Szeretne valaki beszélgetni? (beszélgetés)
Értem :)
Jó főzést kívánok holnapra,és F1 nézést.:) Ha ennyire szereted ezt a pályát,lehet holnap én is belenézek már..:)
Hűha..le a kalappal!
A Feleséged szereti? :)
Angolul beszéltem Alonsoval és Massával,de mindhármukkal úgy sikerült,hogy lementem egészen a kispadig,mert nem láttam az előttem ülőktől,és mivel kicsi vagyok,nem is szólt meg senki emiatt. Ezután fényképeztem,és beszélgettem egy lánnyal akit ott ismertem meg. Ezután Alosno megfordult,mondott valamit,ami nem értettem,furcsán néztem rá,majd angolul kezdett beszélni,aztán Massa is csatlakozott. Majd érkezett Schumi aki csak rövid ideig volt ott,de ő volt a legkedvesebb,és vele beszéltem a legjobban,mert németül immáron 13 éve beszélek.:)
Igen,bár remélem azért annyira nem vagyok csúnya,hogy csak azért mondták,mert azok.:)
Ezek szerint igen jó szinten beszélsz valamilyen idegen nyelvet.
Akkor ezek a pilóták igazi úriemberek :-)
Már 4 hónapja körülbelül minden napom olyan,hogy legszívesebben kitörölném magamból az emlékét is,kivéve amelyiken Együtt voltunk. Bizonyosan,bár ma már vettem be egy pár gyógyszert így eléggé letompítottam legalább a fejfájásom.
A F1-ben mi lett az időmérő eredménye?:)
Az ember néha érez így, van úgy mikor azt mondja ez nem az én napom volt.
Lehet kissé rátesz erre a közelgő front is, ami ingerültebbé lehangoltabbá tehet.
A vita után kicsit le kell higgadni az embernek, és utána megbeszélni a dolgokat. Mert mikor még fel van dúlva valóban lehet olyant csinál amit nem kellene.
Egyébként most biztos ő is elgondolkodik , hogy miért történt ez így.
Borogassad a lábad és szerezz be valahonnan Richtofit sportkrémet. Csodákat tud művelni. V olt már nekem is néhány sportsérülésem, de mindig gyorsan helyrehozta.
Hívd fel még egyszer és beszéld meg vele a dolgokat. Nem jó úgy álomra hajtani az ember fejét, ha nincs minden rendben. :-)
További ajánlott fórumok:
- Nem szeretem az olivabogyót, de beszélgetni szeretnék
- Csak beszélgetni, ismerkedni szeretnék
- Nagyon szeretném ha valaki segítene nekem, társam lenne a fogyókúrában.
- Jelenleg a terhességük korai szakaszában lévő kismamákkal szeretnék beszélgetni. Valaki?
- Német beszélgetőpartnert keresek, valaki esetleg? Alapfokú tudásomat szeretném bővíteni, külföldi munkavégzés miatt!!
- Van itt valaki, aki bulímiás és szeretne beszélgetni?