Szeretem a testem.... (beszélgetés)
Nem, nem vagyok senkivel egyenlő.
Én Kék Írisz vagyok és egy nickkel.
Látom nagyon megzavart, amit írtam, pedig te is lebutáztál valakit, de azt nem írtam, hogy csúnya vagy és semmi ilyesmit, csak annyit, hogy te azt hiszed, hogy a vékonyság=csinossággal, ami n em igaz, de ettől függetlenül vannak csinos vékony nők is, ahogy telt csinos nők is, duci csinos nők is és normál alkatú csinos nők is.
Itt a hoxán sokan azt hiszik, hogy csinosak lesznek ha ezt írják: 165/45 vagyok, de ez nem így van. Felejtse el már mindenki, hogy a súlyunk miatt vagyunk szépek vagy sem. Nem az számít.
Sorolhatnék példákat: Hogy néz ki Sarah Jessica Parker? Borzasztóan, és Angelina Joli? Vagy Madonna? Az eres csont és bőr kezükkel...borzasztóak. És sokan azt hiszik, hogy ez követendő, ez probléma.
És a műtétek. Nem tudom midet műtöttek, de én pl. sosem engednék szilikont rakatni a mellembe, annyit nem ér az egész. Ha tetszek valakinek, akkor annak kis mellel is bejövök, ha nem, akkor meg mindegy a mellméret. És a többi testrésszel kapcsolatban ugyan ez a véleményem. Amit megértek az az orr plasztika, de ezzel is csak fenntartással.
Én épp az ellenkezőjét figyeltem meg. Viszonylag szép és vékony nőket alakítnak át, akik nem tudnak sminkelni, öltözködni, rémesen viselik a hajukat. Nagy szám. Elviszik őket fodrászhoz, sminkeshez, adnak rájuk méregdrága ruhákat, és hopp, de jó nők lettek. Kíváncsi vagyok, egy 120 kilós, arcra is csúnya nővel mit tudnának kezdeni.
Másrészt meg tényleg van egy csomó nő, akinek fogalma sincs, mi állna jól neki. Legrémesebbre festi a haját, azt is hagyja lenőni, fél a szemceruzától is, mint a tűztől, pulcsikba, előnytelen nadrágokba bújik, elhanyagolja az évek során a fogait...
Első körben ezt mindenki felérhetné saját maga ésszel, hogy a szép mosoly, egészséges, fehér kirakat a szájban az első. Hiányos, fekete elülső fogakkal elég nehéz esztétikusnak lenni, és ehhez sminkelni direkt gusztustalan.
Ezek után szépen vehetenének maguknak alap sminket, megtanulhatnák, hogyan sminkeljenek, a fodrászt gyakrabban látogatnák,vagy olyan frizurát választanának maguknak, ami nem igényes, a ruhatárukat meg sűrűben bővíthetnék klasszikus darabokkal, amelyek könnyen variálhatók, akár turkálóból, és kész a jó nő.
Nem aggódom semmi miatt,ha hiszed ha nem,az meg,hogy negatív komment negatívat vonz be,abszolut igaz,csak a negatív kommentek sem egyformák....nem mindegy hogy a másik emberrel csak simán nem értünk 1et és azt leírjuk,illetve,leírjuk a saját véleményünket álláspontunkat,VAGY:Elkezdünk gonoszkodni és megpróbálunk a másik emberbe akkorát taposni amekkorát csak bírunk.
bár igazából nekem már tényleg mindegy,nem veszem a szívemre,mivel nem ismerek innen senkit,akik meg ténylegesen ismernek,azok úgyis tudják,milyen EMBER vagyok,a többi meg nekem nem számít.
Nem, nem értettem félre semmit, csak te tele vagy aggodalommal, persze, hogy egy negatív komment negatív kommentet vonz be, engem egyébként nem érdekel, hogy haragszol vagy sem, nem azért írok valamit, hogy most valaki haragudjon, vagy párbajozzunk rajta. Csak leírtam amit gondolok a szépségről és arról, hogy szerintem milyen az, amikor valaki szereti a testét.
