Szeretem a testem.... (beszélgetés)
Remélem is... de lehagytad a barikat....pedig az fontos..:D
kockája mindenkinek van,még nektek is...:)
majd egyszer... talán... lehetünk örik ;) :D
még nem ..de ha így folytatom ..tuti..:D
csak nem sok kis kocka hanem egy nagy, mi? :D
Na ja ...bár próbálkozhat kedves..:D Amúgy én is azt teszem ..majd bevonzom..a kocka hasat....:DDDDDDD
Ige a zsíros kaja a bőrre nincsen jó hatással, de a csokiról ezt nem tudtam:( Hiszen (ugyan külsőleg)de használják masszírozáshoz.
kb nálam ez a helyzet per pill ezen kell javítani (alsó kép)
[link]
nekem is meggyűlt a bajom a csokival.. :S nem súly szinten hanem a bőröm lett csúnya a sok kakaóvajtól meg a sok zsíros kajától.. hiába veszek zöldségeket még semmi ízük.. :S
A bajság az, hogy én is csak az év pár hónapjában mozgok rendszeresen. Ezért is jön vissza szép lassan... és télen még diétézni sem lehet igazán. Hideg van. sok a stressz, kell egy kis boldogság hormon:)
a francba.. szóval fel kell emelnem a popóm, mi? :)
Vonzás hatalma.....Mindent tettek nélkül....mondjuk működik..csak nekem negatív irányban..:D
nincs olyan csodaszer amihez nem kell sokat mozogni és a kis cicahájat leszedi? :D én olyan lusta dög vagyok hogy azt tanítani lehetne (mint elrettentő példa, természetesen :D )
Amúgy ezt sok helyen csinálják, ha gondolod és érdekel priviben megadom a címet ahova járok. Én tavalyig amúgy abszolút szkeptikus voltam, de ez nekem tényleg hatásos volt (idáig:( ) Viszont azt is tudni kell, hogy nem mindenhol, és nem mindenkinél ennyire látványos. Az is sokat számít, hogy mellette mennyire tartod be az egyéb fogyis szabályokat. A másik "csodaszer" az pedig a zöld tea, ipari mennyiségben:)
Á ne légy, mivel kb 5 cm már tuti vissza is jött a télen, így vszínű kell még egy kezelés:(
Na egy ilyen nekem is jól jönne....sztem..Most irigy vagyok:D
Tavaly egy úgyn.vákumos nyirokmasszázsra jártam, ami egy kombinált kezelés.
A Testkezelés menete:
- a kedves vendég felfekszik a kezelöágyra, egy speciális alakformáló géllel bekenik a testét és ezáltal beindul egy nagy fokú zsirégetés is, majd megkezdödik a nyirokmasszázs, melynek során egy üvegharangot speckó mozdulatokkal húzogatnak a bekent testrészeken, (combokon elöl és hátul, haso, derékon, csipön,és fenéken)
kb 40-45 perc alatt.majd egy egy kis utókezelö anyagot bemasszirozása következik
Ezt követően kb 30 perces infraszauna következik.
Ezzel kb 15 20 centitől lehet megszabadulni.
Természetesen a kezelés időtartama alatt szigorú napi min 3 literes folyadékivás szükségs, + diéta, na meg rendszeres testmozgás. Nekem maximálisn bevállt, ajánom mindenkinek!
Igen!!!! Pont ilyesmikről szólhat ez az egész fórum,nem?!:D
Mindenképp érdekel,főleg ha személyes tapasztalat,mert a környezetemben sokan kérdezik,de rajtam még nem csináltak ilyet,és így nem tudok személyes tapasztalatokat mondani róla.
Nem hát...De azért lehetünk öribarik....nem?:D
Igen akár ...:)), de továbbra is az a véleményem, hogy az árulkodás nem szép dolog.
Mivel pont vmelyik nap olvastam erről, ezért másoltam be ide. Tapasztalatom nincsen, sajna még az ismeretségi körömből sem.Más zsírbontó eljárásról viszont van, amennyiben érdekel arról szívesen írok.
Igen,és ez is szép benne,mint a külsőben a másság/Nem úgy:D/
Miért? Szerintem az élet pont ilyen..".Ellenségekből" ......barátok is akár....
:D Én nem mertem leírni:D
Lassan csak baráti közösség alakul itt...ugye...???
Én nem fogom szeretni:DDD Bár attól tartok ezt nem kell megérnem:D Imádom a karakteres embereket!
A másikra pedig csak ennyi:valóban :D azt hiszem ezzel lesz egyébként a több gondja az emberiségnek,egyenlőre ez nem faragható:DDD
Köszi,átküldtem neki..van vele/az eljárással/ személyes tapasztalatod is??Tényleg ennyire bejön,vagy ez az elmélet?Tök jól hangzik egyébként !! Neki pont az a gondja ,hogy nem kövér,de a pocakja közepén tényleg van egy zsírdombocska,pedig máshol sehol nincs..ezt szeretné kés nélkül eltüntetni.
További ajánlott fórumok: