Szeretem a testem.... (beszélgetés)
Erre van aza dolog a suliban ahol tanítok,hogy ha rossz idő van megkettőzik az udvarügyeletet a szünetben...Kva nagy udvarunk van/külváros előnye/ nem 3 hanem 6 tanár600 gyerekre..szerintetek??
Midig mindim az igazgatónéninknek hogy Zsuzsikám,ha tőle egy méterre esik pofára a betonon szerencséje van mert ledropizom az arcát,de ha másfél cseszheti..ha meg nem atestnevelő mellet zakózi akkor 50 centire is összetöri magát..:D
Valahol me golyan óvó érzésem lett tőle..Pedagógusként az elmult évben mát annyi mesés vesést beszedtem ettől a kormánytól hogy elképesztő/hogy benyeltük szó nélkül../ és most nem pedagógusként hanem állampogárként tök jól esett hogy pozitívan óvva szólítottak meg.DD Bár semmi értelme az üzenetnek ,de atyáskodó a hangulata.:D
Tutira ez is volt a célja..és be is jön:DDD
Szerintetek?
Ezen röhögtünk ma délelőtt..a médiacápa híre:Március 15.-én az osztrák tankok megrohamozták Magyarországot..
Gondolat bmeg,valami felkelés van amiről lemaradtam??Hol agyerek/egyetemista/ pesten van a gáz? Melyik kerületig...stb..erre kiderül vontatni jöttek az osztrák páncélosok...Utálom a szenzációhajhászó híreket..összeszartam magam..jó kb 10 secre ,de akkor is...
Beírom szó szerint a telómból,mert megkapta Egerben az apám a férjem a fiam/a 20 éves a 14 éves nem/ és én is/anyukám nem/?/ Szóval az üzenet:
Segítünk! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha elfogy az üzemanyaga, üljön át másik gépjárműbe!
Belügyminisztérium
További ajánlott fórumok:
- Nem szeretem az olivabogyót, de beszélgetni szeretnék
- Szeretem-Nem szeretem!
- Nézed a Szeretem a testem című műsort?
- Nincs tökéletes testem és mégis szeretem magam!
- Hogyan lehet jelentkezni a Szeretem a testem című műsorba?
- Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy hogy hívják a Viasaton futó "szeretem a testem" c. műsor fodrászának?