Szerelmes vagyok egy nős férfiba... (beszélgetés)
jézusom, 525 üzenet, minden előlről kezdődik:((((
mit vétettem én?
Csak egy ártalan fórumozó vagyok a saját véleményemmel, nem veszek részt megint itt a mocskolódásban! Az már volt elég!
Akinek nem tetszik az én véleményem, azt még nem sértettem meg, tehát elvárom ezuntúl is hogy felém is reagáljon! Vitatkozzunk egészségesen!
Most vagyok 794. nél remélem lesz időd végig olvasni és elemezni az egészet!
Már bocsi, de miért nem szingliként futja ki magát az ilyen?? Nehogy már, akkor jöjjön rá a kanosodás, amikor 2-3 gyereket csinált az asszonynak! Inkább szerencsétlen asszony. Rámegy az élete.
Még hogy jó apa??? Jó férj??? Aki inkább a szeretőivel szórakozik... ahellyett, hogy a párjával/gyermekeivel töltené az időt, na ne már!
Egyetértek. Én is szégyellném a szüleimet, ha ezt művelnék a másik szülőmmel és persze nem velem töltenék azt a kevéske idejüket, amit már a munka elvesz!
S ha velem esne meg, teljesen letaglózna, megalázó lenne, ha a férjem megcsalna. Egy ilyen fájdalmat is túl lehet élni, de igen nehéz lehet a gyógyulás utána, ne adj isten még az egészség is rámehet. Olvastam már itt egy kurafit, aki szintén csalta a nejét és képes volt utána leírni, hogy mellrákos lett szegény felesége, s csak ezért maradt vele...
na végre:-) már azt hittem mindenki eltünt:-DDD most már kurva és nem lotyó, nem ribanc:-)
Hajrá én olvasgatom, mert olyan jó... még még még
kérek ilyen szépeket!
nana:-)
dolgozz sokat és hozd a pénzt ide nekünk, mi majd elverjük:-)
A házasságodat meg tarsad meg békében:-DDD
Én-veled ellentétben-tudtam/tudok önmagammal szembenézni.
Te mikor veszed ehhez az erőt?
"Szerintem inkább nézz önmagaddal szembe-míg mást bírálsz. Majd utána birálhatsz. "
Hasonló jókat kívánok neked lelkem! :)
Szerintem inkább nézz önmagaddal szembe-míg mást bírálsz. Majd utána birálhatsz.
Van egy kedvenc mondásom: utolsókból lesznek az elsők, és elsőkből az utolsók.:)Próbáld meg értelmezni-még ha nehezedre esik is.
Télleg! :DDDDDDDDDDDD
fel is van pedig tekerve... :(
fel se tűnik! :DDDDDDDDDDDDDD
Kedves délibábok, rókák, formásak és mindenki aki tönkre akar tenni házasságokat, mert megtehetik...nekem menni kell dolgozni...mert...
Ja a szövege a tiéd lelkem!!!
A dob én vagyok!!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ez a fórum is oda került, ahova való.
A süllyesztőbe...
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerelmes vagyok...
- 22 éves (rabszolga sorsban tartott NŐ) aki szerelmes lesz egy idősebb férfiba...
- Mikor tudatosul egy férfiban, ha szerelmes?