Szerintetek fiú vagy lány? (beszélgetés)
Az arcából én nem jövök rá és nem is tippelek. :)
Amúgy igen, egyetértek azokkal, akik írták, hogy nem értik a kérdést. Ezt szokták amolyan unalom fórumnak nevezni szerintem, már bocs. :) A doki megmondta a nemét, de te csak úgy vadidegeneknek feltetted, hogy tippelgessenek. Lehet én vagyok maradi, de nem értem a dolog miértjét.
Amúgy boldog babavárást és a lényeg, hogy egészséges legyen. Ha ezen felül van vágyatok, hogy fiú vagy lány legyen és teljesül(t), akkor gondolom még nagyobb az öröm. :)
Nem mindegy?
Az a lényeg,hogy egészséges legyen.
Fogalmam sincs, az arcából ítélve talán kislány.
Legyen egészséges,neked pedig boldog babavárást kívánok és könnyű szülést.
Az orvos sem ebből a szögből vizsgálva mondta meg a baba nemét...
Rokonoknak mutatni a képet és velük tippeltetni, ez még vicces is lehet, na de idegeneknek egy fórumon? Én sem látom sok értelmét, de biztos, csak a hormonok miatt....ahogy írta is itt valaki.
Mindenesetre jó egészséget!
ja az mas :D azt hittem, ennyire izgatott vagy es nem birsz magaddal, akkor szimplan csak baromsag, jo szorakozast
egy szar felbontasu kepbol neten biztos tudasbazisos talalgatni, mikor ugyis tudod. fogadasnak jo otlet lenne, hogy ki mit tippel, ha van tetje, de a tipp akkor is csak hasrautesszeru
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Egy 50 éves férfi CSAK azt akarhatja egy 22 éves lánytól - avagy kizárt a normális kapcsolat?
- Bediktálás, vagy általány fizetés jobb?
- A lányomnak 2 napja fáj a feje, azt mondja zúg és mintha nyomódna, meg folyik az orra. Szerintetek elvigyem orvoshoz vagy mi lehet a baja?
- Én is és párom is nagyon náthásak vagyunk. Szerintetek 4 hónapos pici lányunk elkapja a betegséget?