Szeretem a testem.... (beszélgetés)
A lipo-kriolízis egy olyan módszer, mellyel a helyi zsírlerakódásokat szelektíven lehet kezelni, garantálva a végleges eredményt. A kezelt területre a kezelés során speciális jelátalakítót helyeznek, mely vákuummal megragadja a kezelendő szövetet, a szelektív kirotechnológia pedig lehűti azt.
Ez miért jó?
Azért, mert a zsírsejtek nagyon érzékenyek a hidegre, így a kezelés során könyörtelenül elpusztulnak és távoznak a szervezetből. Ennek két módja van. Az egyik, hogy közvetlen kristályosodással távoznak, fokozatos zsírkibocsátással a kezelést követő 2-6 hét során. A másik mód, hogy közvetetten távoznak, mert a szimpatikus idegrendszer lipolízist indukál. A zsírszövet vastagságától és a kívánt csökkentés mértékétől függően 1-3 kezelésre van szükség. A két kezelés között lehetőleg kb. 45 napnak kell eltelnie, tudtuk meg a Royal Clinics orvos-esztétikai központban, ahol már rendszeresen és sikeresen végeznek lipo-kriolízis kezeléseket.
Felhívott az előbb az egyik kolléganőm,hogy mia véleményem a cryolízis/remélem jól értettem/ nevű eljárásról..Én nem is hallottam még róla,valaki tudja milyen a nevéből fagyasztással -fogyás?,,de ez elég érdekesen hangzik..Valakinek tapasztalata??
Valami kuponnal akar menni..
Melyik cikkre gondolsz?Elolvasnám!!
Egyébként meg még alapból is lehet a gyerek tök különböző a szülőktől,hisz az öröklés elég játékos dolog..."Nyolcadíziglen"kijöhetnek érdekességek..pl. bőrszín, különleges szem haj..ha recessziv a tulajdonság elég sokáig bujkálhat:D
De ezért szép az egész ,nem??Kit érdekelne sok tök egyforma tökéletes sablonember!!??
Nono, csak óvatosan
Es lattam egy filmben egy aranyos szokast, hogy a dada minden reggel ugy ebresztette a gyerekeket, hogy: szep vagy, ugyes vagy, fontos vagy, mint valami mondoka.
Ezt mi is csinaljuk es garantalom, hogy onbizalomban nincs hiany, a kozepso lanyomba valamiert szerelmes az oviban az osszes kisfiu. Szerintem azert, mert folyton seggberugja oket, es jol focizik, de az anyukaktol azt hallom, hogy otthon a kisfiuk aradoznak a lanyom voros hajarol:)))
Eszembe jutott valami a témával kapcsolatban...
Tehát a nők, akik megműttetik a kis mellüket, karvaly orrukat, elálló fülüket, a valamilyen szájukat és szemüket, stb. Jó esetben csak 1 valamit, amikor nincs is gond), de sok esetben átszabatják magukat teljesen.
Majd férjhez mennek és a pasi természetesen el sem tudja képzelni, hogy a nő milyen volt a műtétek előtt, mit szól majd a közös gyerekükhöz? Nem fog e kiakadni, ha meglátja a lapátfülü gyerekét, stb.
Vajon ezt, hogy éli meg a nő és a pasi? Vagy bíznak benne, hogy a gyerek talán a szerencsésebb genetikát örökli vagy majd őt is megműttetik?
Pár napja jártam itt, akkor kb. ötször köszöntél el, hogy többet már nem szólsz hozzá ehhez a fórumhoz. :)))
Azóta is itt veszekszel...?
Vigyázz mert "mószerari" megy majd panaszra anyucihoz, és Te is kapsz egy enyje-bejnyét a moditól:)) Nekem már mindegy, töröljenek csak, pont nem érdekel, de hidd el nem ér ennyit az egész. Valószínű, hogy nem őt fogják figyelmeztetni hanem Téged. Rólam azt írta a modi, hogy figyelt már egy ideje, és kötekedő vagyok, meg hogy utána járkálok.. azt hogy ő miket irogat másoknak azt nem veszi észre.
