Szerintetek ciki, ha nyilvános wc-ben hallani, ahogy csurgatsz? :) (beszélgetés)
hehhhe, a fiammal élmény pisilni menni :) a múltkor a fürdőben nem tudom hányan röhögtek a kommentárjaimon:
-Oké, gyere, úgy, állj oda, célozz, ügyesen pisilj oda bele, úúúgy, jajjdeügyeees! Lehúzom, ne legyen itt útban...(életében először pisilt a wcbe)
-Na most anya jön, várj kicsit. Ott állj meg jó? Neee, ne nyisd ki az ajtót kérlek, más nem akarja látni...ja, hogy te sem? De még kicsi vagy ne mászkálj egyedül kérlek. Maradj itt, felhúzom a bugyim (gyerek: bugggyííí?) ...öööö...igen, és megint megnyomom a gombot és mehetünk, jó?
Ehhez képest, hogy csurog és ki hallja ki nem :DD kit érdekelt? Siettem, mert vacak volt a zár és a drágám ment volna már nagyon, és koedukált wc volt, szóval pasik is vártak ott kint :) Általában egy pisilés az így zajlik, ha közben nem kezd el csörögni a telefonom, annak is örülök :D
Japánban ha bemész a nyilvános vécébe, azonnal megszólal a zene. Ők cikinek tartják, nem maguk miatt, hanem hogy másnak kínos lehet hallani.
A férjem, aki egy disznó - persze imádnivaló disznó - kimondottan szereti hallgatni, persze csak ha én pisilek...
nem csurgatok idegen helyen:DDDDD
kibírom:)
Én inkább kellemetlennek nevezném. De egy nyilvános wcben ez megszokott.
Azok a wck jók, ahol szól a zene.
Attól csak te nem hallod hogy csurgatsz :)
Viszont a kintiek meg jót szórakoznak gyönge elterelési hadműveleteden. Számukra zenei aláfestéssel pispiselsz.
Nem az a lényege a nyilvános vécének hogy az ember könnyítsen magán? És hát valljuk be, sokan nem tudunk csendben csurgatni, meg ha hascsikarása van az embernek vagy bármi, ez nem szégyen és nem ciki, ha annak tartja valaki, akkor várja meg még a másik illemhelyről elmegy az illető, és akkor merészkedjen ki, és nem fog kiderülni hogy te voltál :)
Természetes, vagy normális emberi szokás szerintem ez az egész.
További ajánlott fórumok:
- Miért zavar ilyen sokakat a nyilvános szoptatás?
- Szájak mozgásban, avagy szoptatás nyilvános helyen
- Amatőr próza és vers-írók nyilvános naplója
- Milyen szoknyát engednél felvenni egy férfinak nyilvánosan?
- Szerintetek nyilvános WC-ben illetlenség "nagydolgot" végezni?
- Ha felajánlanák neked, hogy a nyilvánosságon keresztül megoldást találsz a régóta húzódó családi problémára elvállalnád?