetek is igazságtalanul kapott egyest a gyerekem, vagy én tévedek? (beszélgetés)
Sajnos ez van...
de azért az egyes...
Brutál...ne írd alá
és pótoljátok a leckét
beszélj a tanárjával...
És ezt veletek nem beszélték meg szülőin, hogy mi az elvárás?
találjatok ki valami láncot, ha nincs valaki hívjátok egymást. Mi riadóláncnak hívtuk, mindig tudtuk kik hívják egymást és mindig volt egy plusz kapcsolat ha esetleg az egymást hívok hiányoznának...
Bevált... soha nem volt gond...
Szia!
Nem, nem kötelességed tudni az összes szülő telefonszámát, elég egy-kettőét, vagy a tanárnőét.
Mert igen, tényleg neked/gyereknek kellett volna elkérni a házit.
Orvosi vizsgálat azt jelenti, hogy előző nap szóltál, hogy nem megy? ergo tudott róla a tanárnő?
(szólhatott volna akkor a háziról is előre akár...)
Napközis a gyermeked? mert pénteken ott is elő kellett kerülnie a házifeladat-kérdésnek....
8 éves?Akkor még nem csak fekete pontot osztogatnak?:))
Nyugi:)
Kapott egy egyest.nem dől össze a világ:)
ma mikor haza jött a gyerek az iskolából,láttam rajta,hogy valami nem stimmel...
megkérdeztem mi a baj,egyest kapott..
miért?
mert nem volt kész a házi feladata..
ezért meg is érdemelné,deeeeeeeeeee múlt héten csütörtökön nem volt iskolában,mert orvosi vizsgálaton voltunk,és nem is tudhatta,hogy ez volta házi..állitólag a tanárnő leszidta,hogy miért nem kértük el,és miért nem tudjuk az összes szülő telefonszámát..nem tudtam,hogy kötelességem tudni az osztálytársai szüleinek a telefon számát,főleg miután mi az iskolától 15 kmre lakunk..
az igaz,hogy pénteken megkérdezhette volna,de miért kell elvárni ilyet egy 8 éves gyerektől?
sajnos nekem sem jutott eszembe..ez igaz..nem szidtam meg,de igazságtalannak tartom..
szerintetek????????
További ajánlott fórumok:
- Az élet miért igazságtalan?
- Én lennék igazságtalan édesanyámmal szemben?
- Szerintetek nem igazságtalan az élet?
- Olyan igazságtalan egy nővel: Évente egyszer, pár napra nagy nehezen eljutsz nyaralni és pont akkor van a havi lavina ....
- Mit csináljak, ha igazságtalannak érzem a tanár döntését?
- Hogyan küzdjem le a túlérzékenységemet? Könnyen elérzékenyülök, sírva fakadok akár mérgemben is.Ha igazságtalanság ér, sírós lesz a hangom.