Kíváncsi lennék, most milyennek képzelsz el, lehet, hogy a tükörképed vagyok, ki tudja??:)))
pont én vagyok az igen,aki előítéleteket táplál mások iránt,ja.....akár szép akár csúnya,akár műtött akár természetes szépség....vmit nagyon félreértettél,mindegy hagyjuk is ennyiben.Örülök hogy nem vagy előitélettel senki felé,ez így helyes és nemtom honnan veszed hogy én igen.
én úgy gondolom mindent érthetően írtam le,amit gondolok a témáról,ha valamit félreértettél,sajnálom.Amugy rád nem haragszom és nem is várom el hogy bárminek utána nézzél ami velem kapcsolatos
szép napot
Még jóóó!:)
De önimádó sem vagyok.-az túl uncsi.:)
De az aktuális csajom testéért egyenesen bolondulok.:)
és most visszajöttem 3 hozzászólás erejéig,tilos?:D
hívtad-nem hívtad,mindegy...jött:D.És nem hinném hogy azért védett meg téged ilyen keményen,meg támadott rám ennyire durván,mert nincsen semmilyen kapcsolat köztetek,nekem ha szimpi valaki,lehet megvédem egy fórumon,de nem igy és nem ilyen stílusban.
hát jah,te nem írtad hofgy ronda vagyok csak a másik "intelligens"hozzászóló fejtette ki hogy egy 45-50 kilós nő nem lehet csinos,sőt,egyenesen gáz...te meg csatlakoztál,gratulálni tudok az egészhez mindkettőtöknek.
A stílus meg,amiben írsz,fennhéjázó,nagyképű,és pont te vagy az aki mindenki másnál értelmesebbnek érzed magad csak azt nem tudom mire fel...mindegy ,tényleg nem érdekel,meg tudom emészteni ami itt történt hidd el:)
az egészből annyit bántam meg,hogy próbáltam segítő szándékkal állni eléd,mármint tanácsot adni a fórumnyitással kapcsolatban,na ezt tényleg nem kellett volna.
és most tényleg távozom örökre,nem jövök többet,ne aggódj,nem "büdösítem"itt tovább a levegőt Neked;)
"A testi szépség nem vonja maga után a boldogságot,sajnos...nagy előny a szépség ismerkedésnél,és a férfiak tényleg szeretik a szép és csinos nőket,nyilván hamarabb felfigyelnek rájuk,a kevésbé szép nők pedig megőrülnek az irigységtől egy szebb nő láttán,de SZÁMOMRA LEGALÁBBIS a szép külső,ha nem párosul belső szépséggel és lelki finomsággal,ehelyett érzéketlenséggel és ürességgel,akkor az sz*rt se ér,számomra az ilyen nulla!!!!!és a pasiknál ugyanez persze :)!"
31-es hsz.
Ezért, gondolom, amiért szerinted nem jön be a szépség-üresség a pasiknak, te ott kezdted, hogy megműtteted magad, mert szép akarsz lenni. Bocs, nem néztem, és nem nézek utána, milyen műtéteken estél át, és nem is szándékom ezt kritizálni senkinél, még a szélsőséges műtéteket is ráhagyom mindenkire. De csak mert valaki esetleg szépnek született, előítéletesnek lenni vele szemben, hogy c-rt sem ér a pasiknál ha nem társul szép jellemmel, ezt nem értem.
Mert szerinted ha valaki csúnya, akkor igen, akkor a pasiknál egy csúnyaság plusz rossz természet az ér valamit??
Őszintén szólva a világ mai állása szerint, sokan azért egy rossz természettel is ellavíroznak, ha hozzá társul egy szép test, ezt használják ki a plasztikai sebészek, mert a férfiak még mindig nagyon vizuális típusok és sokáig azok is maradnak.
