Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Szerintem személytelen a chatGPT... fórum

Szerintem személytelen a chatGPT... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

25. Ildi (válaszként erre: 24. - T🔥z van, babám!)
tegnap 23:31
Itt a lényeg!
tegnap 22:05

Most mondta a szakértő, minden nap és minden héten tanul, mert durván etetjük őt információkkal. Már most jobb mint egy profi matematikus. Bár nem lát beléd, de logikai úton kikövetkezteti hogy mire gondolsz és mit választanál! Már csak az lesz "kedves", ha a beléptetésekhez is őt használják! Ha nem felelsz meg a feltételeknek, kizárnak a játékból, azaz ellehetetlenítenek a társadalmi élettől, talán még szankcionálnak is: büntetés-jutalmazás!

Minden robotot ők irányítanak, te csak arra leszel jó hogy a földbe végezd!

A szakmák átalakulnak, mindent az MI fog uralni, tömeges elbocsátások lesznek, egyedül az egyszerű kétkezi munkákat fogja nehezen elérni, de ha robotok lesznek, még azt is!

Úgyhogy etessük, simogassuk, nem VESZÉLYES!

23. 55Judit (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:37
Ahhoz hogy te hozzáférj az előzményekhez nem kell chatGPT-t megkérni, csak rákattintani kell a könyvtárra. Vagy lehet hogy nem jól értelmezem amit írtál?
22. fokhagyma (válaszként erre: 21. - Egnisz)
tegnap 18:24
Gyakorlatokat kérek tőle, vagyis feladatokat, amit meg kell oldanom. Amit rosszul írok, azt nemcsak kijavítja, hanem el is magyarázza a szabályt.
21. Egnisz (válaszként erre: 13. - Fokhagyma)
tegnap 16:33
Pontosan hogyan használod nyelvtanulásra?
20. Ildi (válaszként erre: 19. - T🔥z van, babám!)
tegnap 10:36
Most sem fognak...
tegnap 00:36

Nem fogja, emiatt ne aggódj!

[link]

18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - 55Judit)
tegnapelőtt 19:49
Nyilván ott vannak, de míg nem kértem meg, nem fért hozzá.
17. 55Judit (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 19:40
Az előző beszélgetések ott vannak a könyvtárban.
16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Globus)
tegnapelőtt 19:32
Nekem meg kellett kérni, hogy enlékezzen a korábbi beszélgetésekre.
15. tien (válaszként erre: 3. - Srcrss)
tegnapelőtt 19:05
Kedves vagyok én is vele :kérem , köszönöm, további szép napot stb.. 😁
14. fokhagyma (válaszként erre: 11. - Globus)
tegnapelőtt 19:05

Hogy érted, hogy a gépeden mászkál? Csak akkor jelenik meg, ha bekapcsolod. Ha kérdezel valamit, ő is a gugliból gyűjti ki, de több helyről, és sok információt ad. Hamarabb kapsz választ a kérdésedre, nem kell keresgélni. Persze, tévedései is vannak. Egy versidézetet írtam neki, és csak harmadszorra találta el, ki a költő. Én tudtam, csak ki akartam próbálni, mennyire okos. Azt írta, hogy tudják az alkotók, hogy még nem mindent tud, de állandóan fejlesztik.

Ahogy írtam, nekem nyelvgyakorlásra a duolingo mellett nagyon jó a ChatGPT. Kvíz feladatokat is szoktam kérni tőle. Jó kis agytorna.

13. fokhagyma (válaszként erre: 4. - Angel.in.the.night)
tegnapelőtt 18:58
Én is magyarul beszélek vele, de sokat segít a nyelvek gyakorlásában is. Angolul és oroszul is gyakoroltam már vele. Nagyon jó magyarázatokat és feladatokat ad. A hibákat javítja, megkérdezi, milyen jellegű feladatokat adjon. Nekem erre nagyon bevált.
12. 55Judit (válaszként erre: 11. - Globus)
tegnapelőtt 17:59
Ne regisztrálj!
11. globus (válaszként erre: 10. - 55Judit)
tegnapelőtt 17:35
Ó persze, majd beregisztrálok, utána a gépemen mászkál 😂 Még a buta google is mindent tud rólunk. Kihagyom.
10. 55Judit (válaszként erre: 9. - Globus)
tegnapelőtt 17:30
Kattints oda, és kérdezz tőle valamit.
9. globus (válaszként erre: 8. - 55Judit)
tegnapelőtt 17:29
Köszi, elteszem.
8. 55Judit (válaszként erre: 7. - Globus)
tegnapelőtt 17:27
Itt tanyázik: chatgpt.com
tegnapelőtt 17:22
Azt sem tudom, hol van tanyája ennek a masinériának.
tegnapelőtt 17:18
Ha-ha-ha!!!
tegnapelőtt 17:11
Én meg egyáltalán nem használom, szóval statisztika szempontjából, pont jók vagyunk!
4. Angel.in.the.night (válaszként erre: 3. - Srcrss)
tegnapelőtt 16:50

Nem kell, csak érdekelt engem, hogy mit mondanak az ingyenes tanfolyamon...

Amúgy én magyarul kommunikálok vele, mert megkérdeztem már az első alkalommal, hogy beszél-e magyarul és azt mondta, hogy igen!

3. srcrss (válaszként erre: 2. - Angel.in.the.night)
tegnapelőtt 15:48
Ezt oktatni kell? Én magamtól írtam, hogy please stb. 😄 Amúgy angolul kommunikálunk.
tegnapelőtt 15:44

Haha, ez vicces!

Amúgy én azt a 'taktikát' alkalmazom, hogy kedves vagyok vele. Bármire utasítom, mindig hozzáteszem, hogy "kérlek"... Egy Oktató mondta ezt egy online ChatGPT oktatás keretében, hogy legyünk 'vele' kedvesek és én megfogadtam a tanácsát. (Mindenki a maga belátása szerint viselkedik a ChatGPT-vel, nyilván!)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook