Szerintetek ciki, ha nyilvános wc-ben hallani, ahogy csurgatsz? :) (beszélgetés)
Sziasztok!
Az a legviccesebb szitu, amikor pl. egyszerre megyünk be egy idegennel a mosdóba, egyszerre csukjuk be magunk mögött az ajtót, és türelmesen várjuk, míg a síri csöndben a másik elkezd csurgatni, ezután már a másik is simán meri. :)))
micsoda forgalom lett itt erre a jó kis témára :-)
én azért jobb szeretem nyugodt helyen intézni a dolgaimat, dehát nem ciki, ez van, ez a természet rendje, hogy csurog... :-)
Hát..azt alig részletezném :( de megszültem az biztos,kB.olyan érzés volt! :(
Még az ellenségemnek sem kívánom.Köszi,remélem tényleg minden oké lesz,és nem találnak semmit!Ezért mindenki igyon nagyon sok vizet!
Igaz,akkor meg jön a csurgatás :D
:DDDDD
majd szűk, válogatott körben tartom:)
-"Hé Józsi, téged zavar, hogy csurgatni szoktam?
-Engem nem, ha nézhetem" :)))
Szóval csak óvatosan a véleménykutatással!
:DDDDDDDDD
Sziasztok!Erre van egy nagyon ciki storym.
Sajnos a betegségemből kifolyólag nehezen megy a székelés.Most fognak majd műteni 8-án,sajna!Múlt hónapban megesett velem,hogy az egyik Tesco WC-be körbe ágyaztam a peremet és meg próbáltam a számomra a lehetetlent.1-nem otthon,nyilvános helyen,hogy nagy dolgomat elvégzem,mely otthon is nehézkesen megy és ritkán.De Én ott nyögtem,jajgattam,sírtam.Szóltam a férjemnek telefonon,hogy nem tudom mit csináljak,de a csillagokat látom már és már majdnem elájultam a fájdalomtól.Mondtam,hogy hívja a mentőket is...Senkinek nem kívánom ezt a tehetetlen érzést :( Aki sajna tudja,az át érezheti a kínlódás okát is!Mi ebből a tanulság???
Ott szó szerint mindenki carik a másikra,mit csinál:
-csurgat,nyög,pukizik,vagy épp elvetél(mert hallottam már sajnos ilyet is)
Tehát senki be nem kopogott volna,hogy meg kérdezze,hogy -Tudok segíteni esetleg?
Szerintem pukizni cikibb volna,mint csurgatni :D
Bocsi a meg botránkoztatásért!De sajna ilyen is van...
Nekem is csurog, csobog, nem törődöm vele, meg a máséval sem, de néha el-elkap a röhögés, mikor mellettem egy vizágyú tombol. Kagylója válogatja, hogy mennyire csobog, meg, hogy kinek merre visz a sugár.
Magamon is szórakozok, amikor a végtelenségig csurog, és nem bír elapadni.
Szerintem abszolút ne törődj vele!
Regebben engem is iszonyuan zavart, es mindent elkovettem, hogy ne legyen hangja. Voltak bevalt modszereim:)
Ma mar egyaltalan eszembe se jut, es talan azert, mert ahol most elek, sokkal kevesbe gatlasosak az emberek. Nem negativ ertelemben mondom, nem gatlastalanok, csak nem azt figyelik folyton, hogy mas mit gondolhat roluk.
Akkor meg direkt rá is kell játszani, mint a Dumb&Dumberban, nagyokat dobogni tüntetőleg a lábaiddal, és kitörően hangoskodni:
-Azztaqrwa de jól esik!!! :)))))))))))))))))))
nem:)
a pisilésnek van hangja, és ez tök normális:)
További ajánlott fórumok:
- Miért zavar ilyen sokakat a nyilvános szoptatás?
- Szájak mozgásban, avagy szoptatás nyilvános helyen
- Amatőr próza és vers-írók nyilvános naplója
- Milyen szoknyát engednél felvenni egy férfinak nyilvánosan?
- Szerintetek nyilvános WC-ben illetlenség "nagydolgot" végezni?
- Ha felajánlanák neked, hogy a nyilvánosságon keresztül megoldást találsz a régóta húzódó családi problémára elvállalnád?