Szerinted halálunk után mi lesz a lelkünkkel? (beszélgetés)
Van erről a témáról egy nagyon érdekes film...sajnos nem jut eszembe a cime, de töröm a fejem.
Egy házaspárnak nem lehet gyereke, nem tudom pontosan hogy de, létre hozzák egy kutatás keretein belül az anya klónját...és ez a klón lesz a gyermekük...
Furcsa film...
Miért ne lenne? Az is ember.
Érdekesebb kérdés, hogy ha egy felnőtt embert le tudnánk másolni, akkor a másolatnak milyen lenne az éntudata.
A "Hatodik napon" című film szól erről, Arnold Schwarzenegger főszereplésével.
Pávián?????????? :o)))))))))
Zavarba hozol .... :o)))
:>D)
Plasztikázott és elrontott orr és száj :)
Oké:)
:-D))))
ez komolyan érdekes.. mert mért is..
mindenki a holdat tekinti elsödlegesnek..
és még is csak a nap.. ez érdekes.. és segit is ha kell..?
:OD)
(Ez egy újfajta nevető jel. Plasztákizott szájas nevetés :))))))
persze hogy.. mindenki egyért,egy minenkiért..:))
mindenki szeret Mindenkit!:) hogy itt, ja:))
Szóval szerintem a horoszpóknak az a lényege, hogy megmutatja, hogy mire vagyunk hajlamosak többek között és ha ezt már tudjuk, akkor világosabbá válhat, hogy miért érzünk és teszünk így úgy.
Nekem ezek a dolgok azt is mutatják, hogy min érdemes változtatni. Ha a horoszkóp mutatja a hajlamot, akkot könyebben láthatom, hogy min kell változtatni, ahhoz, hogy optimális legyen az egyensúly. :)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Imádlak Doki:))))
ne csapatoz!!! mindenki tudja és még sem tudja mindenki.. ez olyan mind a titkos tanokok....:)))
nem érted::))
Jájjjjjjjj...Doki!
:D
UGYE mondtam én, hogy van CSAPAT!
:O))))))))))))))))))
(csak viccelek. Ezt nem lehetett kihagyni) :))))
További ajánlott fórumok:
- Belegondoltatok kedves anyukák, mi lesz a volt férjekkel válás után? Miből kezd új életet?
- Bölcsességfog műtét után hány nappal lesz egy kicsit jobb?
- Mit tegyek a lelkemmel abortusz után? Nem volt más választásom, de ez sem enyhíti fájdalmam. Mikor lesz jobb?
- Hosszú idő után ma randim lesz...
- Milyen lesz visszamenni a home office-ból 1 év után? Már előre rosszul vagyok!
- Ha 2 év gyed, 1 év gyes után visszamegyek dolgozni, és újból terhes leszek hamarosan, a gyed mennyi ideig jár az új tv. szerint?