Szerelmes vagyok egy nős férfiba... (beszélgetés)
azt hittem szereted, ha nem néznek átlagosnak.
:)
Na, látod, ebben egyetértünk, nincs tökéletes ember. De(vel nem kezdünk mondatot, én mégis megteszem) hazugság és hazugság közt is van különbség/mélység. Mert nem mindegy, hogy pl. a férj/feleség/párkapcsolatban élő nő/vagy férfi azt hazudja-e a feleségének/férjének/párjának, hogy tovább tart a munka, azért maradok még, miközben...
...vagy pedig készül a párja szülinapjára (mondjuk) és az előbbit füllenti, de közben megszervez neki egy családi/baráti estet, vagy egyszerűen csak elfut egy csokor rózsáért...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
neked lehet....anyádnak kevésbé...
:DDDDDDDDDD
Nem korrekt,egyáltalán nem.
Ugyanis a kapcsolatok alapja az őszinteség,a bizalom,a kommunikáció,ez hidd el tiszta sor.
DE!
Az emberek nem tökéletesek,hibáik vannak,olykor hazudnak,vagy elhallgatnak dolgokat,félnek a következményektől,vagy épp bizonytalanok......
Mindenki nagyjából tisztában van avval hogyan kell "tökéletesen,erkölcsösen,tisztességesen,szeretetben"...blabla...leélni egy életet,de hiába minden ész és józanság,nem született még olyan ember a földön,aki mindennek maximálisan meg tudott felelni ,minden egyes életében résztvevő ember számára.
Ezzel azt hiszem itt mindannyian egyetértünk!
A vita abból adódott, hogy apuci megcsalja anyucit, akkor csak és kizárólag az apuci kedvese a "lotyó", "ribanc", apucinak glóriát a fejére:)
No ez volt a vitatárgya.
Mehetsz anyádhoz, ki megnevelje irta Hugica, már nem tudok!
Moat kilépek és nem irok jó darabig!
Isten veletek!
jajhát!:))
Nálam a vita azt jelenti,hogy két ellentétes vélemény csap össze egymással,ne keverd a veszekedéssel,ami viszont két személy egymással való összecsapása.
Arra gondoltam, mennyire jó lenne, ha a családhoz tartoznál!-::) Sokkal könnyebb lenne:)
Na, és persze elfogadnék magam mellé még egy tanácsadót..Z-t-:):)
Sajnos már nem mehetek(((
Már késő valóban:-((((
Nem emlékszem, hogy vitáztunk volna:) nem szeretek sértegetni senkit, a környezetem is szelíd embernek ismer.
Bizonyos témákban (mint ez is), azért kinyílik nálam is a bicska.
Na ha idézgetünk akkor én is!
"Nekem ne is írogass öreglány!!!
Nem tudom te még mehetsz-e anyádhoz, hogy megneveljen, de már úgyis késő lenne. . .
Úgyhogy ajánlom is ne írogass nekem többet, mert valóban nem vagy nekem megfelelő szellemi partner!!!!:-)))))))
Fata!
Téged nem is lehet bántani!o-:)
Igen,ez így van.
...persze azt sem értem sokszor,hogy miért mennek férjhez a nők????:DDDDDDDDDDDDD
Rendben:-)
Nem sokat fórumoztam, de komolyan gondolkodóba estem az itt történtek miatt, hogy soha többet nem irok be sehová se!
Azt hittem, hogy egy egy normális hely ahol mindenki kifejtheti a véleményét és vitatkozhat, sajnos mást tapasztaltam! Ezért is gyanus már ha a véleményemhez hozzászólnak!
nyugi:)))))
Brenda nem az a mocskolódós típus,ő a témához ír,és nem téged bánt,ha nem ért egyet.
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerelmes vagyok...
- 22 éves (rabszolga sorsban tartott NŐ) aki szerelmes lesz egy idősebb férfiba...
- Mikor tudatosul egy férfiban, ha szerelmes?