Másrészt eleve amikor valakit csinosnak látok, már ne haragudj de nekem nem rögtön az jut eszembe, hogy na várjuk meg mi lesz, ha megszólal és akkor fikázhatjuk, hogy ez egy üres szépség. Mindenki olyan amilyen, nem táplálok negatív érzelmeket valaki iránt csak mert csúnya, vagy csak mert szép. DE az eszembe jut sokszor, hogy ha valaki hagyja elcsúnyulni magáti, akkor az valószínű, hogy valami önutálaton megy keresztül, ha ez csak rövid ideig tart, akkor is.
Tegnap mintha már elmentél volna innen.:D
Attól hogy lefelé mutatós jelnek nevezed a tartalma nem változott.
A priviben megkértelek ,hjogy ne használj ilyen,mert nem túl nőies..Ennyit írtam.
Olyan szó hogyleművelés az én szótáramban nem szerepel úgyhogy nem tudom mit jelent.
Senkit nem hívtam tegnap,és nincs csak egy nickem,ez is elég..nem szorulok rá...:D
nem írtam,nem is írhattam hogy ronda lennél ,ugyanis nem ismerlek ,és nincs kép sem fönt rőlad,így nem volt miből kiindulnom:D
Üdv újra itt! Örülök hogy szeretsz ide járni!
a lefelé mutatós jelek/én így írom látod,nem olyan szavakkal mint te;)/,úgy veszem észre nem mind tőlem vannak, MISS Angeltől egy ilyen jelet kaptál.
Hegyipatak se én vagyok meg a másik se,nem tehetek arról hogy nem volt mindenkinek szimpi amit itt leműveltél tegnap,tuti,hogy sokaknak az is visszataszitó amit én leműveltem,de úgy éreztem meg kell védenem magamat,pláne miután behívtál még valakit magad mellé csak azért hogy fikázhassatok párban,mert biz a fikázást ti csináltátok/vagy épp te,mert simán lehet hogfy mindkét nick te vagy,bár ehhez semmi közöm/,én sehol nem írtam rád hogy ronda vagy vagy gáz,sehol nem sértegettelek,én adtam egy tanácsot amin te felkaptad a vizet és elkezdtél agressziv lenni,majd privát üziket küldeni,amikben,bár nemtom mi volt de nagyjábol el tom képzelni....
"Szerintem itt nem is mind önimádókról van szó, már amit én leszűrtem, ilyenek voltak, hogy:
- a szépség nem boldogít, szép nők is boldogtalanok, ja, és a szép nők sokszor buták meg ugye a szépség car természettel szokott párosulni."
szerintem olvass vissza kicsit aztán majd rájössz ,hogy ezt mind itt nem én írtam,hanem ennek kb a felét,pont az ellentábor szajkózta hogy a szépség butasággal párosul,meg rossz természettel én nem így gondolom,és egy mondatommal se írtam ilyet.dehát mit várni Tőled,mikor kb 3x emlegetted fel a műtéteket,biztos ez a gondod,te bajod,ez már totál hidegen szokott hagyni,ki mit gondol rólam a műtéteim miatt...
jah és mielött jönnek majd az ismételt gonoszkodások meg támadások,megjegyezném:nem kötekedésböl irtam le ezt sem!!!
ez ennyiben marad....
Nagy igazságokat szűrtél le,köszönöm,hogy negatívan jöttél.Nem is tudom melyik ókori bölcs mondta hogy az vagy amit megeszel..nagy igazsága volt:DDD
Tökre egyet értek a nézeteddel!
A plázacica megjegyzésig eljutottunk valahogyan.:D
Nem ezzel indítottam hidd el,csak kb öten oltogattak,mert meg mertem jegyezni/25 hsz./ hogy nem arra gondolta amikor a fórumot indítottam,hogy jöjjön mindenki és öntömjénezze magát,hanem a másik aspektusra.Erre kaptam a gellereket,amira berágtam..és ebben igazad van ,a plázacica dolog sok volt ,és azért az egy megjegyzésért elnézést is kérek.
De ha végigolvastad,akkor érzed azért ,hogy mi volt a gáz?! Mindegy túlléptünk még a tegnapi este folyamás,és bár igen intelligens módon néhány szopis jelet bevadásztam miatta még ma is/..megjegyzem gyönyörű egy nőtől..egy tökéletestől főleg?:D/de már nem érdekel,mert mégis tudtam olyanokkal beszélgetni akik értelmesen gondolkodtak.
