Szerintem személytelen a chatGPT... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Most mondta a szakértő, minden nap és minden héten tanul, mert durván etetjük őt információkkal. Már most jobb mint egy profi matematikus. Bár nem lát beléd, de logikai úton kikövetkezteti hogy mire gondolsz és mit választanál! Már csak az lesz "kedves", ha a beléptetésekhez is őt használják! Ha nem felelsz meg a feltételeknek, kizárnak a játékból, azaz ellehetetlenítenek a társadalmi élettől, talán még szankcionálnak is: büntetés-jutalmazás!
Minden robotot ők irányítanak, te csak arra leszel jó hogy a földbe végezd!
A szakmák átalakulnak, mindent az MI fog uralni, tömeges elbocsátások lesznek, egyedül az egyszerű kétkezi munkákat fogja nehezen elérni, de ha robotok lesznek, még azt is!
Úgyhogy etessük, simogassuk, nem VESZÉLYES!
Hogy érted, hogy a gépeden mászkál? Csak akkor jelenik meg, ha bekapcsolod. Ha kérdezel valamit, ő is a gugliból gyűjti ki, de több helyről, és sok információt ad. Hamarabb kapsz választ a kérdésedre, nem kell keresgélni. Persze, tévedései is vannak. Egy versidézetet írtam neki, és csak harmadszorra találta el, ki a költő. Én tudtam, csak ki akartam próbálni, mennyire okos. Azt írta, hogy tudják az alkotók, hogy még nem mindent tud, de állandóan fejlesztik.
Ahogy írtam, nekem nyelvgyakorlásra a duolingo mellett nagyon jó a ChatGPT. Kvíz feladatokat is szoktam kérni tőle. Jó kis agytorna.
Nem kell, csak érdekelt engem, hogy mit mondanak az ingyenes tanfolyamon...
Amúgy én magyarul kommunikálok vele, mert megkérdeztem már az első alkalommal, hogy beszél-e magyarul és azt mondta, hogy igen!
Haha, ez vicces!
Amúgy én azt a 'taktikát' alkalmazom, hogy kedves vagyok vele. Bármire utasítom, mindig hozzáteszem, hogy "kérlek"... Egy Oktató mondta ezt egy online ChatGPT oktatás keretében, hogy legyünk 'vele' kedvesek és én megfogadtam a tanácsát. (Mindenki a maga belátása szerint viselkedik a ChatGPT-vel, nyilván!)
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- A legszebb szerelmes dal szerintem...
- Kukába a mosódióval, szerintem!
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Legszebb női és férfi név szerintem .......!