Szeretem a testem.... (beszélgetés)
,,és már megint írsz,és bár nem vagy itt... megint itt vagy...érdekes:DD és bár nem írsz ide megint itt egy hsz tőled...és bár kapd be a facomat jelet se küldesz mégis eljött..érdekes eset vagy:DD
És most hogy nem foglalkozol ezzel a fórummal üdv itt újra!
Most muszáj ezt????Megint ??
Okés szerettem volna beszélgetni a műsorról,és arról hogy házilag hogyan lehetünk elégedettebbek magunkkal,és mik azok amiket lehet javítani..tanácsot adni egymásnak..stb..de ez szerintem nem okkultizmus,lehetne könnyedebben kezelni nem így..mindegy..nem értem ezt a hozzáálást..és el vagyok képedve ezen..
Persze, ez nyilvánvaló hogy megvalósítható műsor nélkül is, de hátha valakinek ad némi pluszt hogy eljátssza ott a nagy átalakulást. és aztán hátha úgy is érzi nem csak eljátssza.
Többször is leírtam már anno, nekem egy "férfi" tette tönkre az önbecsülésem ami évekig romokban hevert. Egy másik akit máig szeretek pedig apró kavicsonként de visszaépítette. nekem ez kellett hozzá nem egy szép ruha vagy új haj :)
megérdemeltétek mindketten a szemétkedő hangnemért meg az agresszivitásért amit felém tanúsítottatok,minden ok nélkül...de ahogy elnéztem van még az enyém mellett másik kettő is amit nem én küldtem;)
jah és egy kérésem lenne:légyszi ne bombázz a privijeiddel,egyrészt mert felesleges,úgyse olvasom el/bocs de mindezek után nem vagyok rájuk kíváncsi,és szerintem más sem lenne az a helyemben/,másrészt mert már ez a fórumnak nevezett valami sem érdekel és tényleg nem szeretnék többet írni ide.
kösz a megértésedet......
Kedves Írisz!
Nekem se mindig jön be amit ímárk csinál,de az tény,hogya nők mindig elégedettek magukkal a végén,talán pont azért,mert a hétköznapi életükben változás van,és velük foglakoznak,ami valszeg nem nagyon történik meg velük a hétköznapokban..Szerintem ami túlzás az a félmeztelen ..fátylas fotózás Nánássynál..
Te küldted? Ahogy nekem is?
Nem vagy valami nőies!
Láttad én mit küldtem neked?
Mert én vidám vagyok akkor is, ha lefelé mutató kezet küldesz. Én ennyire elégedett vagyok magammal:))))
Csak egy röpke tanács, így a topic végigolvasása után: van külön olyan kategória, hogy szórakozás, média. Ha külön az említett műsorra célzol, jelöld meg fő témaként, valamint említsd meg a nyitó kommentben, hogy elsőre megértse mindenki.
(egy rémrusnya, önmagával nem elégedett csitri)
Neked meg csak annyit:én meg azt látom az adatlapodon hogy gyűlnek a lefelé mutogató jelek,ebből is látszik milyen sokan kedvelhetnek itt téged :))))
további jó fórumozást kívánok
:D
Magadra ismertél a leírásomban?
Ne haragudj!:)
olvass vissza, hogy mivel kezdődött... utána törd a pálcát :(
Nekem amúgy hótmindegy, hogy törölteted-e. Megint te támadsz egyébként, lehet, neked fel sem tűnik. :(
én itt befejeztem, maradok cicababakúlmami, aki imádja magát.
szép estét.
Nem nézem rendszeresen, de időnként belenézek a műsorba és sajnos én nem vagyok elégedett Márk ízlésével.
Ő csak azt nézi, hogy megváltozzon a hozzá forduló nő, de sosem veszi figyelembe magát a nőt, így eddig minden esetben mellényúlás volt szerintem, amit összehozott.
Pl. elment hozzá egy vékony nő, akinek annyi baja volt kb., hogy a fogai nem voltak szépek, azaz csúnyák voltak, és kicsit ráncosabb volt a kelleténél, és kicsi volt a melle. Persze ez már jó sok probléma. Én max annyit tettem volna, hogy a lány fogai meg legyenek csináltatva, szivacs melltartó és jó smink, hogy a ráncait kicsit eltakarjuk. Márk a fogak mellett, levágta a haját a lánynak, befestette, baromi erős sminket dobott rá, és színes ruhát. Nem emlékszem teljesen rá de valami hasonló: barna szoknya, sárga blúz, kék farmer dzseki, magas sarkú rózsaszín cipő.
Hát borzasztó volt a ruha is, a smink is és a lány 30 éves helyett 40 éves kinézettel ment haza.
És ezt mindig elrontja Márk. Mindig idősebbet csinál a nőkből és mindig papagáj színeket válogat össze. Sosem bíznám rá magam:)
ezigen...
