Szerinted is minősíthetetlen, hogy ócsárolnak embereket bizonyos fórumokon, mert más a véleményük? (beszélgetés)
Nem veszik észre, hogy megbántanak valakit, úgy, hogy nem is ismerik. Vagy dehogynem? De ez a hű, de megmondtam, milyen ügyes, menő vagyok, neki csak ez jön le. Közben meg esetleg padlóra küldenek másokat. Szép kis alakok.
Húha. Bizony az a baj, hogy az emberek bokszzsáknak használják egymást, mert frusztráltak. Beleolvastam a fórumba. Elég minősíthetetlen volt az arctalan, névtelen hölgy.
De érdekes, nem, hogy általában annak, aki köpköd, nincs arca....?!
Ezért írtam, hogy IQ hiány.
Oké, hogy nem kötelező képet rakni magunkról...így a egyszerűbb fröcsögni
Na, én megyek, ébresztem a lányomat, mert nem lesz este alvás.
Sziasztok!
Ez szerintem otromba volt! És tényleg egy olyan vki irta, aki nem vállalja az arcát. Míg a másik, felvállalja magát.
Persze!
na ott ledobta az agyam az ékszíjat!!Az tényleg durva volt.
Ez IQ hiányra is utal...
Na igen! De azért szerintem elég durva lehetett olvasni A.-nak, hogy hoygan is szólítja a párja, a kötekedő szerint.
Most érthetően fogalmaztam? :)
Én nem vagyok dühös az ilyen emberekre, mert akkor elérték a céljukat...Inkább továbblépek, és nem minősítem le magam az Ő szintjükre
Én sem mertem beleavatkozni! Még a végén rám is találtak volna vmi szép jelzőt. Ezért is indítottam ezt a fórumot, hátha itt kiírják a dühöt, megbántottságot magukból az emberek.
Sokan csak azért járnak ide, h vitatkozzanak, direkt beleszólnak mindenbe. Találkoztam már egy pár ilyen emberrek, persze arcuk az nem volt...
Sőt, le is cicababáztak, holott egyáltalán nem vagyok az :))) De hogy hogy jött ez ahhoz a témához?! Na ilyenkor látszik, hogy mi a célja az illetőnek...Fúj, fúj, fúj..
Én igen, és írtam is, de aztán jobbnak láttam, ha inkább csendben maradok
...időnként elkerekedik a szemem, hogy olyan emberek, akik soha nem találkoztak, nem beszéltek , nem is ismerik egymást, hogy tudnak ennyi gyűlölettel, arroganciával fűszerezve oda-oda mondogatni egymásnak...Nem kell, hogy egyetértsenek, szeressék egymást, de az embert tisztelni kéne egymásban
Tényleg, beleolvasott vki a fórumba? Mit szólt hozzá?
"mert más a véleményük?"-Attól függ milyen formában adja elő azt a mást....
Erre en azt szoktam mondani, hogy "Nagy az Isten allatkertje, de sajnos kicsi a keritese" ... No comment
Sajnos nem csak itt (a hoxán) feltűnő, hogy az emberek képtelenek kultúráltan vitatkozni.
Bocsi! Néha kétértelműen fogalmazom meg a dolgokat. De abszolút jószándékú ember vagyok! :)
Na most megyek iszom egy kávét...
3-szor olvastam el amit írtál, mire megértettem hogy nem nekem címezted:D:D:D
Ha érdekel, olvas visza néhány hozzászólást ebben a fórumban: Meghalt egy csecsemő otthonszülés közben
Sokszor látok ilyet és nagyon idegesít.Nem tudom, miért kell mindenbe belekötni.Még abba is belekötnek, hogyha valaki egy picike hibát ejt, írás közben.Na meg ha más a véleménye, akkor már mindennek el lehet hordani a másikat.Akik mindenhova csak kötekedni mennek, azokat ki kéne tiltani, csak rontják a légkört.
Na, itt pont egy ilyen illető festi le minősíthetetlen stílusban a másikat, aki meri vállalni az arcát!
Nem tudom, konkrétan mire gondolsz, de véleménykülönbség nem ok egymás szidására. Emberek vagyunk, nem gondolkodhatunk egyformán...
Engem zavar. Sokan nem beszélgetni, véleményt cserélni jönnek hanem, hogy meggyőzzenek másokat a saját elképzeléseikről, elveikről... Leginkább az arc, és név nélkülieket nem szeretem...
Beleolvastam egy fórumba, ahová még anno én is írtam... Hogy mi van ott?! Szerintem van mindennek határa! Vkit azért bántani, mert nem egyezik a véleményünk??????
Szerinted is minősíthetetlen, hogy ócsárolnak embereket bizonyos fórumokon, mert más a véleményük?
További ajánlott fórumok:
- Milyen híres három nevű embereket ismersz?
- A kövér embereket miért bántják, a soványakat pedig miért nem?
- Tucatnevű hírességek. Írjatok Kiss, Nagy, Kovács, Szabó, Tóth nevű ismert embereket.
- Miért nem állunk ki jobban a jogaink, a véleményünk mellett?
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- Gyűjtsünk össze egy topikba híres embereket /tudós, felfedező, író, stb. Szül.év, hely, jellemezd pár szóval/.