Szeretne valaki beszélgetni? (beszélgetés)
Akkor nem örültem neki, hogy a 4 napból csak kettő lett, de most jó, hogy két napot itthon lehetek. :-))
Sőt jövő héten szerdán megyek utoljára, aztán 4 nap itthon :-))
Sok szerencsét hozzá! :)
Arról,hogy azt sem lehet tudni,mikor tudunk legközelebb együtt lenni a Párommal,és arról,hogy nagyon hiányzik....nemsokára megyek futni,talán egy kicsit jobb lesz,mert eddig filmeket néztem egész nap,de az annyira nem kötött le.
Ma még mit csinálsz? :)
takarítói tanfolyam,már azt sem lehet papír nélkül.
Miről akarod elterelni a gondolataidat?
Igen,ezt én is leírtam az egyik válaszban,az egész életben,és ebben is a legfontosabb a szeretet. :)
Igen,sok mindent,az olyan jó,amikor a szemébe nézel egy kutyusnak,és valamit kiolvasol belőle. A legértelmesebb lények. :) Az érzelmek terén is sokat adnak,megtaníthatnak például szeretni valakit,aki azelőtt nem érezte soha ezt.:)
Ez igen.
De miért akarnám a saját egomat érvényesíteni? Ez hülyeség. Közös munka van. Oda - vissza működik. Ahogy embereknél is. Az a jó kapcsolat.
És a macsek se várja, hogy megalázkodj előtte. Simán tojik a fejedre :))))) de nem vár el alázatot. Ahogy ő sem ad.
Hát..én össze is rogynék egy akkora kutyus alatt,de ölelgettem már rotit is..:) imádom őket.:)
Nem érzem megalázkodásnak,egyszerűen mérhetetlen szeretetet érzek irántuk.:) Valóban a kutya az ember legjobb barátja :)
:DDDD Én régen Macskás voltam, nagyon. Most is, de most már Kutyás is :D
Ettől félek én is :DDDD Nem, igazából nagyon örülök, hogy együtt lesznek valamennyire.
További ajánlott fórumok:
- Nem szeretem az olivabogyót, de beszélgetni szeretnék
- Csak beszélgetni, ismerkedni szeretnék
- Nagyon szeretném ha valaki segítene nekem, társam lenne a fogyókúrában.
- Jelenleg a terhességük korai szakaszában lévő kismamákkal szeretnék beszélgetni. Valaki?
- Német beszélgetőpartnert keresek, valaki esetleg? Alapfokú tudásomat szeretném bővíteni, külföldi munkavégzés miatt!!
- Van itt valaki, aki bulímiás és szeretne beszélgetni?