és még én vagyok undok és utálatos :D
az te vagy meg a kis barátnőd akit védeni próbálsz,iq=0-vagyis a te iq-d :/
a gonoszságodról nem szólva semmit,mindezt úgy írtad le,mintha ismernél vagy valaha is láttál volna engem....én inkább irigységet érzek a szavaidból,nem szánalmat,ahogy leírtad ezt az egészet
a szánalmas te vagy,de nem kicsit...+ a "kedves"barinőd....
na itt tényleg off,de csakis magam miatt,mivel nem akarok kikerülni innen két rossz indulatú ember miatt.........
Okés ..igazad van...de szerinted így le kellett volna oltanotok???Leeht hogy aki nem ismeri a műsort félreértelmezte..de Ő értelmezte félre ,mert én a műsor címét írtam be!
Én elnézést kérek tőletek..de ti???Beugrottatok egy fórumba és mikor beírtam hogy nem erre indítottam leoltottatok csapatban..jó..akkor jobban lesztek ha töröltetem? És ti vidáman lehettek coolmammyk,aki meg nem az,és akikkel beszélgettem volna kapják be?!! Végül is ....teljesen korrekt...töröltetem...
Ja ..és még valami..én 46 éves vagyok 170 centi 60 kilós testépítő...és a dolog segítség lett volna..mindegy,,,sokszor elgondolkodom ezen a Hoxás dolgon...hogy a nagy hal itt is megeszi a kicsit.
És te okos vagy?
Hány centi vagy? És ehhez hány kiló? Miért gondolod azt, hogy a 45 kiló=a csinossággal? Manapság rengeteg 45-50 kilós "nőt" látni, akik csámpásak, aránytalanok és mégis azt hiszik, hogy szépek. Jót mulatok magamban, mert a pasik is fintorogva nézik, hogy lóg rajtuk a kabát vagy milyen görbe a pipaszár lábuk.
De sokszor a saját méretüknél is kisebb ruhát vesznek az amúgy is gyerek méretükre és emiatt itt is ott is buggyan a nem létező háj, ami szintén elég szánalmas.
Lehet, hogy szép vagy és lehet, hogy szereted magad, de az is biztos, hogy buta is vagy. Tök mindegy, hogy egyedül vagy csapatban csinálsz bármit az iq-d a társaiddal együtt is kevés marad...
Ja egyébként köztudott, hogy én vagyok a megtestesült tökéletesség, tehát sehol nem vagy a magasságoddal és súlyoddal az én szépségemhez képest:)))))És még nem meséltem a férjemről, a fiamról és a családomról, meg a barátnőmről, stb.
ööö..ahogy elnézem, ezek szerint sokan nem nézik, mert kb senki nem írt hasonlót sem :D
Engem, és a többieket azzal bántottál meg, hogy azért, mert beírtuk, hogy elégedettek vagyunk, 40 év fölött, netán 2-3 gyerek után sem maradtunk tehenek, meg hogy jól érezzük magunkat, te lecicababázol, és szerinted aki ilyen, az önimádó. Hát felvilágosítalak, hogy marhára nem így van. De ettől még bocsi, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. :)
A topik töröltetése pedig teljesen jó szándékú hozzászólás volt, pont azért, hogy megelőzze azt, aminek a közepében vagy.
Okés..én értem mire gondolsz..Én viszont beírtam egy műsor címét...ami önmagukkal elégedetlen útkereső n őkről szól...Nem tudom mit kéne ezen még tovább magyaráznom???Szerintem aki nézi ezt tudta mire írok..PL beírnám hogy pl.nagy duett..arra mindenki aki énekes karriert szeretne lehordana engem elsóre??
Érted mi a gondom??Én nem feltételeztem hogy tíz önimádó nő rögtön rámír hogy ő mennyire szereti a testét..nekem eszembe se jutott hogy ezt a z emnberek nem műsorként hanem kijelentésként értelmezik:DDDEz történt..De rögtön akkora agresszió jött le..pl. töröltessem meg ilyenek..hogy eldurrant a fejem..bocs ha téged megbántottalak volna közben,nem volt szándékomban!!
ez is új,hogy te mit láttál,inkább csak látni véltél ;)
kis kötekedő szemétláda vagyok,igen,erről vagyok híres;)
utoljára szia ;)
További ajánlott fórumok:
- Nem szeretem az olivabogyót, de beszélgetni szeretnék
- Szeretem-Nem szeretem!
- Nézed a Szeretem a testem című műsort?
- Nincs tökéletes testem és mégis szeretem magam!
- Hogyan lehet jelentkezni a Szeretem a testem című műsorba?
- Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy hogy hívják a Viasaton futó "szeretem a testem" c. műsor fodrászának?