Szerintetek ez miért van? (beszélgetés)
A férjem elmúlt 30.
Még mindig imád a számítógépen lövöldözni. :)
A felnőttség nem abból áll, hogy amit gyerekként, tinédzserként szerettünk, azt most már utáljuk, vagy cikinek tartjuk!
A mai napig szeretek mesét nézni :)
A szüleink folyton aggódnak, hogy mikor növünk már fel. Pedig dolgozunk, van saját lakásunk, aminek az árát mi kerestük meg.
De mi nem akarunk komolyabbak lenni. :)
nem hiszem, hogy ez hatalmas problémát jelentene.. inkább csak aggódnak érted a szüleid, ami valljuk be valahol jogos pl gyerekvállalás terén, mert mindenkinek ketyeg az a bizonyos biológiai órája :P
Mindenesetre ha látsz korodbeli, számodra példaértékű "felnőtt" nőt, én a helyedben megpróbálnám átélni a helyzetét, vajon milyen lehet az ő élete...mindig ezt teszem, és néha találok pár dolgot, amit tisztelni tudok, és igyekszem követni azokat.
Nem gond, hogy még "gyereknek" vagy ugye "kisfelnőttnek" érzed magad, de nem árt az sem, ha kicsit a felnőttesebb irányba orientálódsz. :) persze nem egyik percről a másikra, ez nem így működik. az öltözködéssel egy gond szokott lenni. 30évesen nem gáz még 22évesnek öltözni, ha nem feltűnő a külső és az életkor Összeillendőségének az eltérése. emiatt ne aggódj. de számomra már az ilyen 40éves vagyok, de 20nak mutatom magam kinézetű nők kiábrándítóak..
Remélem tudtam 1-2jó dolgot mondani! :) szép napot, puszi
Én lehet, hogy sokkal előbb megálltam. Még mindig szeretem a Vidám Úttörőt:))))
Nem is értem miért kellene máshogy öltözni? Gondolom nem térdzoknit és rakott szoknyát hordasz fehér blúzzal. Mi az az öltözködés, amit ennyi idősen kellene hordani?
Én 44 vagyok, de még mindig a farmer a kedvencem.
Az én férjem örül, hogy kicsit gyerek maradtam. Jól szórakozik rajtam:) Igaz, néha szeretné, ha a koromnak megfelelően öltöznék, de szerintem csak akkor ha már túl idétlen vagyok:)
További ajánlott fórumok:
- Pasik szerintetek a nők miért gondolnak bele többet a kapcsolatba? Hol csúszik el a dolog?
- Segítsetek! Szerintetek miért?:(
- Miért fél vagy iszonyodik szerintetek nagyon sok ember a pókoktól?
- Nem vásárolnak tőlem a teszveszen! Szerintetek miért?
- A jobb felső 2.-3. rágófogamban ráharapásra fáj a tömés, szerintetek miért, volt-e már nektek is ilyen?
- IR-esek, PCOS-esek! Miért lehet ez szerintetek?