Soha nem értettem egyébként azokat az embereket akik azért mennek egy fórumra hogy fikázzák azt..Ha nem érdekli őket az alaptéma,akkor nem kell maradni..mindegy. túlvagyunk!!
Szerintem itt nem is mind önimádókról van szó, már amit én leszűrtem, ilyenek voltak, hogy:
- a szépség nem boldogít, szép nők is boldogtalanok, ja, és a szép nők sokszor buták meg ugye a szépség car természettel szokott párosulni.
Itt nem értem, az illető aki ezt mondta, és bevallja, hogy most szép, de ehhez több műtét kellett, esetleg egyenes arányosan azzal, ahogy szépült, elsz-ródott a természete is, vagy mi? Szóval ha valaki szépnek születik, akkor jaj, milyen rossz természete van biztos, jaj, ez a pasiknak nem jön be, de tény, hogy azért bejön legalább annyira a pasiknak, hogy emiatt a többi is megműttesse magát, hogy hasonlítson arra aki "szerinte" nem jön be a pasiknak.
Szerintem EZ gáz.
Ha valakit szépnek tartok, valójában a bennem lévő szépséget látom visszatükröződni. Aki ezt el tudja fogadni, és tudatosul benne, AZ szereti a saját testét is. Persze vannak különböző szépségkanonok, amikbe bele lehet magunkat skatulyázni.
Plusz, ez saját véleményem, én elképzelhetetlennek tartom azt, hogy valaki dohányos vagy összevissza zabál és akár csinos akár nem (mázlijára ennek ellenére lehet még csinos is), azt mondja, hogy szereti a testét. Nálam ott kezdődik a testem iránti szeretet, hogy nem dobálok bele szemetet, nem bántom, óvom, ápolom. A testünk egy templom:)
Én azt látom, hogy aki tényleg igazat mond és tényleg szereti a testét, és rendben van vele, az nem szokott másokat kritizálni. Ez nem biztos, hogy tudatosul az adott emberkében de kívülről látszik és én ezt szépnek találom, az ilyen embereknek általában nincs bajuk a világgal és ezt én úgy fordítom le, hogy nincs bajuk a saját testükkel. Megjegyzem, hogy ez nem jelenti azt, hogy akkor egy 12Okilós 15O centis nő szereti a testét. Azért nem, mert ugye, ha valaki szereti a testét akkor nem teszi ki ilyen szélsőségeknek sem, szóval igen, esztétikailag is látszik, ha valaki szereti a testét, mert mondjuk közelít a mindenki által megszokott szépségkanonokhoz is. Szóval eleve ha szeretem a testem, nem is jutok el odáig, hogy le kelljen adnom 5O kilót. HA valaki eljut odáig, az annak a jele, hogy nem szereti a testét, valahol elvesztette a fonalat.
katykóca!
Én azt nem értem,hogy mért hívsz nőket"önimádó plázacicának" csak azért,mert elégedettek a kinézetükkel.
Mitől szaladt fel benned ennyire a pumpa,így hirtelen?
tény hogy a delfinek pl magasabb szintű kommunikációt folytatnak mint mi emberek (nem veszem ide a technológiát) ha levesszük az embertől azt amit kézzel alkotni tud akkor kb rég kihalt volna. na ezzel több mint az állatok.
egyébként tartom hogy a macska pl nagyon okos állat, megtanítja az embert hogy hogyan kell kiszolgálni őt :)
További ajánlott fórumok:
- Nem szeretem az olivabogyót, de beszélgetni szeretnék
- Szeretem-Nem szeretem!
- Nézed a Szeretem a testem című műsort?
- Nincs tökéletes testem és mégis szeretem magam!
- Hogyan lehet jelentkezni a Szeretem a testem című műsorba?
- Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy hogy hívják a Viasaton futó "szeretem a testem" c. műsor fodrászának?