Egyébként tök jól pörög eza topik, csak éppen mi tőlünk, mert a témához nem igazán szól senki semmit, Inkább hálás lehetne amiért legalább ír neki valaki:))
Nem hinném/ha visszaolvasunk,mindkettőnk hozzászólásait/,hogy engem kellene SAJNÁLNI:)
Ellenben veled aki a nevetséges és nagyképű viselkedéseddel több embernél is kiverted már a biztosítékot,bár nálam nem,mert engem tovább tényleg nem érdekelsz/nem mintha eddig érdekeltél volna,onnantól nem érdekelsz hogy egy jóindulatú tanács kapcsán "rámugrottál"/.Na látod ez külön szánalmas volt az meg méginkább szánalmas/te szereted ezt a szót:D/,hogy aki nem szimpatizál veled,annak ontod a priviket.Magadat teszed nevetségessé itt mindennel amit csinálsz,bemutatkozol:)
innentől levegőnek vagy nézve,úgy ahogy kívánod,mert ennyi lettél nekem,és a fórumba se olvasok bele többé,/megígérem;)/,piszkálni se foglak,mivel nem szokásom,csak annak vágok vissza aki undok velem,te is ezt kaptad.De eztán nem fogod kapni,mert eddig ugyan VALÓBAN figyelemmel követtem a fórumot,/nem téged és a társaidat!!!/,de eztán nem fogom azt se mivel nem érdekel a téma-csak kiváncsi voltam mikor hagyod abba,vagy 1általán abba tudod e hagyni/szeretem tesztelni az embereket én már csak ilyen kis kíváncsi vagyok :))/...mivel nem tudod,én abbahagyom helyetted ;)
és most tényleg további jó fórumozást A TÖBBIEKNEK ELSŐSORBAN,akik képesek értelmes ember módjára viselkedni!
sziasztok
A különbség annyi,hogy én nem írtam semmi olyat ,hogy nem reagálok rád:DD!
Ellenben veled aki már többször nem jött ide, meg kilépett,meg offolt,és valahogy mégis ideír személyeskedéseket naponta szinte.
Innentől viszont valóban nem veszlek figyelembem ha úgy jobban tetszik ignorállak.Csak én tényleg:DD Sajnálatból!
De úgy látom Neked se,hogy ne reagál rá;)
na off
Nekem egy ilyesmi baráti párosom van, a sznob classic.
Mindig tudták, hogy megfeleően nem köt le, de szeretnek mutogatni, én meg stílus szerint véleményezek. Szülés előtt meghízott a feleésg, meg utána elhagyta magát. Annyi "biz-baszt" kapott, hogy hihetetlen, de otthon a pár váltással volt. Valamikor azon röhögtünk, hogy mindig ugyanaz volt rajta (nem kívülállóként, hanem kettőnk közt, mert mikor mentem, mindig kikaptam a napokat, hogy csontra u.a.)
Kicsit nagyobb a fia, elköltöztek, most nem kényszer a munka, hanem plusz lehetőség, és kivirult. Ragyos az arca, változatosan hord "minden kacatot", felszabadult. Nála egy rémes belső nyomás, beszűkülés volt.
Ez tényleg jelenség..én azt gondolom,hogy talán valami komlexus lehet a háttérben,hiszen nem meri felvenni,bár késztetése van a magvételére..?!
Most hogy így felvetetted jöttem rá,hogy nekem is van két ilyen ismerősöm...A dolgokat bemutizzák lezacskózva,de sosem látom rajtuk...
Bár bevallom én is vettem már apró dolgot azért mert annyira megtetszett bár tudtam,hogy soha a büdös életben nem lesz rajtam,mert nem én vagyok..:D
De ez más azt hiszem!Egy pszichomókus biztos tudná a választ...bár a fogyasztói társadalom is pont egy válasz:DD
A temahoz van egy kerdesem. Lehet, hogy van akinek ismeros ez a jelenseg:
Tehetos nok, akik annyit shoppingolnak amennyit nem szegyellnek, de aztan megis mindig ugyanazokat a kinyult, lerobbant cuccokat veszik fel. Miert?? Szerintetek?
Van egy ismeros anyuka, ahanyszor latom az ovi elott, mindig szakat macko van rajta, sportcipovel. Annyira ki van nyulva a naci, hogy a valodi fenekmeretenel nagyobb fenek rajzolodik ki hatul, szoval ilyen nagyon ize hatast kelt (talan abban aludt??). De mindig ott kotyog a baratnoivel es huzza elo a zacskokat, hogy megmutassa nekik az uj, aznapi szerzemenyeit, dogos magassarku meg minden. Megis, fel felvenni? Nem ertem, meg az ovis unnepsegekre is olyan lepusztultan jelenik meg.
Szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- Nem szeretem az olivabogyót, de beszélgetni szeretnék
- Szeretem-Nem szeretem!
- Nézed a Szeretem a testem című műsort?
- Nincs tökéletes testem és mégis szeretem magam!
- Hogyan lehet jelentkezni a Szeretem a testem című műsorba?
- Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy hogy hívják a Viasaton futó "szeretem a testem" c. műsor fodrászának?